Yıllar önce üzerinden geçti yurtdışında hepsi galiba motivasyona ihtiyacın var neden garipsiyosun kendini eğitim ve bilgi kendini geliştirmek bunlar hep emek işi yaşa takılmamalısın
Ben hayatımda çok mutsuzluk ve zorluk yaşadım maddi olarak da manevi olarak da kendimi şimdi güçlü hissediyorum ama akrabalarımdaki kötü insanlar yok bu yaşta niye okusun vs diye konuşuyorlar. Kafama takıyorum.
Ben önlisans mezunuydum açıktan 4 e tamaladım bugünde dgs sınavına giridm nasip olursa okuyacağım kendi işimi yapıyorım bi yandan da işlerimi götüreceğim nasıl olcak bakacağım
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ay senin adına çok sevindim gerçekten. İşin olması çok güzel bir şey ben de o da yok bakalım iş ilanlarına başladık bulaşıkçı olarak bir işe girsem bile kafi inan hiç küçümsemiyorum.
Olabilir eğer hayatında kimse yok ise tabii. Bu konularda hassasım bana göre ilişkisi olan birisinin karşı cins arkadaşı olmamalı veya sınırlı bir kaç kişi ile olmalı.
kafaya takacak bir şey yok 2 üni bıraktım 23 yaşında asıl ünime başladım şu an memnunun bölüm zorlasa da. devam et 2-3 yıl sonra iyi ki yapmışım dersin belki de.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Arkadasim var. Evden okuyor ve calisiyor. Gercekten zor ama disiplinli olursan ve bunu gercekten istiyorsan basarirsin
Teşekkür ederim gerçekten istiyorum.
30 yaş üstü arkadaşlarım vardı neden olmasın
Keşke o arkadaşlarınızla bir şekilde konuşma fırsatım olsaydı.
Yıllar önce üzerinden geçti yurtdışında hepsi galiba motivasyona ihtiyacın var neden garipsiyosun kendini eğitim ve bilgi kendini geliştirmek bunlar hep emek işi yaşa takılmamalısın
Ben hayatımda çok mutsuzluk ve zorluk yaşadım maddi olarak da manevi olarak da kendimi şimdi güçlü hissediyorum ama akrabalarımdaki kötü insanlar yok bu yaşta niye okusun vs diye konuşuyorlar. Kafama takıyorum.
Ya eğitim isteğin hayat emelin hayaletin vs bunlar senin isteklerin 3. kişiler öneri vermedikçe kulak asmak ne bileyim yoluna engel çıkartır boş ver
Zaten öyle yapacağım çünkü başkalarını dinlersem hayat zor.
Ben önlisans mezunuydum açıktan 4 e tamaladım bugünde dgs sınavına giridm nasip olursa okuyacağım kendi işimi yapıyorım bi yandan da işlerimi götüreceğim nasıl olcak bakacağım
Ay senin adına çok sevindim gerçekten. İşin olması çok güzel bir şey ben de o da yok bakalım iş ilanlarına başladık bulaşıkçı olarak bir işe girsem bile kafi inan hiç küçümsemiyorum.
Bence iş iştir küçümsemeden bi yerden başlamak lazım neden hayata yeni başlıyoruz?
Çok zor şeyler yaşadım. Manevi ve maddi olarak. Kötü depresyonumdan yeni çıkıyorum.
Anladımmm muhabbet etmek istersen mesaj atabilirisn dinlerim seni 😊
Olabilir eğer hayatında kimse yok ise tabii. Bu konularda hassasım bana göre ilişkisi olan birisinin karşı cins arkadaşı olmamalı veya sınırlı bir kaç kişi ile olmalı.
Tamamdır sen yaz detayları konuşuruz
Yani sevgiliniz veya vb durumlar var mı yok mu diye soruyorum ona göre ekleyeceğim.
Var var daa muhabbet için yaz dedim
O zaman kalsın gerek yok. Hem de o kadar açıklama yaptığım yanlış bulduğum halde bunda ısrarcı olmanız. İyi geceler size.
kafaya takacak bir şey yok 2 üni bıraktım 23 yaşında asıl ünime başladım şu an memnunun bölüm zorlasa da. devam et 2-3 yıl sonra iyi ki yapmışım dersin belki de.
Eğer sıralama istediğim gibi gelirse ben başlayacam 27 da tekrardan
Sınıf arkadaşım 53 yaşındaydı