Bence o yaşta artık hayata atılıp para kazanmak lazım insan birazda olsa kendini hayata geç atılmış hissedebilir.
Eğer maddi durumun iyiyse okunur.
Ama maddi durumun iyi değilse
Okurken aynı anda da part time kesinlikle çalışmanın öneriyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılEbelik galiba emin degilim
Soran+1 yılBakalim hayırlısı
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen liseyi bitirir bitirmez Kocaeli Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği kazanmıştım ve sınıfın tamamı 18-20 yaş arasından oluşuyordu çünkü bölüm 23 yaşından büyük birinin hem çalışıp hem de okuması için oldukça zordu ama bunu ben mezun olduktan sonra fark etmiştim. 😅 Bu aralar kariyer değiştirmek istediğim için geçen sene 31 yaşındayken Sözelde 30.000 sıralama yapıp İstanbul Uzaktan Öğretim Radyo, Televizyon ve Sinema kazandım ve şu an 1. sınıfta okuyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel hikayeniz varmış adınıza çok sevindim inşallah güzel olur her şey sizin için
Cevap sahibi+1 yılUmarım, sağ olun; sizin için de.
Eğitim & Kariyer konusunda 367 cevap paylaştı. Ben 22 de tekrar sınava gireceğim geçen sene kazandım ama yer uzağa düştü bölüm başka üniversitesinde çıktı o yüzden yine mezuna kaldım bu sefer çok iyi hazırlandım
Önümde en önce 28 Nisan da E-kpss var Haziran 8-9 da YKS04 Yorumla
Soran+1 yılkpss başvuruları başlamadı diye biliyorm ben de giricem lise mezunu olarak
Soran+1 yılAnladım inşallah başarılı olursunyz
+1 yıl22 yaşında kazanıp 24ün başlarında mezun oldum. Çok çabaladım ama kısmet o yaşlarımaymış. Daha erken kazanmak ruhaniyetim için daha iyi olurdu elbette ama herseyde vardır bi hayır diyerek yoluma devam ediyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılSimdi mezun olduğunuz işi mi yapıyorsunuz
- +1 yıl
Maalesef hayır onu yapmak için para biriktiriyorum. Dualarınıza talibim 🤗
Soran+1 yılInsallah herkes istediğini elde eder çabalayın ve dua edin inşallah gerçekleşir
- +1 yıl
Amin 🤗
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiç bir zaman geç değil. 32 yaşında başlayan ve bitirip güzel bir işe başlayan arkadaşım da oldu.
15 Yorumla
Soran+1 yılhangi işe başladı
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u +1 yılgeç bir yaş değildir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen başladım. Ailem hayatımı bitirmişti ve okumam yasaktı. Ailem test kitabı bile almadı. İnternetten çalıştım. Çevrem üniversiteye gidip kampüs hayatı yaşarken konser konser gezerken ben koca karı gibi oturduğum için çok ağlıyordum. İşe gitsem olmuyordu. Evde otursam olmuyordu. En son ne olursa olsun diyip kafa tutarak sınava girdim. O kadar korkuyordum ki sınıfın en büyüğü olucam komik olur diye. şu an şükür sebebim. Ve sonofta 30 yaş 54 yaşında kişiler var. Neredeyse en küçükleri benim. İyi ki gittim. İyi ki kampüs nedir bende öğrendim. Tavsiye ederim. Hiç durma
34 Yorumla
Soran+1 yılhangi bölüm
Cevap sahibi+1 yılHukuk
Soran+1 yılStresinizi nasıl yönetiyorsunuz ben cidden hiç kaldıramıyorum stresi yaşamak bile istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılİnanın bunun sonunda karşılaşacagınız güzellikleri düşünürseniz o stres yok olur. Eğer benim gibi bir aileniz varsa ve okumaktan başka çareniz kalmadıysa, değil stres, ölüm gelse bile yok saymanız lazım. Ki o dönemde annem bir de kanser olmuştu. Hastanede test çözüyordum. Tek sebebi bu hayatta kalırsam sonumun delirmek olduğunu bilmekti. Düşünsenize, şu an senin yaşındakiler şehirler gezip görüyor. Kampüs nedir, yoklama almak nedir biliyor. Ben yoklamada imza bile atmayı bilmiyorum, dekan ne demek bilmiyorum diye ağladığımı biliyorum. Toparlan kendine gel. Sen bu hayata ait değilsin. Sen yaşıtların gibi güzel üniversite hayatı görmeye, en azından kulüp nedir, amfi nedir bilmek zorundasın
Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. 21 de başladım, hazırlık sınıfındayken 22 yaşıma girdim. dolayısıyla 27 yaşımda mezun oldum. geç kalmışlık hissi oluyor evet. arkadaşların kesinlikle laylaylom takılırken sen bilinçli oluyorsun. vaktini ona göre planlıyorsun. bence güzel bir şey imkan varsa.
19 Yorumla
Soran+1 yılhangi bölüm abi
- +1 yıl
bilgisayar mühendisliği. dediğim gibi bilinçli olmam sayesinde 2. sınıfta iş buldum. o zamandan beridirde çalışıyorum. imkan olsaydı daha erken de başlayabilirdim. ama benim sınıf arkadaşlarımın %20 si hala mezun olamadı. mezun olanlarında %80'i kendi alanında çalışmıyor çünkü iş bulamıyor alanında. zamanında ben belirttim tabi, ama dediğim gibi gençlerin kafa 3-5 karış havada oluyor. durumun ciddiyetini kavrayamıyorlar. o yüzden neye başlıyorsan başla, kafanda onunla ilgili hedefler varsa emek vermekten keyif alacaksan sektörde fark yaratacağını düşünüyorsan, bunu denemelisin. benim hayatım değişti. 21 yaşımın başında ben hiçbir şeydim. bugün hollanda'da, isviçre'de, almanya'da tecrübelerim oldu. şimdiyse dünyanın dört bir yanından insanlarla birlikte çalışıyorum. iranlılar hindistanlılar pakistanlılar sırbistanlılar almanlar, türkler.. her günüm böyle insanlarla oturup toplantı yaparak geçiyor. ben 21 yaşımda bunları tahmin edebilir miydim? hayır. ben sadece yazılım mühendisi olmak istiyordum. gittim bunun için ne gerekiyorsa, 5 yıl boyunca okulda veya işte arta kalan tüm vaktimde kütüphanede yazılım çalıştım. bu dediğim şeylerse kendiliğinden geldi. ben sadece kendime yatırım yapıp şansımı durmadan denedim. olması gereken de bu. ama gençler armut piş ağzıma düş zannediyor, mezun olur olmaz işveren kollarını açmış neredeydin yiğidim diyecek zannediyor. başlar başlamaz 50-60k maaş zannediyor. maalesef yok öyle bir şey. ben de bunu anlatamıyorum işte :D
Soran+1 yılAnladim abi çok gurur vericiymishikayen. Ben stres yapmasam bu yaşıma kadar yks girmezdim hep stres etkiliyor beni kaldıramıyorum ufak stresi de niyeyse hiç yaşamak bile istemiyorum stresi. Ve ben sağlık alanı düşünüyorum ebelik falan
Soran+1 yılsiz nasıl stresinizi yönetiyorsunuz bana biraz yol gösterir misiniz
- +1 yıl
stresimi yönetmiyorum. üstüme düşen neyse onu yapıyorum. şöyle düşün, babana bak mesela. bugün canım hiç işe gitmek istemiyor deyip işe gitmediğini gördün mü? bu da öyle bişey. stresin olsa da olmasa da bir sorumluluğun var yerine getireceksin. ben son 6 yıldır neredeyse her gün yeni bir şeyler öğrenmek için oturup vaktimi ayırıyorum. sorgulamıyorum canım sıkkın ya da değil diye. bunu her gün yaparsan bi alışkanlık zaten, bırakamıyorsun. canın çok sıkkın olsa da çalışmayınca bişey eksik gibi hissediyorsun. bu ömür boyu süren bir alışkanlık. başlarda mesela çok daha iyiydim. günde 6-7 saat kendime teknik yatırım yapıyordum. para falan için değil, ailemdekiler dalga geçiyordu iş adamı diyerek. elimde çantayla kütüphaneye gittiğim için. işim olmadığı için. ben stres yapmadım. ama sırf bu sebepten ağlayıp tıkanacak insanlar var. zorluğu kabulleneceksin. göğüs germeye çalışmayacaksın çünkü bu adamı yorar. umursamayacaksın yani. bu şekilde.
Soran+1 yılBu zor bir şey başarabilmeniz çok hoş ve gurur verici
- +1 yıl
başka şansım yoktu. öncesinde daha kötü deneyimler yaşamıştım. başka bir çıkış yoktu çalışmaktan başka. başka işlerde ağzıma s**çılmıştı tabiri caizse. ve çalışmaya da devam etmek zorunda kalmıştım. bu yaşayabileceğin en kötü şey. bunun bir daha tekrarlanmasını istemedim. hep aklımda bulundurdum. o yüzden beterin beteri var bunu da bilmek gerek
Soran+1 yılAnlıyorum çok haklısınız
+1 yılYaş kavramlarına hayatın hiçbir yerinde takılmayın. Toplumda oluşturulan algılardan ibaret. Kimisi 45 yaşında olmasına rağmen 30'una merdiven dayamış kişilere göre daha öğrenmeye aç, daha dinamik, hatta belkide daha sağlıklıdır. Kişinin kendinde bitiyor iş, yani kısacası kesinlikle geç değil. Hele ki hedefiniz olan bir işi yapmak için okuduğunuz bölümse.
30 Yorumla
+1 yılAsla değil neden geç olsun. Formasyonu 30 yaş civarı aldım. 40-50 Li yaşlarda insanlar vardı. Üniversitede her yaştan insan olabilir. Bölüm bitirip 2. ye başlayanlar, ne istediğini sonradan farkedenler veya şartlar bir şekilde bunu gerektirmiştir kendi yaşında birçok kişi olacaktır.
10 Yorumla
+1 yıl30 yaşında başlayan var. Herkese senelerce turizm okudum yalanı atmış sonra işler sarpa sarınca kazanıp okumuş mastır yapıyorum demiş. 😂😂
25 Yorumla
Soran+1 yılBen en azından yalan söylemedim wojwkwkdkdkd
- +1 yıl
E oku valla gec kalmadın zaten ki
Soran+1 yılInsallah sınavım güzel gecerse biraz stres yapıyorum şu stres sorunumu çözmem lazim
- +1 yıl
Hangimiz yspmadık stres
Soran+1 yılBen yönetemiyorum o işi yapmak bile istemiyorum o yüzden sorun oluyor ve kendime zehir ediyorum hayatı yani bu kadar olmaması pazim bence
Gizli Üye(25-29)+1 yıl30 yaşında bile başlayanlar var, mesele yaş değil, ailen seni destekliyorsa arkandaysa oku hiç durma, ben de 23 yaşındayım, ailem desteklemediği için örgün okuyamayacağım, uzaktan öğretim bir bölüm okumayı düşünüyorum, bir yandan da çalışarak. Asıl mesele para ve zaman, yoksa 35 inde de okuyanlar var.
10 Yorumla35 yaşında 2. üniversitemi okuyorum okumanın erkeni geçi yok okumak iyidir.
Kaliteni arttırır.
11 Yorumla
Soran+1 yılhangi bölümleri okudunuz ben meslek seciminde zorlanıyorum da
+1 yıl47 yaşındayım bende düşünüyorum ama sorumluluklar izin verdiği ölçüde artık bakalım🙂
13 Yorumla
Soran+1 yılabla neden olmasın yani kendi ayaklarımız üzerinde durmak önemli
- +1 yıl
Sağol canım okul okumanın çok faydası var sadece manevi tatmini bile yeterli
Soran+1 yılDogru soyluyorsunuz
- Eğitim & Kariyer konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey için geç değil. Ben gözetmenlik yaparken kapının önünde kimliğe bakarken Çinlisi, yaşlısı, zencisi, orta yaşlısı hepsi okuyor. Geç kalacaksa bunlar geç kalmıştır sen değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 34 yaşında yks ye hazırlanıyorum şu an hedefim hukuk fakültesi
12 Yorumla
Soran+1 yılçok iyi yapıyoruz bence kendi ayaklarımızın üzerinde durmamız lazım ve ilim öğrenmek insanlara yardım etmek de çok önemli ve mutluluk kaynağı inşallah ikimiz de bu yıl Allah ın izniyle kazanrız abi
Cevap sahibi+1 yılİnşallah
+1 yılSon birsey daha erkek kadin farketmez hicbir seye gec kalinmiyor sadece toplum dayatmasi
31 Yorumla
Soran+1 yılcdiden akrabalarım da öyle nyie gitmiosun gibisinden konusuyor sürekli
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence geç değil ben 20 yaşındayım ikinci yilim ve nerdeyse içlerinde en genciyim diyebilirim hepsi 23-30 yaş ağırlıklı hele bitane var 3cu unisini okuyo neredeyse 60 yaşında. Hiç bir zaman geç değil bence 🙂
12 Yorumla
Soran+1 yılhangi bölüm
Cevap sahibi+1 yılMedya ve iletişim
+1 yılGeç bir yaş değil gayet iyi bir yaş.50 yaşında üniversiteye başlayanlar var:)
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 303 cevap paylaştı. Gir bak 30 yaşında kızlar var 😂 23 gayet orta bir yaş
10 Yorumla
+1 yıl30 yaşında başlayan da var hiç bir şey için geç değildir
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 803 cevap paylaştı. 40 yaşında bile var. Ben kendim şahsen 26 yaşında 2. üniversiteye başlamıştım.
10 Yorumla
+1 yılsınıfımda daha büyük yaştan insanlar var. hatta fakültemdr saclari bembeyaz olmus bi teyze var ilk basta ogretim uyesi sanirdim meğersem ogrenciymis o da
00 Yorumla
+1 yılben 2012 de okurken bizim sınıfta 45 yaşında bi abimiz vardı hayalimdi şimdi fırsatım oldu demişti :) ogünden beri üni nin yaşı yoktur diyorum isteğin olduğu sürece :)
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılDüzgün bir bölüm değilse hukuk tıp gibj geç tabikide o yaşta ben şu an üni bitiryorum açık konuşalım yani ömür geciyor ıssız issiz
13 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle
- Eğitim & Kariyer konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılBizim sinifta var, iki tane biri 42 yasinda digeri de 44'tü. Degisiyor ya 23 de var 25 de
12 Yorumla
Soran+1 yılhangi bölüm
- +1 yıl
Psikoloji
Var tabii kii. Sen sanıyor musun sınıfın hepsi 18 yaşında?
13 Yorumla
Soran+1 yılDogru diyorsunuz
Soran+1 yılRica ederim kwnwnwkdodo
+1 yılBen tıbbi görüntüleme teknikeriyim atandıktan sonra hem çalışıp hem tıp okumak radyolog olmak istiyorum yaş 23 bakalım kaçta tutturacağız hedefi öncelik kpss tabi🙂
20 YorumlaVar ama gerek var mı bilemiyorum. üniversite okumdan ki hayatım ile okuduktan sonra ki hayatım arasında bir fark yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır ben de seneye düşünüyorum ama 25 yaşımda nasıl olacak hiç bilmiyorum. Okuyordum ama maddi durumlar yüzünden bırakmak zorunda kaldım şimdi tekrardan başlayacağım İnşallah.
031 Yorumla
Soran+1 yılyorumlara bakarsanız bizden olgunlar da giriyormus öyle düsünmeyin inşallah kazanırız hepimiz bu yıl
Cevap sahibi+1 yılÖyle haklısınız, İnşallah. Ama ben diğer yıl ki oturuma gireceğim bu yıl istemedim. Siz de diğer seneye mi ve hangi bölüm kafanızda oluşturdunuz mu?
Soran+1 yılBen bu yıl giricem ailem de her yil giriyorum diye bu yil son diyorlar inanın ben de bu stresi daha fazla yaşamak istemiyorum ama her yıl olduğu gibi buyil da çok çalışamadım stresten 2 ay kaldı stresimi yönetmeyi bilsem strese karşı dayanıklı olsam iş bu yaşlara kadar gelmezdi bilmiyorum ne yapicam psikiyatriste mi gitsem vs düşüncelerim degisiyo
Cevap sahibi+1 yılPsikiyatriste değil de rehber hocalar var çok güzel stresle ilgili motive edici sözler söyleyip yardımcı oluyorlar isterseniz siz de onlardan bir tanesine mesaj atabilirsiniz bu arada yaşınız kaç eğer söylemek isterseniz yani kaç kere sınava girdiniz merak ettim
Soran+1 yıl23e giricem yakında rehber hocalarınn o sözleri hatta daha iyileri youbetda var
Cevap sahibi+1 yılHm anladım, ben de 24'üm de o yüzden sordum.
Soran+1 yılSorun degil
Cevap sahibi+1 yılPeki hangi bölümü düşünüyorsunuz?
Soran+1 yılGaliba ebelik ama emin değilim ya
Cevap sahibi+1 yılListe açılana kadar düşünürsünüz
Cevap sahibi+1 yılVe ya kaç puan çıkarabilirsiniz?
Soran+1 yılinanın hiç bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladım, biraz geç dönüş oldu ama bayram dolayısıyla kusura bakmayın, bu arada size de hayırlı bayramlar dilerim 🌾
Soran+1 yılSorun degil iyi bayramlar
Cevap sahibi+1 yılSınavdan sonra geri döner misiniz görüşler için?
Cevap sahibi+1 yılMerak ederim de
Soran+1 yılNe görüşürü
Cevap sahibi+1 yılHani nereyi kazandınız vs..
Soran+1 yılNeden merak ettinjz
Cevap sahibi+1 yılSanırım genel olarak tıp içinde düşünüyorsunuz benim de ilgim olduğu için.
Soran+1 yılTıp mı okuyordnuz
Cevap sahibi+1 yılHayır ama ilgi alanımdı, eczacılık da öyle ama olmadı bakalım nasip kısmet. Ama eczacılık okumanızı tavsiye ederim güzel bir meslek. Matematiğim çok iyi derecede olmayınca orası için hiç denemek istemedim tutturamazdım yani, ama bir de bana soracak olursanız matematik ile eczacılık ne kadar da saçma bir şey matematik düzeyine göre insan alıyorlar hâlbuki ekmeği eczacılık kimya alanlarından ve benim kimyam çalışmadan 85-90'dı ama işte kötü devlet yönetimi.
Cevap sahibi+1 yılEkmeği yanlış oldu
Soran+1 yılSiz yorum atarken bir şey okuyordum bırakmak zorunda kaldım yazmissiniz o yuzden sordum
Cevap sahibi+1 yılAnladım yani ben bir hata mı ettim?
Soran+1 yılHayır eskiden okuyormussunuz ne okuduğunuzu sormak istemiştim
Cevap sahibi+1 yılBen ilahiyat okudum
Soran+1 yılNeden bıraktınız
Cevap sahibi+1 yılDiyanetin yaptığı afedersiniz ama şerefsizlik yüzünden, psikolojim bozuldu ve bıraktım.
Soran+1 yılNoldu
Cevap sahibi+1 yılİsterseniz burada konuşmayalım yoksa soruyu kaprlar
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende oyle düşünmüşdüm ama simdi diyorumki tam aksi 23 yaşım var ve bilincliyim bu konuda.. ikinci universitem. birinciyi zaten 4 yıl okudum, ogrencilik hayatı cocuklukda gecirdim ama şimdi 23 undeyim Azərbaycandakı Üniversitenin Ege ile anlaşmalı olan programının kazananiyim... benimle okuyan kızlar 18-19 Max 21..
04 Yorumla
Soran+1 yılbizim amacımız o kızlarla aynı rotamda durmak mı okumak mı sence
Cevap sahibi+1 yılOkumak canim.
Soran+1 yılişte o yüzden boş ver abla
Cevap sahibi+1 yılAynen boş vericez canim
Eğitim & Kariyer konusunda 301 cevap paylaştı. Var sınıf arkadaşlarımın çoğu o yaşlarda başlamıştı
03 Yorumla
Soran+1 yılhangi bölüm
Soran+1 yılAnladm
Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. DGS ile geçince kendimden 4-5 yaş küçüklerle okumuştum o yaşlarda
01 Yorumla
Soran+1 yılkötü mü sence
- Eğitim & Kariyer konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılBende 21 yaşımda başlayacağım inşallah da bence 23 aşırı geç değil biraz geç ben de biraz geç kaldım zaten
00 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılgeç derken? degil tabiki ama hangi bölümü okuyacaksın
01 Yorumla
Soran+1 yılebelik galiba
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen besyo ya başladım 24 yaşında bence çok geç değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen kendini çok büyük sanıyorsun sanırım 23-24 yaş ne ki daha bebesiniz millet 35-40 yaşından sonra bile okuyor sert etme yaşa takılma
13 Yorumla
Soran+1 yılne bileyim yaşıtlarım okyuor vs ailem de bana o eşkilde bakıyor hani işsizim gibisinden
Cevap sahibi+1 yılişsizlik farklı bir konu ama üniversiteye başlamak işin yaşın geç bir yaş değil bunu dert etme bir an önce hazırlanıp başlamaya odaklan
Soran+1 yılBu yıl giricem işte abla 2 ay kaldı stresten kaybediyorum hep
+1 yılFarketmez ama üniversite okuduğun sırada nasıl geçindiğin önemli
00 YorumlaBen yeniden hazırlanıyorum yurtdisinda okumak için sen hazır hissediyorsan geç değil
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey için geç değil. Bu sene ben de giriyorum ikinci defa:)
00 Yorumla
+1 yılGec degil. hem daha iyi kararlar alirsin. Univetsitede bizim sinifta babam yasinda adamlar vardı.
00 Yorumla
+1 yılErteleye erteleye 25 oldum😅 içinde okuma hevesi varsa oku
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl29 yaşında üniversiteye başladım. Geç ama istiyorsan başla. 50 yaşında 2 adam vardı bizim sınıfta
01 Yorumla
Soran+1 yılhangi bölüm abi
Eğitim & Kariyer konusunda 374 cevap paylaştı. çok iyi bir yaş. olgun göründüğün için aşk ilişkilerinde güzel olur
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yıl30 yasinsa bile var sen niye yasa takildin
116 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ki ailem hep geç falan diyor akrabalarım bi gidemedin gibisinden konuşuyor
- +1 yıl
Sen kendin bir bireysin dimi
Soran+1 yılEvet ama çevre de etkiliyor. Neyse siz stresinizi nasıl yönetiyorsunuz ben yönetemiyorum ve kaldiramiyorum stresi
- +1 yıl
Hangi universite drsin
Soran+1 yılğnide değlim
- +1 yıl
Nerdesin
Soran+1 yılSence
- +1 yıl
Bilemedim ki
Soran+1 yılOkumuyorum şu an
- +1 yıl
Calisiyormusun
Soran+1 yılyok
- +1 yıl
Ne yapiyorsun nerdrsun peki
Soran+1 yılyks giricem
- +1 yıl
Hangi bölüm istiyorsun
Soran+1 yılSaglik
- +1 yıl
Insalalh kaznirsim
+1 yılOkumanın yaşı mı olur? Benim bölümümde 37 yaşında olup üniversiteye başlayan vardı.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyooo. ben 26 da başladım 30 da bitrdm.🤷♂️üstelik 2. üni.😀
01 Yorumla
Soran+1 yılHangi bölümleri okudunuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeç falan değil, normal okuyup bir dhaa okuyan da snein yaşında başlıyor 30 dan sonra başlayan da, yani farketmez takılma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 20 yaşımda başladım 21 yaşıma 3-4 ay felan vardı ya
3 senelik bir kayıp bence geç başlamak daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoluk çocuğun içinde ne yapacaksın o yaştan sonra? Her şeyin bir yaşı var.
08 Yorumla
Soran+1 yılabla yalnız ben de cocugum 23 büyük bi yas mı
Cevap sahibi+1 yılÇocuk musun? 🤣 Allah aşkına reşit olalı 5 sene olmuş ne çocuğu? Ve madem istemediğin cevapları verenlere kızacaksın neden sordun soruyu? Hem geç mi kaldım sizce diye soruyorsun, hem de evet diyenlere kızıyorsun
Soran+1 yılyalnız üniversiteye başlayanlar da reşit oluyo kzımyorum ki saçmaladınız
Cevap sahibi+1 yılHayır saçmalamadım. Sadece istemediğin cevabı verdim ve sen de rahatsız oldun.. Kimsenin onayına ihtiyaç duyma. Başla başlayacaksan.
Soran+1 yılSiz ne yapıyorsunuz ne işle ugrasiyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılCevap verme gereği duymuyorum. Zeka yaşı geride kalmış birisin
Cevap sahibi+1 yılSenin yaşındayken de hayatı elime almış biriydim. Böyle bebek gibi takilmiyordum
Cevap sahibi+1 yılSen boş ver orayı, sen anaokulundan başla 🤣
- Eğitim & Kariyer konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yıl34 de ikinci üniversiteye başlayıp 37 de bitirdim ve genç arkadaşlara göre daha çok zevk aldım ve donanımla mezun oldum, sana kalmış geç değil
00 Yorumla
+1 yılEvet var, geç bir yaş değil sınıfımda 54 yaşında bi abla var
10 YorumlaVar hatta mezun olduktan sonra torpille iyi bir işe girdi
10 YorumlaKız kardeşim 22 yaşında ve oda daha bu sene başladı kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başka
10 Yorumlailimin yaşı yoktur. öğrenim her yaşta devam etmesi gerekir.
10 Yorumla
+1 yılBence geç değil eğer sevdiğin bölğmse oradan devam edeceksen kararlıysan hiç düşünme 30 yaşında mğhendislikte işe başlayan arkadaşlarım oldu
03 Yorumla
Soran+1 yılSağlık bölümü istiyorum ebelik vs
- +1 yıl
Denenebilir bence 30 yaşındayken kuzenim devlette hemşireliği bırakıp avukatlığa geçti daha mutlu şimdi 20 sene sevdiği mesleği yapacak sende deneyebilirsin inancına güveniyorsan ve başarabileceğine inanıyorsan
Soran+1 yılBen emin degilim aslında sağlık alanı çok zor eğitim mühendislik vs de istemiyorum geriye sağlık bölümü kalıyor bana
+1 yılOkuyacağınız bölüme göre kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz, yüksek bölümlerde 30 yaş üzeri çok öğrenci var ama düşük genellikle önlisans bölümlerinde bu böyle değil çoğunlukla genç öpremciler var.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen 23 yaşında üniversite bitirdim,23 üniversiteye başlamak için geç değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbitirince asgari ücrete çalışacan, sen bilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılE bu yaşına kadar neden okumadın? Çalışıyor muydun bir yerde ne yapıyordun?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen dgs ile geçiş yapıcam.. ve 2-3 yaş küçüklerle okuyacağım
00 Yorumlaüniversiteye başlamak için hiç de geç yaşlar değil. insan her yaşta çalışıp akademik kariyer yapabilir zaten fakat okuyor olman evliliğini geciktirmesin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOkumak boş iş... Git evlen kızım. Saçmalık hatta aptallık okumak bu ülkede.
00 YorumlaBen 21 yaşımda bitirdim üniversiteyi , 22. Yaşımda iş sahibi oldum. Bana göre 23-34 te başlamak kötü , bi an önce iş güç sahibi olmak istiyorsan yani.
00 Yorumla- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat