bu yaş tam olarak çoğu yaşınıtınızın mezun olduğu bir döneme denk geliyor. Belki lise arkadaşlarınız işe başlarken siz 1. sınıfsınız. Yaşayan varsa eğer nasıl geçit ne düşündünüz yazar mısınız
merak ediyorum
merak ediyorum
Ben 22yim. Seneye hazırlanıp birdahaki sene gideceğim ama aklıma takılan bir şey var. Yanlış bölümlerde okuyup pişman olup kayıt sildiren farklı bölüme giden insanlarda var. Önemli olan geçte olsa istediğin bölüme gitmek. Yaşıtlarımız mezun olsalar bile Türkiye iş piyayası ortada. Geç olsun güç olmasın.
Pek birsey degismez..
Sonucta ben okudugum dönemde 45 yasinda bir insan vardi.. :/
Benim sınıfımdakilerin %60'ı 20'den büyük ve çoğu 21 - 22 yaşlarındaydı. 30 olan bile vardı hatta boşuna kompleks yapıyorsun yani ben 17 - 18 yaşlarımda başladım üniye benimle yaşıt olan sadece üç arkadaşım vardı düşün artık.
Yani yapılacak bir şey de yok zaten dediğim gibi 22 çok genç bir yaş 30'un da insanlar bile oluyor üniversitede, okumanın yaşı yok.
Ben yaşamadım. Ama sınıf arkadaslarim yaş olarak benden bayağ büyüktü. Çok sorun olmuyor. Büyükler yaşıtlarina göre daha anlayışlı oluyor.
Cevap
12Cevap
24 olcam temmuzda ve yeni hazırlanıyorum... Eğitimin yaşı yok.
oo daha geç yaşta başlayanlar bile var.
bence bu kadar takacak bir mesele değil :)
bolumumden memnun degilim seneeye tutarsa gidicem yas sikinti degil kafa dengi insanlar ckiyor
Ben 2. sınıfım. okumanın yaşı olmaz. Geç olsun güç olmasın
ben iki uni. okudum. birini 22 de okudum. çok güzel ve zevkli bir durumdur
oku ama hayatını erteleme. yani okul dışındaki şeyler. evlilik falan
kanka ben 22 de başladım.
geç başlamamın sebebi başka yerde okurken vazgeçip kaydımı sildirmemdi. pişman değilim. bence daha iyi oldu. geç olmasının bir önemi yok.
yaşımı söylediğimde şaşırıyorlar. 20-21 gibi gösteriyorum zaten. sakalımı kesersem 16 yım. :D
ciddiyim. :D sakalım geç çıkmıştı zaten. 21 yaşında çıkmıştı. iyi ki o zaman başlamamışım üniversiteye. :D kaydımı silerlerdi. :D :D
23 üm 24 un başında başlıcam
22 yasnda bitrmstm BN. 😂
Ben basladim en hayirlisi oldu benim icn
Aa bulems vay be. seni taniyorun ben. ilk uye oldugunda konusuyoduk vay be karsilasyio demek :)
Eski hesavim vardi. tempocu diye.. gizliden ciktim
Peki gel konusalim istersen. sen hamarat miydin?
Aol okuyodun dimi?
O zaman sanal s. ks mi yaptik senle ya?
Hic yapmadin mi sorduk sadece
Ok..
Bu sene başlamayı düşünüyorum Allahın izniyle
Okumanın yaşı yok
Var..
arkadasim vardi
23 yaşında başladım
Son sınıftayım :) :)
2 senelik elektronik teknolojisi okudum şimdi açıktan kamu :)
Sağolasın :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar