Biraz ödevim var ve fikirlerinize ihtiyacım var. 🤦🏻♀️
Siz olsanız nasıl bir etkinlik düzenlerdiniz? Sıra dışı bir etkinlik olması açısından daha önce hiç yapılmamış nasıl bir etkinlik olabilir sizce?
Konser, bahar şenliği vs bunlar biraz basit artık o yüzden yaratıcı düşünelim. Ya da bahar şenliğinde klasikleşmiş şeylerin dışında neler yapılabilir?
Teşekkürler şimdiden herkese.☀️
Siz olsanız nasıl bir etkinlik düzenlerdiniz? Sıra dışı bir etkinlik olması açısından daha önce hiç yapılmamış nasıl bir etkinlik olabilir sizce?
Konser, bahar şenliği vs bunlar biraz basit artık o yüzden yaratıcı düşünelim. Ya da bahar şenliğinde klasikleşmiş şeylerin dışında neler yapılabilir?
Teşekkürler şimdiden herkese.☀️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Çok zor sorular olmayan ama öğrenciyi maddi olarak memnun edecek para ödülünün olduğu kim milyoner olmak ister tarzı bir yarışma olabilir veya köpük partisi kostüm partisi de olabilir
Doğru güzel olur
Su savaşı güzel olurdu sanırım. Belki daha önce denenmişte olabilir, çocukluğumun güzel anlarını hatırlattığı için mutlu ederdi beni. Üstüne birkaç şey daha eklenebilir tabii.
Çok güzel ve yaratıcı bence. Öğretim üyemiz biraz komik bulabilir ama biraz daha da yaratıcı hale getirirsek ve rektörün de katılımıyla neden olmasın😄
Bence de olabilir. İnsanların biraz olsun gülmeye ihtiyacı var. Yaparsanız paylaşırsınız buradan, sonucu merak ederim😄
Yapılır mı bilemem çünkü ödev halinde bir taslak oluşturacağım. Ama bir gün rektör olursam kesin yaparım😄
Başarılar o zaman😄
Teşekkürler
Üni bahçesinde sandviçler hazırlama yarışması ve sonra o sandviçleri satıp kazancıyla sokak hayvanlarına mama bağışı müthiş olur derim kesinlikle!
Güzel yardımsever bir etkinlik
Her hobiye ayrı bir eğlenceli etkinlik düzenlenmesini isterdim. Bu sayede aynı zevklere sahip kişiler sosyalleşerek hobileri ile ilgilenebilirler.
Katiliyorum
Bölümler arası bilgisayar oyunları müsabakaları bizim üniversitede vardı bir ara öyle şeyler.
Olabilir düşüneceğim teşekkürler
coachella tarzı olabilir farklı kıyafetlerle vücut boylarıyla
*Boyalarıyla ya da herkes idolünün tarzında gelebilir
Güzel
okul içinde düzenlenen ifade özgürlüğünün arşa çıktığı bu tarz bir şenlik/festival güzel olurdu.
Sonra hoca da beni final ödevinden bıraksın ve mezun olamayayım asla😅
Bu nasıl özgürlük bildiğin görüntü kirliliği 😅 o kadar organ içinde bunun seçilmesi
Şarlatanlık olmasın bilgi. Üretim VS arkadaşlar paylaşmış hepsi olur çünkü artık ünvt. Ler bilim yuvası olmalı özgürlük bilmem ne adına gençlerimiz çok koptu dümyadan
@Rahibe-Teressa
![Üniversitede nasıl bir etkinlik olursa hoşunuza gider?]()
teyzeler bana son derece mutlu göründüler.🤣🤣🤣
Bahar şenliği oluyordu üniversitede ona giderdik hep arkadaşlarla
Üniversite okumadım okuyanları da saçma buluyorum
seks partisi dermşim:D cogu üniversiteli sanırım bunu ister amerikan pie gibi.
bir dans yarışması olabilir. ya da mini gruplarla şarkı yarışması :D zamanında baçata yapıp valse koşardık
Karı kızın olduğu ortama atsalar hoşuma gider kkf
Daha neler
Niye be hasret
Yine eskilerden bir vatandaş ve yine hatırlamıyorum olsun😄
Furkan ben Furkan
Sarı yan yatan retrica fotolu çocuk
Bi an furki diyecektim sonra neyse dedim içimden öyle geçiyordur😅
Oyum o 😃
He evet hatırladım nerelerdesin
Adıyamandayım bende çalışıyorum
Kolay gelsin
Sen ne yapıyorsun bakalım