Sizi en çok eğlendiren şeyleri yazın kafanıza hangisi gelirse :D
Cevabın nedir?
Aile & Toplum konusunda 605 cevap paylaştı. 6 kız 2 erkek bir odada toplandık final sınavlarının arefesinde gece 2.30 oldu saat biz ders çalışmakdan sıkıldık artık sabah 7de kalkıcaz 8 de son sınavlar var bu sınavları geçemezsek tekrar yapmayı düşünmüyorduk.
Bu saatte artık karnımız açıktı o saatte açık olan 2 yer vardı 1. si Burger King 2. si ise Benzin istasyonu
herkes istasyondan çizi tarzı doyurucu şeyler almakta hem fikirken erkek arkadaş tutturdu burger king ten alalım diye zorla zaten son günümüz adam gibi yiyelim diye bize kabul ettirdi gittik bir sipariş verdi yenilmeycek kadar
4 adet whoopher (büyük)
4 adet Triple Whooper (büyük)
3 adet king chicken (büyük)
4 adet Junior (büyük)
hepsi menü büyük kola-fanta-ice tealer var
gece 4.30 du tüm alınan bitmişti ama bizde bitmiştik sabaha kadar kimse uyumadı sınavdan sonrada kimse lavabodan çıkmadı tabi
Herşeye rağmen erkek arkdaş hariç hepimiz okulu bitirdik ve çokta güzel anılarımız oldu02 Yorumla
Soran+1 yılVay be güzelmiş umarım öyle güzel bir final sınavı arifem olur :D
En İyi Cevaplar
+1 yılSadece 1 defa dersin ortasında erkek hocaya sırf iddia üzerine sakalına bıyığına bakmadan birden bire ayağa kalkıp haykırarak X Hocam Sana Aşığım Seni Seviyorum demeyi bir dene derim. Özellikle hangover olduğun bir gün :D Sınıfı önceden haberdar et yoksa hiç hoş olmuyor :D
08 Yorumla
Soran+1 yılOoo seninki bayağa geceden kalma :D hoca naptı sonra :D
- +1 yıl
Eşcinsel çıkmasaydı iyi adamsı aslında. Meğer benimle iddiaya giren zeki arkadaş bu adamın tercihini bildiğinden böyle bir iddia atmış ortaya. Adam sevgilisinden filan ayrıldıydı ya la olay olduk fuck :(
Soran+1 yılAhahahahahah oha l*n bence o arkadaşın iyi bir dayağı hak etmiş ibnelik yapmış bildipin :/
- +1 yıl
Sağlam çocuktur ya kıyamadım yavşağa ne yalan söyliyim :D
Soran+1 yıl:D aman dalgana bak o zaman sende bir ara öyle bişe yaparsın ona :D
- +1 yıl
Acısı alındı ya :D okulda kot pantolon üzerine tanga giyen çocuk diye profili açıldı herifin np yani :D
Soran+1 yılHoohohohhohohohho o ona yeter :D
- +1 yıl
fark ettiğinde sınavdaydi :cool: :)
+1 yılM. Kemal'in ilk yaptırdığı ortaokul binasında (1925). Onun isminin verildi sınıfta bağıra bağıra Kur'an-ı Kerim okuyup duvarları yüce kelamla inletmek ve böylece kimilerinin kemiklerini sızlatmak olsa gerek :)
311 Yorumla
Soran+1 yılSeninki baya etkileyici bir anıymış unutulmaz ya
- +1 yıl
Daha farklı planlarım var. Kod adı "Dava şuur ister Erbakan'ca."
Bize dua gerek dua :) - +1 yıl
Mustafa Kemal'i ağzına alma haddini bil l*n k. pek senin o örümcek beynine ederim şimdi. bizde müslümanız senin o okuduğun kitabı ezbere bilen adamdır mustafa kemal birilerinin laflarıyla hafız olan devlet kurtaran adamı ne kadar uğraşırsanız uğraşın yıkamayacaksınız.
- +1 yıl
Ağrı dağı da Hindistan'da değil mi :D Öyle bir hafız ki 1948 e kadar Hacca gitmek yasak. Öyle bir hafız ki ezanı türkçe okuttu. Alnı secdede tek bir fotoğrafı yok. Elinde içkiyle dolaşan nadir hafızlardan. Ayrıca sirozdan ölen tek hafız. Sen inandın mı bu söylediğine? :)
- +1 yıl
işte burada cehaletini sergiledin. ezan Atatürk'ün vefatına kadar arapça sözleriyle okunmuş İsmet İnönü zamanında Türkçe okunmuştur ne kadar cahilsin keşke ölsen hahahah kızım bilmiyorsun okumamışsın tarihi konuşma. Bu lafları senin kafana sokan o cemaatçilerin laflarını bana anlatma git adam akıllı oku sonra konuş ve bana hangi kitaptan, hangi makaleden nereden öğrendiğini kaynağını söyle.
- +1 yıl
Osman Gökçek tüm belgelerle televizyona çıktı.
Mustafa Armağan tüm belgelerle Derin Tarih dergisinde konuştu.
Atatürkçü İlber Ortaylı bile benim dediklerimi kabul ediyor. Sen 1950 li yılların Cumhuriyetinde kalmışsın bence örümcek ağlarını kafandan temizleyip AKP nin yeni Türkiye'sine odaklan. Sonra zorluk çekersin ilerde :) @harbi_delikanlı - +1 yıl
ulan böyle hainlik ediyorsunuz böyle bilmeden bir rahmetlinin arkasından konuşuyorsunuz ya sizden değim muhafazakar müslüman bile olmaz. Müslüman adam ölen bir adamın arkasından laf etmez siz gıybet ediyorsunuz. Yine Kur'an-ı Kerim'i bile işinize geldiği gibi kullandığınız şekilde burada da işinize geldiği gibi açıklıyorsunuz. Ezan'ın Türkçe okutulmasının caiz olup olmadığını Atatürk araştırmış fakat okutturan İsmet İnönü'dür. Atatürk'ün araştırması son derece doğru senin gibi eş.. kler ne dediğini anlamaz Türkçe'sini duysunlar ki ne dediğini belki anlarlar diye düşünmüş ama yapmamıştır. Ki yaptığı harekete bak caiz olup olmadığını araştırmış eğer inançsız biri olsa direk Türkçe okuturdu. Biraz beynini kullan beynini. Bir insan öğrendiklerini yorumlayamıyorsa benim katımda eş.. kten farkı yoktur. Tamam mı cahil şimdi git okul öncesi dönemine dön ve olaylar, olgular hakkında yorum yapma hakkında temel bilgileri al seninle daha fazla muhatap olamayacağım.
- +1 yıl
Sana bir bilgi daha Türkçe ezanda her yer çevrilmiş bir tek haydi "Felaha" kısmı aynen kalmıştır. Haydi kurtuluşa diye çevirmek işlerine gelmemiş. Bak sen şu İslam düşmanlığına. En yakın koruması olan T.. i beyin oğlu (soyadını tam vermiyorum) onun Tevrat okuduğuna yüzlerce kez şahit olmuş. Heyy gidii kimi kandırmaya çalışıyosunuz. Önce kendinizi kandırmayı bırakın! @harbi_delikanlı
- +1 yıl
tamam sus git vatan haini seni. siz bize ihanet eden araplara kürtlere tapın Türk kelimesinden korkup nefret ettiğiniz için size ne kadar laf anlatsak boş.
- +1 yıl
En büyük vatan haini kim herkes biliyo. Firavunun torunları kendine taptırmaya devam ediyo. Ölmesi bir şeyi değiştirmez şeytan damarlarında dolaşıyo.
- Aile & Toplum konusunda 917 cevap paylaştı.
+1 yılSabaha kadar clupta dans ettim arkadaslarımla benm için en büyük eğlence clup
ve dans bir de müzik00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
21Cevap
+1 yılÜniversiteye gitmemek :S yeter psikolojimi bozuyor üniversite soruları YAV.
29 Yorumla
Soran+1 yılValla açıkçası ben şimdilik hazırlığım öyle garip sorular gelmiyo ama gelirse bende senin gibi yapabilirim :D
- +1 yıl
Garip olduğundan degildi aslında :D
Soran+1 yılSana sorular güzel gelmiyodu o zaman :D
- +1 yıl
Tek hedefim üniversiteye gitmek hazirlaniyorum şu an o yuzden anladın mı şimdi :D
Soran+1 yılAy akşam akşm kafa gitti :D bende nefret ediyom açıkçası işimize yaramayan şeyleri öğrenip duruyoz işte :D
- +1 yıl
Aynen maksat vakit geçsin
Soran+1 yılBizim değerli senelerimizi çöp ettiler pislikler :D
- +1 yıl
Nedir bu isyan :D
Soran+1 yılöyle valla ben açıkçası nefret ediyom sende öyle diyon :D
+1 yılKantinde langirt oynamak baskada bir b*k yaptim yok zaten okula gittimde. 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılAbi langırtta çok zevkli ama ya bide sokak başketbolu var bizde o da çok iyi :D
ders arasında imza atıp dışarda takılmak
kesinlikle:DD03 Yorumla
Soran+1 yılOnu bende yaptım çok eğkenceli ya dışarsa geziyon hoca seni var sanıyo en azından bir bakar aınıfa ya :D
Soran+1 yılAynen :D
+1 yılOda arkadaşlarıyla sabaha kadar batak atıp muhabbet etmek en eğlenceli şeylerden biriydi
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya bizim geçen kartları aldılar yenisini almaya gidicem :D
- +1 yıl
bizde pek bir denetim yok o açıdan çok rahatız. Sadece geçen gün çok ses yapıyonuz diye yan odadan şikayete geldiler :( Ya okey oynasak nolacaktı diyoruz bizde
Soran+1 yılİyi yapmışsınız bizede geldiler gönderdik bizde :D
+1 yılkampüsün ortasında köpük banyosu yapmıştık. çok iyiydi abi ya
15 Yorumla
Soran+1 yılYok artık abi köpüğü nası getirdiniz kampüse :D
- +1 yıl
l*n olum gece gece tövbe ya güldürdün beni :D
Soran+1 yılYa abi dalga mı geçiyon valla ciddi soruyom :D köpüğün kampüste işi neya :D
- +1 yıl
Lise yılları çok daha matrak geçmişti kardeş benim için. İnşallah sen de bu cümleyi kurmazsın bir kaç yıl sonra.
Her şey gönlünce olsun. Hayırlı geceler :)
Soran+1 yılEyw abi :D
+1 yılbağlama çalmayı öğrenmek ve bağlama çalışmak için kahvede bağlama çalmak çok eğlenceliydi :)
05 Yorumla
Soran+1 yılOoo iyimiş ya :D iyi eğlenmişsindir
- +1 yıl
ne diyorsun valla nasıl özlemişim biliyor musun? bursa'da okudum 1.5 sene önce mezun oldum hala rüyalarımda görürüm.
Soran+1 yılAssında yapıcan ara sırada eski arkadaşları tıplucan kafa dğıtcan :D
- +1 yıl
bağlama çaldığım arkadaşlarım bursa dalar ama ben mezun olduğumdan beri gidemedim bir türlü
Soran+1 yılBelli mi olur belki bu ay gidersin :)
+1 yılValla bu sene hazırlanıyorum ama batak ve king bilmeyen üniversite okumasın diyolar :)
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen öğrensen iyi olur ben lisede başlamıştım ::D
- +1 yıl
Batak king bilenlere yanaşma kalırsın ilk seneden. :))
- +1 yıl
Biliyorum zaten ;)
- +1 yıl
Ortama geliyoz zaten yoksa... üniversitesini :D
bizim üniversitede eğlence yoktu hepsi ülkücüydü :( 4 yıl nasıl geçti anlamadım.
03 Yorumla
Soran+1 yılYapma ya :(
Soran+1 yılYa üni iyi assında ama öyle olduğunu bilmiyodum. Geçmiş olsun :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılTasarım bölümü öğrencisiyim ve proje derslerim aşşırı eğlenceli :)
01 Yorumla
Soran+1 yılValla tasarımsa garanti eğlencelidr keşke bendede olsa :D
College f*ck fest demek isterdim buna ama olsun 4 yılda güzel anılarım oldu
03 Yorumla
Soran+1 yılE yok artık grup mu. Yaptınız :D
Soran+1 yılHemde konyada yok artık be :D güzel bir anıymış
Hocaya atar yaptim oku dedi okumuyom dedim zorla mi dedim sustu. Yasli pis bunak.
07 Yorumla
Soran+1 yılYok artık sonra naptı sınıftamı bıraktı seni :D
Soran+1 yılYok artık kaç yaşında ya ölmeyi unutmuş galiba :D
Soran+1 yılSeneye değişir belki girmez ya da emekli olursa artık yapacak bişi yok en kötü karda adamın ayağını kaydırısan belki bir kaç ay gelmez okula :D
Soran+1 yılİnş herşey gönlünce olur :)
+1 yılarkadaşlarımın evinin anahtarını almak en güzeli bişey demeden girip yatabılıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılOh kebap istediğin saatte :D
+1 yılArkadaş ortamı ya değişmez. Sohbetler ardı arkası kesilmeyen. Bide Rakı var :)
05 Yorumla
Soran+1 yılRakı he vayyyy naptınız siz ya :D
- +1 yıl
Bide Hatayda öğrenciyim ben Boğma Rakı getiriyolar El yapımı Abi Yok böyle bişey ya :D
Soran+1 yılYa şimdilik vodj şarap bira daha o seviyeye geçmedim:D ama denicem
- +1 yıl
1 Tekila 2 Rakı tavsiyem bu yönde kardeşim :) Hadi iyi geceler.
Soran+1 yılEyw :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılHocaya laf atmak sonra nanyı yüyorduk bir de geceler var tabi
05 Yorumla
Soran+1 yılGece gezmeyi bende çok seviyom bide gün doğumunu :)
Cevap sahibi+1 yılAynen şehir benim
Soran+1 yılSüpersin :D
Cevap sahibi+1 yılBilirim
Soran+1 yıl:D hehe
dostlarla bahçede yaptığımız gırgırlardan daha eğlenceli bişey yoktu :)
02 Yorumla
Soran+1 yılValla şimdilik hava soğuk ve ilk senem baha r gelse yapacaz bizde :D
+1 yılDerste çizgi film izlerken hocaya yakalanip hocanın taktiği öğrenci olmak:))
00 YorumlaSeneye üniversiteye gidince yapıp yazarım o zaman
11 Yorumla
Soran+1 yılSeneye görüşürüz :D
+1 yılbutun sinifa 1 kadin 1 erkegi zorla izletmem:)))))
01 Yorumla
Soran+1 yılBn olsam garanti izlerdim zorlamana gerek kalmazdı :D çok seviyom o diziya
- Aile & Toplum konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılAtılacağımı bile bile kopya çekip 90 almak.
03 Yorumla
Soran+1 yılHahahahah çok iyi ya keşke 10 puanıda alsaydın :D
- +1 yıl
Yok o bana yetti zaten geçmiş bulundum :)
Soran+1 yılOo iyi ya oda yeter zaten :P
+1 yılsabaha kadar konuşmak arkadaşlarla ^.^
04 Yorumla
Soran+1 yılUyumuyoz biz bazen ya konu konuyu açıyo. D
- +1 yıl
çok eğelenceli oluyor ama :d
Soran+1 yılEvet :D konuşurken zamanın nası geçtiğini anlamıyosun
- +1 yıl
aynen :)
+1 yılneler yapmadık ki :))
04 Yorumla
Soran+1 yılNeler yaptınız :D
- +1 yıl
biber gazı yedik mesela bol miktarda.. Kışları devasa kardan adam yapardık Ankarada kurtuluş parkında..
Soran+1 yılBiber gazı :D daha yemedim ama kardan adam bizde yapıyoz:D
- +1 yıl
bunlar yazabileceğim şeylerdi mesleği sallantıya götürmeyelim :))
Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Hocaları kar topuyla vurup dersten kalmak. . d
03 Yorumla
Soran+1 yılBunu yaptınmı harbiden :D
Soran+1 yılÇok ibneler ya şakadan anlamıyorlar :D
üniversitede olduğunu bile unutmak :D
03 Yorumla
Soran+1 yılÜnivestede olduğunu unutturacak naptın ya :D
Soran+1 yılSen böle dediköe insan merak ediyo ::D
+1 yılKantinde geyik muhabbetleri bir efsane oluyo ya :D
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlarıma alkol aldırıp ranger bindirmek :)
00 Yorumla
+1 yılsaf arkadaşımızı sürekli keklememiz -.-
00 Yorumla
+1 yılS*ktir et dersi deyip uyumak
03 Yorumla
Soran+1 yılAhahah çok iyi dahaleyn yapamadım ama böle giderse yapıcam galiba :D
- +1 yıl
Güzel oluyor ve bağımlılık yaratıyor :)
Soran+1 yılUcundan deneriz artık napalım :D
Indirimli ogrenci kartı
01 Yorumla
Soran+1 yılOda iyimiş ::D
Gizli Üye(30-35)+1 yılHocayla tartsip sinifi terk etmk :)
03 Yorumla
Soran+1 yılOoo çok fenasın ya sınrasında hoca puanını kırdımı?
Cevap sahibi+1 yılYok kndimi sevdirmyi basardm :)
Soran+1 yılİyi bari yoksa bırakırdı valla :D
+1 yılYemek yapmak
03 Yorumla
Soran+1 yılGecenin bu saatinde nite dedinki şimdi ya :(
- +1 yıl
Ben de pisman oldum. Bir de diyetteyim
Soran+1 yılYaktın bizi şu an ah ah :D
henüz ilk sınıfım =I
01 Yorumla
Soran+1 yılBende hazırlık okuyom :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnşallah 7 ay sonra başlayacak o heyecan.
03 Yorumla
Soran+1 yılHeheehe ilk gün kendini 1. sınıf olduğunu belli etme dicem ana kesinlikle anlıyorlar :D
Cevap sahibi+1 yılBelli etmememiz için tiyoların var mı?
Soran+1 yılYa valla kesin bir yerden fire veriyon mesela grupça dolaşma gideceğin yeri iyi bil öyle bu nerdeydi ya diye etrafa bakınıp durma cool ol bide valla şimdilik bunlar gldi aklıma :D
8 senedir okumak
02 Yorumla
Soran+1 yılHocam ne okuyon sen ya :D sıkılmadın mı üniversiteden:D
+1 yılAyaklarımı yalatmak
02 Yorumla
Soran+1 yılŞaka yapıyosun kime yaptırdın kız :D and hoşuna gittimi?
- +1 yıl
Ayn gzldi
+1 yılFotograf cekilmek.
02 Yorumla- +1 yıl
Komik olan?
+1 yılgitmemek
00 YorumlaHangi birini yazayım
00 Yorumla
+1 yılhocayla atışmak :D
06 Yorumla
Soran+1 yılTehlijeli ama güzel oluyo :D
- +1 yıl
iki senedir geçemiyorum dersinden :D
Soran+1 yılEyvah eyvah az güzel söz söle belki geçirir geçtikten sonra aynı devam et :D yapıştır :D
- +1 yıl
imkansız ya bölümü bırakmayı düşünüyorum karı manyak :D
Soran+1 yılBelki o bırakır :D sen dayan :D
- +1 yıl
olur :D
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!