Şu an sadece hobi olarak çizim yapıyorum belki ileride sanat atölyem ve sergilerim olur. Bütün hayatımı ve kariyerimi bu sevdiğim alandan kurmak sizce doğru bir karar olur mu? Pişman olabilir miyim?

Şu an sadece hobi olarak çizim yapıyorum belki ileride sanat atölyem ve sergilerim olur. Bütün hayatımı ve kariyerimi bu sevdiğim alandan kurmak sizce doğru bir karar olur mu? Pişman olabilir miyim?

Eğer kendini gerçekten yetenekli görüyorsan öncelikle yarışmalara falan katıl. Oralarda güzel başarılar elde edersen o alanda devam et, ama gelecek görmüyorsan, sadece sevdiğin için yapmamanı öneririm; çünkü belki de umduğun gibi olmayacaktır.
Türkiyede sanatçılar ölmeden pek kıymeti bilinmiyor o yüzden maddi getirisi olan bir işin yanında sanatına devam etmelisin. Zor olabilir ama çift koldan ilerlemezsen maddiyat yıpratabilir
Sanatçılara hayranım gerçekten hem zevk aldıkları işi yapıyorlar hem de para kazanıyorlar. Bence devam et güzel sanatlar sınavlarını kazanırsan çok güzel olur 😊
Eğer başarılı olacağını düşünüyorsan kendine inancın varsa sanat alanında şekillendirmen ilgili olduğun bir hobine yönlenmek mantıklı yapabilirsin bence
Cevap
8Cevap
Neden olmasın bence mantıklıda olur, başarılar...
Bence mantıklı bir tercih
Neden olmasın sanatın her türü bence çok güzel sevdiginnişi yapmak sana daha çok motivasyon verecektir ve başarılı insanların çogu sevdiği işi yaptıkları için başarılı👍
Harika bir tercih başarılarının devamını dilerim 😊😊
Bu ülkede pişman olursun gibi ama yinede hayallerinin peşinden git
Maşallah ne kadar güzel inşallah iyi yerlere gelirsin :)
Çizim yapmayı çok severdim ama hiç bir şekilde iş imkanı olmadığı için hobi olarak kaldı
Başarılıysan neden olmasın
Seviyorsan neden olmasın, mantıklı tabiki.
Avrupa da yaşamıyorsun, hatırlatırım…
Mantıklı senin seçimin zaten
burada zor
Neden olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?