Diğer Öğretmen olmak hayalimdi ama şimdi sanatla ilgilenmek tutkum oldu. Sizce insan sevdigi seyi mi yapmalı yaptigini mı sevmeli mi? Platonkriptonik Takip Et Xper 2 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Bende tutkum olan şeyi yapmak istiyorum ama geç olup olmadığından emin değilim Öğretmen olmak hayalimdi ama şimdi sanatla ilgilenmek tutkum oldu. Sizce insan sevdigi seyi mi yapmalı yaptigini mı sevmeli mi? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. Bence sevdiğin şeyi seç 1 1 Yorumla Platonkriptonik 1 yıl Dimi bir kez çabalayayim en azından
Zatı_dehb Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Mutsuz olup para kazanmak mı? Mutlu olup daha az para kazanmak mı? Bence böyle sor kendine bu soruyu 0 13 Yorumla Platonkriptonik 1 yıl Mutlu olmak daha güzel bence Yorumla Zatı_dehb 1 yıl O zaman dansssss Yorumla Zatı_dehb 1 yıl 🕺💃🕺💃🕺💃🕺💃🕺 Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Hiçbir şey için geç degim bu hayatta Yorumla Platonkriptonik 1 yıl Bunu duymaya ihtiyacım vardı 💐herkes farklı düşünüyor Yorumla Zatı_dehb 1 yıl 33 yaşında tyt'ye hazırlanıyorum Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Kesinlikle geç değil hiçbir zaman 1 kere yaşayacağız Yorumla Platonkriptonik 1 yıl Size hayranım o zamann 💐 Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Thanks cınım fan clup ac bana Yorumla Platonkriptonik 1 yıl Evet bir kez yaşıyoruz hayatı Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Ve dünya milyarlarca yıl yaşında hayat onun için göz açıp kapama bile değil dertlerimiz ve üzüntülerimiz bu hayata sığacak kadar uzun değil. Yorumla Platonkriptonik 1 yıl Cümleler bana çok iyi geldi çok teşekkür ederim. Üzüntülerimiz bu hayata sığacak kadar uzun değil ne kadar doğru Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Rica ederim keşke banada yıllar evvel bunları söyleyen olsaydı. ya da daha erken anlayabilseydim. Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 507 cevap paylaştı. Yeteneğin olan şeyi yap hayallere kapılma 0 2 Yorumla Platonkriptonik 1 yıl İkisini de iyi şekilde yapıyorum Yorumla Rozes52 1 yıl Aferin Yorumla
TuruncuJaponBalığı Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Öğretmenlik yap sanatlada ilgilen 0 0 Yorumla
Duffyduck66 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Sevdiği işi yaş kaç Şu an 0 1 Yorumla Platonkriptonik 1 yıl Geç olup olmadığından emin değilim 25 yaşındayım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence sevdiğin şeyi seç
Dimi bir kez çabalayayim en azından
Mutsuz olup para kazanmak mı?
Mutlu olup daha az para kazanmak mı? Bence böyle sor kendine bu soruyu
Mutlu olmak daha güzel bence
O zaman dansssss
🕺💃🕺💃🕺💃🕺💃🕺
Hiçbir şey için geç degim bu hayatta
Bunu duymaya ihtiyacım vardı 💐herkes farklı düşünüyor
33 yaşında tyt'ye hazırlanıyorum
Kesinlikle geç değil hiçbir zaman 1 kere yaşayacağız
Size hayranım o zamann 💐
Thanks cınım fan clup ac bana
Evet bir kez yaşıyoruz hayatı
Ve dünya milyarlarca yıl yaşında hayat onun için göz açıp kapama bile değil dertlerimiz ve üzüntülerimiz bu hayata sığacak kadar uzun değil.
Cümleler bana çok iyi geldi çok teşekkür ederim. Üzüntülerimiz bu hayata sığacak kadar uzun değil ne kadar doğru
Rica ederim keşke banada yıllar evvel bunları söyleyen olsaydı. ya da daha erken anlayabilseydim.
Yeteneğin olan şeyi yap hayallere kapılma
İkisini de iyi şekilde yapıyorum
Aferin
Öğretmenlik yap sanatlada ilgilen
yaptıgını sevmelı bence
Sevdiği işi yaş kaç Şu an
Geç olup olmadığından emin değilim 25 yaşındayım
Sevdiğini yapmalı.
Sevdigi seyi yapmalı
Sevdiğini yap tabiki