Hollanda’da bir müze, sanata olan ilgiyi arttırmak için Rembrandt’ın bir tablosunu Beethoven’in müziği eşliğinde canlı bir tabloya dönüştürüyor.
Muhteşem olay…😄
⬇️⬇️⬇️

Hollanda’da bir müze, sanata olan ilgiyi arttırmak için Rembrandt’ın bir tablosunu Beethoven’in müziği eşliğinde canlı bir tabloya dönüştürüyor.
Muhteşem olay…😄
⬇️⬇️⬇️
Kadınları kullanırdım. Onların estetik açıdan duyguları daha kuvvetli. Onlarda eş veya sevgililerini yanlarında götürdüğü zaman müzelere ücretsiz katılım hakkını da erkeklere verirdim. Sonuçta bedava bir şey ne olursa olsun caziptir. Bir milletin sanat sevgisi oluşur ve yeni neslin buna ilgili olmasını sağlardım
Bunun için belediyelere çok büyük yük düşüyor. Sanat etkinliklerinin ücretsiz olması ve daha kolay ulaşılabilir olması için çabalar, belediye yetkililerine bu konuda fikir verirdim.
Teşekkürler.
girişte bedava çörek dağıtırım
izdihamdan millet birbirini ezer dibinede özel hastane açalım kendimi trt2 deki kıvırcık ressam gibi hissettim
Cevap
8Cevap
Daha fazla reklam yapılabilir
Bu çok eski birsey ayrica sanat in değer görebilmesi için toplumun fikir üretebilmesi gerekli şu an bize çok uzak birsey maalesef
Sanatın en büyük sorusu size gelsin o zaman
Sanat, sanat için midir? Sanat halk için midir?
😂😂😂
Valla ülke düzelirsw sanata olan ilgi artar. Şu an parası olan sanatla ilgileniyor.
Bir şey yapamam. Millet geçim derdine düşmüş kim ne yapsın sanat sepet işlerini.
Refah ülkeler de olur bu
Sanat için soyunurum jsjjs dermişim ama o zaman ilgi baya artardı kdjdjdj
Yani hiç bir şey yapmam herhalde.
Kursuna falan giderim
Harika olmuş bu gerçekten
Super olmus😄
Benim fikrimi çalışmışlar namussuzlar
Çalmışlar
Daha cok ilgilenirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?