İlgilendiğiniz sanat dalı nedir? Siz de benim gibi gençlerin sanatın her dalında var olmasıyla gurur duyuyor musunuz? Hep destek tam destek ♥

İlgilendiğiniz sanat dalı nedir? Siz de benim gibi gençlerin sanatın her dalında var olmasıyla gurur duyuyor musunuz? Hep destek tam destek ♥

Sanatın her dalı insanları kötü alışkanlıklardan ve kötü yapılaşmadan uzak tutar düşüncesindeyim, çocuklarını sanatın bir dalı ile yetiştiren aileler onun ileride kötü bir birey olmasının yolunu keserler topluma faydalı iyi bir insan olur ve bunda da o sanatın payı çok büyüktür...
Cevap
4Cevap
Olum bir sakin olun ne ara yeni etiketten soru sormaya başladınız jfhfhfh Elbette gurur duyuyorum
Evet gurur duyuyorum.
Tabiki herzaman tam destek herzaman yanlarindayiz , umarim gençler her alanda aktif olur 🦸🧚🧚♀️🧚♂️🧚♂️
Müzikle ilgileniyorum. Telli çalgılar üzerinde hakimim, fl stuido üzerinde ve mixing konusunda yetkin bilgi sahibiyim. Müzik bir tutku...
Tabiki de sanat ruh sağlığını besler insanı kendine has yapar
Elbette gurur duyuyorum ancak ülkemizde sanata verilen değer 250 g leblebiye verilen değerden daha az.
Tabii ki gurur duyuyorum bazı insanların boş bir şey olarak görmesine de katlanamıyorum.
Yoo benlik bir şey yok
Tabiki duyuyorum ben de resim ile ilgiliyim zaten
Bir genc olarak evt
Elbette
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?