En çok da Avrupa şampiyonu olmuş boksöre üzüldüm sen o kadar yumruk ye yıkılma şampiyon ol ülkende sana böyle bir yumruk atsınlar olacak iş değil 600 yıl önce ki Romalılar bizden iyi heykel yapıyor acilen heykel yapmayı bırakmamız lazım
Valla insanların içinden neler geçiyorsa onları döküyorlar. Benim için önemli olan da bu kusursuz olmasından çok verdiği haz önemli toplumda çok iyi sanat anlayışı olan kardeşlerimiz var. Ve yaptıklarını gördükçe içim açılıyor 🤩
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ciao🍀🦇 Sanat fakiri bir sanat anlayışları var koskoca ülkede hiç mi yoktu doğru düzgün heykel yapacak biri veya bunu yaparken utanmadı mı. Çok özensiz. Buraya birkaç "sanat" eseri bırakıyorum.
Öyle deme sanatçı en imkansız alanlarda harikalar yapabilir. Mesela mervan altınorak var hiç kimse bilmez ama dünya onu tanıyor. Türk heykeltıraş ve mozaik sanatçısı. Bence her yerin sanatçısı var yeterki değer görsün.
bence dalga geçilmek için yapılıyor.. yani en absürdü nasıl olur diye.. yoksa çay bardağının baklava tutan adamın hatta bu neidüğü belirsiz şeyin, sanat ile bir alakası yok..
Benim kısçe (3,5 yaşında) oyun hamurundan daha güzel şekil çıkartıyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eyy gidi Atatürk, sanata ne kadar önem verirdi, hatta "Efendiler, hepiniz milletvekili, bakan hatta cumhurbaşkanı bile olabilirsiniz ama sanatçı olamazsınız"demişti şimdi geldiğimiz noktada sanatçilara bak sen. Hayır yapamiyorsunuz zaten bu heykel işini, zaten cokta gerekli ddğil heykel ne diye koyuyorlar anlamiyorum boşa para
Yine bir yerlerde dolandırıcılık yapılıyor desenize halktan çalmaya devam ama bu işler eski kalmadı mı ya sanat üzerinden para aklama dönemi eskide kaldı.