Kişilik & Karakter Fırsatlarla ve ayrıcalıklarla dolu bir dünyada senin en çok beğendiğin ayrıcalık hangisi? (Sayfa 4) Maximum Genç Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2327 Fırsatlarla ve ayrıcalıklarla dolu bir dünyada senin en çok beğendiğin ayrıcalık hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 50 kişi beğendi
neyapcanismiyani Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Alışveriş konusunda bir numara. Taksit seçenekleri tam bana göre ☺️👍🏻 0 0 Yorumla
Sjsjsjsjeeeee Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Mutlu olmak çok alışveriş yapmak hayatın yadını çıkarabilmek 0 0 Yorumla
DefineAdasi Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Hepsi iyidir ama tabi en iyisi hangisi diye soruyorsan 0 0 Yorumla
mustaffa35 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Çokça alışveriş çokça para puan ve daha önce hiç-bir kart bu kadar renkli, havalı olmamıştı. 0 0 Yorumla
mahirkara332211 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Güzel bir çalışma olmuş baya beğendim devamını bekliyorum 0 0 Yorumla
Generalist Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Keşke genç olsam da ben de bu avantajlardan faydalansam. Malesef sınırı 5 yılla kaçırıyorum 0 0 Yorumla
Elifadaağzıgüzel Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Maximum kartı çok büyük kolaylık sağlıyor herkese tavsiyem kullanmaları 0 0 Yorumla
burakdincsoy Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Hayatimda manevi zorluk çok oldu ama hem guclu oldum 0 0 Yorumla
yellowwolf35 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Öğrenciyken maximum kart kullanmıştım cidden avantajlıydı bu daha avantajlı 0 0 Yorumla
Civcivesmer Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Çok arışveriş yapıyorum taksit indirim olursa benim için en büyük ayrıcalık olur 0 0 Yorumla
_-cimcime-_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Peki 25 yaşından sonra nolucak? 1 2 Yorumla ShoppingColic +1 yıl O zamanda normal Maximum karta geçeriz :) annem kullanıyor onun da çok avantajları var :) Yorumla _-cimcime-_ +1 yıl @ShoppingColic hmm Yorumla
azdıran Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl Kültür sanat daha çok severim hatta en sevdiğim. 0 0 Yorumla
Bayanışık Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 82% +1 yıl Eft nin ücretsiz olması muhteşem bir oley 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl hepsi çok güzel aslında karar veremedim ben maalesef mükkemmel ayarlamışsınız 0 0 Yorumla
OnrcnHatpğl Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Cumartesi pazar eft saat farkı olmadan mis olurdu 0 0 Yorumla
_sexting_ Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl Müzik , film , belgesel başkada sevmem 0 0 Yorumla
lüleli_turkuvaz Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 33% +1 yıl bütün özellikleri güzel maxımım gencin 0 0 Yorumla
Lacasadepapel09 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Bilgilendirme için teşekkür ederim 0 0 Yorumla
Bayancatt Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Havale eft ücretsiz olması çok iyi işe yarıyo 0 0 Yorumla
Erkeklerdeesorsun Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 82% +1 yıl Ucretsiz havale eft sistemi cok guzel 0 0 Yorumla
Deli_manyak Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Kendi firsatlarimi yaratmayı tercih ediyorum 0 0 Yorumla
Sherlockunbeyni Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Havalenin ücretsiz olması çok avantajlı 0 0 Yorumla
KalbiAciyanAdam Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 63% +1 yıl Telefon ve internet çağı benim için çok iyi 0 0 Yorumla
ademinyasakelmasi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Güzel kampanya. Tebrik ederim. 0 0 Yorumla
soruyorum1122 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 87% +1 yıl Fırsatlar daha güzel benim düşüncem 0 0 Yorumla
Xibalba77 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 83% +1 yıl Yaştan kaybettik ayrıcalıkları görüyor musunuz 0 0 Yorumla
_sacmasapanadam_ Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 81% +1 yıl Havale eft olaylarına para ödememek keyifli. 0 0 Yorumla
Mysweetish Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Gençliğim heder oldu. 30 yaşındayım artık 0 0 Yorumla
nazionalımben Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl fazla para , fazla puan eğlenceli kart 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
317Cevap
Alışveriş konusunda bir numara. Taksit seçenekleri tam bana göre ☺️👍🏻
Mutlu olmak çok alışveriş yapmak hayatın yadını çıkarabilmek
Hepsi iyidir ama tabi en iyisi hangisi diye soruyorsan
Hayatım yok ki aklımda ki şeyler olsun
Çokça alışveriş çokça para puan ve daha önce hiç-bir kart bu kadar renkli, havalı olmamıştı.
Güzel bir çalışma olmuş baya beğendim devamını bekliyorum
Keşke genç olsam da ben de bu avantajlardan faydalansam. Malesef sınırı 5 yılla kaçırıyorum
Maximum kartı çok büyük kolaylık sağlıyor herkese tavsiyem kullanmaları
Hayatimda manevi zorluk çok oldu ama hem guclu oldum
Öğrenciyken maximum kart kullanmıştım cidden avantajlıydı bu daha avantajlı
Çok güzelmiş herkese lazım
EFT ve havale nın ücretsiz oluşu bu güzel
Çok arışveriş yapıyorum taksit indirim olursa benim için en büyük ayrıcalık olur
Hepsini beğendim çok güzel .
Ücretsiz havale ve eft...
Hepsi birbirinden güzel 👏🏻
Güzel birseye benziyor ilerde düşünebilirim.
hepsi çok güzel bayıldımmmm
Hepsi ayrı güzel olmuş teşekürler
Peki 25 yaşından sonra nolucak?
O zamanda normal Maximum karta geçeriz :) annem kullanıyor onun da çok avantajları var :)
@ShoppingColic hmm
Kolaylık sağlaması yönünden güzelmiş.
Güzel bence olmuş beğendim
Çok kullanışlı bi kart bence
Süper fırsatları var cidden
Engeller bazen o engeller biz oluyoruz
Çok yararlı bir bence 👍👍
Kültür sanat daha çok severim hatta en sevdiğim.
Eft nin ücretsiz olması muhteşem bir oley
Ucuza kaçmamak olabilir. Veya daha da ucuza kaçmamak olabilir.
hepsi çok güzel aslında karar veremedim ben maalesef mükkemmel ayarlamışsınız
Genç olasım geldi. kıskandım.
Cumartesi pazar eft saat farkı olmadan mis olurdu
Hayat bize bir handikap sunmuyor ki😂
Ucretsiz havale onu seviyorum
Sonuç olarak öğrenciyiz işimize ne kolay gelirse tercihimizdir.
Tek ayrıcalık para oluyor bazen
Müzik , film , belgesel başkada sevmem
bütün özellikleri güzel maxımım gencin
Bilgilendirme için teşekkür ederim
Havale eft ücretsiz olması çok iyi işe yarıyo
Ucretsiz havale eft sistemi cok guzel
Havale ve EFT'nin ücretsiz olması
EFT ücretsiz en iyisi bestt 👑
Kendi firsatlarimi yaratmayı tercih ediyorum
Havalenin ücretsiz olması çok avantajlı
Güzel bi ayrıcalık diyorum
Telefon ve internet çağı benim için çok iyi
Güzel kampanya. Tebrik ederim.
Eft ve havale olayı müq olmuş
Fırsatlar daha güzel benim düşüncem
Kullananlar var mı? Nasıl?
Yaştan kaybettik ayrıcalıkları görüyor musunuz
Hepsi
Çok iyi
Elinize sağlık
Macfit odeme kolayliklari
Havale eft olaylarına para ödememek keyifli.
Fırsatları degerlendirmek gerek
Havale ve EFT işlemleri kesinlikle en sevdiğim ayrıcalık
Him guzel avantajlari varmiş
Gençliğim heder oldu. 30 yaşındayım artık
fazla para , fazla puan eğlenceli kart