Hayallerine ulaşmak için karşına çıkabilecek engelleri yık.
“Keşke aklımdaki her şey hayatımda olsa…” diyorsan, şimdi sorumuzu cevaplama zamanı!
💳 Öncelikle şunu söyleyelim, kart tasarımları çoook havalı. Standart yatay kartlardan farklı olarak dikey olarak tasarlanan Maximum Genç kredi kartı ve Bankamatik kartı oldukça tarz,
💸 Havale ve EFT işlemlerini ücretsiz yapmak isteyenler için para transferi ayrıcalığı var,
🎊 Teknolojiden markete, giyimden kozmetiğe günlük hayatın değişen tüm tüketim ihtiyaçları için kaçmayacak indirim, taksit ve puan fırsatları,
🎨 Kültür ve sanat aktiviteleri için her türlü ilgi alanına yönelik ödeme kolaylıkları,
🎮 Film, müzik, oyun platformları için ihtiyaç duyulan tüm dijital kodlara Maximum Mobil’deki Dijital Kod Martket’ten ulaşım ve MaxiPuan fırsatı,
🚴♂️ Hareketsiz kalma diye MACFit’lerde ödeme kolaylıkları,
🤓 İşCep ve Bankamatiklerden öğrenci harcı ödeme kolaylığı,
🚀 İşCep’ten kartsız karekod ile para çekme, yatırma ve para transferi,
💫 Çalışan gençlerin nakit ihtiyaçlarını karşılamaları için masrafsız kredi imkanı,
✅ Maxi ile İşCep, Maximum Mobil, WhatsApp, Google Asistan ve Facebook Messenger üzerinden mesajlaşarak ihtiyaç duyulan hizmet ve ürünler hakkında tüm bilgilere hızlıca ulaşabilme kolaylığı,
🎯 Güvenli bir gelecek için Anadolu Hayat Genç Emeklilik Planı
Ve daha burada yer veremediğimiz birçok güzellik var. 💙
Maximum Genç ile aklında ne varsa artık hayatında; hemen keşfet!
Maximum Genç yanındaysa sana kalan yıldız gibi parıldamak! Finansal hizmetler ve günlük yaşama ilişkin onlarca ayrıcalık ve fırsat sunarak sana rehberlik edecek yol arkadaşın Maximum Genç’in dünyasına sen de hemen katıl! Maximum Genç’li olmak için şimdi Maximum Mobil ya da İşCep uygulamasını telefonuna indir ve kart başvurunu yap. Unutma; Maximum Genç senin için geldi! Kısacası bu bir arkadaşlık teklifi. 😉
Maximum Genç’li olmanın ayrıcalıklarını öğrendiğine göre şimdi söz senin!
Hadi durma, #AklımdaHayallerim diyerek Maximum Genç’in fırsatlarla ve ayrıcalıklarla dolu dünyasında seni en çok neyin cezbettiğini görüşünde paylaş!
*Maximum Genç programı, 18-25 yaş arası tüm okuyan ve çalışan gençlere hizmet veriyor.
“Keşke aklımdaki her şey hayatımda olsa…” diyorsan, şimdi sorumuzu cevaplama zamanı!
Maximum Genç’in fırsatlarla ve ayrıcalıklarla dolu dünyasında senin en çok beğendiğin ayrıcalık hangisi?
Hadi önce, 18-25 yaş arası öğrenci ve çalışan gençlere özel olarak tasarlanan Maximum Genç programının neler sunduğuna bakalım:💳 Öncelikle şunu söyleyelim, kart tasarımları çoook havalı. Standart yatay kartlardan farklı olarak dikey olarak tasarlanan Maximum Genç kredi kartı ve Bankamatik kartı oldukça tarz,
💸 Havale ve EFT işlemlerini ücretsiz yapmak isteyenler için para transferi ayrıcalığı var,
🎊 Teknolojiden markete, giyimden kozmetiğe günlük hayatın değişen tüm tüketim ihtiyaçları için kaçmayacak indirim, taksit ve puan fırsatları,
🎨 Kültür ve sanat aktiviteleri için her türlü ilgi alanına yönelik ödeme kolaylıkları,
🎮 Film, müzik, oyun platformları için ihtiyaç duyulan tüm dijital kodlara Maximum Mobil’deki Dijital Kod Martket’ten ulaşım ve MaxiPuan fırsatı,
🚴♂️ Hareketsiz kalma diye MACFit’lerde ödeme kolaylıkları,
🤓 İşCep ve Bankamatiklerden öğrenci harcı ödeme kolaylığı,
🚀 İşCep’ten kartsız karekod ile para çekme, yatırma ve para transferi,
💫 Çalışan gençlerin nakit ihtiyaçlarını karşılamaları için masrafsız kredi imkanı,
✅ Maxi ile İşCep, Maximum Mobil, WhatsApp, Google Asistan ve Facebook Messenger üzerinden mesajlaşarak ihtiyaç duyulan hizmet ve ürünler hakkında tüm bilgilere hızlıca ulaşabilme kolaylığı,
🎯 Güvenli bir gelecek için Anadolu Hayat Genç Emeklilik Planı
Ve daha burada yer veremediğimiz birçok güzellik var. 💙
Maximum Genç ile aklında ne varsa artık hayatında; hemen keşfet!
Maximum Genç yanındaysa sana kalan yıldız gibi parıldamak! Finansal hizmetler ve günlük yaşama ilişkin onlarca ayrıcalık ve fırsat sunarak sana rehberlik edecek yol arkadaşın Maximum Genç’in dünyasına sen de hemen katıl! Maximum Genç’li olmak için şimdi Maximum Mobil ya da İşCep uygulamasını telefonuna indir ve kart başvurunu yap. Unutma; Maximum Genç senin için geldi! Kısacası bu bir arkadaşlık teklifi. 😉
Maximum Genç’li olmanın ayrıcalıklarını öğrendiğine göre şimdi söz senin!
Hadi durma, #AklımdaHayallerim diyerek Maximum Genç’in fırsatlarla ve ayrıcalıklarla dolu dünyasında seni en çok neyin cezbettiğini görüşünde paylaş!
*Maximum Genç programı, 18-25 yaş arası tüm okuyan ve çalışan gençlere hizmet veriyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
317Cevap
Her şeyden önce 18 ile 25 yaş kısıtlamasının olması beni üzdü;
Nakitsiz toplum hareketine üye birisi olarak uzun bir süredir zorunlu kalmadıkça nakit taşımıyorum. Alışverişimi genelde kartla temassız olarak yapıyorum. Maximum Gencin sunmuş olduğu avantajlar gerçekten cezbedici, özellikle bir ben havale, eft gibi ücretlerden, ayrıca kart aidatlarından hiç hoşlanmıyorum.
Alışveriş yaptıkça, harcadıkça MaxiPuan hediyeleri ile süprizler yapması, taksit sayısının bolluğu gibi yanında da ek taksit seçeneğinin olması güzel şeyler olsa güzel olur. Dijital platformların aylık ödemelerinde yarısı sizden olsa mesela çok daha güzel, yatta haraca da keyfine doyluk bir fırsat olur.
Ama işte benim için yaş kısıtlaması var... 😔
İşbankasını seviyoruz ❤
Çokça alışveriş çokça para puan ve daha önce hiç-bir kart bu kadar renkli, havalı olmamıştı. Ayrıca kültür sanat etkinliklerine verilen değer beni benden aldı 🥳🥳
Her şey gençler için özel olarak düşünülmüş, kültür sanat imkanları, spor imkanları, dijital platform kodlarına hızlıca ulaşabilmemiz... Hepsine bayıldım gerçekten💖
Ama içinden birini seçecek olursam bu kesinlikle kültür sanat harcamalarında, yani hobilerim için ödeme kolaylığı olurdu. 🥰🥰
Bir genç ve öğrenci olarak en güzel zamanlarımı kültür ve sanat etkinlikleri ile değerlendirip kendimi geliştirmeye özen gösteriyorum. Bu yüzden bu alanda ödeme kolaylığı olması benim için büyük avantaj :)
Bilinçli Kullanıldığı Sürede Kredi Kartı Çok İyi Bir Dosttur. Yanlız Düşünmeden Kullanılınca (amaan Nolcak Alim Gitsin) hesabı yapıp herşeyi alınca ödemede zorlanan çok arkadaşım oldu Bende Dahil 😂 ama Avantajlardan, Kampanyalardan, yararlanınca Dahada Bi çekici Oluyor Düzenli Kullanıldığı Sürece Bence Sorun Yok Sağlıcakla kalın 😊
13 yaşında Annemle ilk hesabımızı açtığımız bankadır İŞBankası o dönemden bu döneme değişen çok şey olsa da” Kumbaramız ve çocuk dergilerimiz” hiç değişmedi. Her girdiğimde elimde kumbaram sırada beklerken ki halimi hatırlarım hem gururlanır😌 hem de hüzünlenirim 🥺
Kültür ve sanat etkinlikleri ne verilen önem takdire şayan bir davranış kesinlikle tercih edilmeli ki ben yıllardır kullanıyorum kesinlikle de tavsiye ederim
Çokça alışveriş çokça para puan ve daha önce hiç-bir kart bu kadar renkli, havalı olmamıştı. Ayrıca kültür sanat etkinliklerine verilen değer beni benden aldı 🥳🥳
Ben kullanıyorum tavsıye ederım maxımum kartlarda market vsde taksıt yaptırmayın tek cekım yapın kendı uygulaması uzerınden taksıtlendırın vade farkı daha az oluyor
Özellikle spor yapmayı seven biri olarak MACFit’lerde ödeme kolaylıkları fazlasıyla ilgimi çekti. İlk fırsatta başvurmak istiyorum. Kart tasarımına da bayıldım.
Havale ve EFT'nin ücretsiz olması kalp ben diyorum.
Bu gerçekten sevdiğim bir ayrıcalık.
Havale ve ETF işlemlerinin ücretsiz olması bence harika bir avantaj. Bir de İşCep'ten karekod ile para yatırıp çekebilmek 😎
Alışveriş yaparken edindiğim indirim ve taksit fırsatları. Aynı zamanda her harcamamda kazandığım MaxiPuanlar 🤩
Tabi ki de çalışan gençlerin ihtiyaçlarını karşılamak için masrafsız kredi imkanı 😌🙏 sizde babamı görüyorum... 💞
Ben de Maximum'luyum, Maximum ile tüm işlemleri İş Cep üzerinden sorunsuz çözebiliyorum. Teşekkürler İş Bankası.
Çok teşekkür ederim ✨💜. Böyle bir avantaj duyduğunuz için.
Kültür ve sanat aktiviteleri için her türlü ilgi alanına yönelik ödeme kolaylıkları
Calisan genclerin nakit ihtiyacini karsilamak icin masrafsiz kredi imkani
Çokça alışveriş yapıyorum bu yüzden indirim ve taksit fırsatları varsa benim için avantaj odur 🥳
Zaten Maximum kart kullanıyorum. Sunduğu avantajlardan memnunum. 👌
Çok alışveriş merağım var indirimleri görmek benim için de iyi olur
.
Sıfır masraflı İşlemlerin hepsi ayrıcalıktır.
.
Kültür ve sanat aktiviteleri için her türlü ilgi alanına yönelik ödeme kolaylıkları. Kesinlikle.
Gençlere gerçekten faydalı bişi yapmışlar güzel güzel
Bende istiyorumm 😍
Kesinlikle güzel avantajları var.
Alışverişte indirimler hoşuma gitti. 25 e kadar buradayım
Kültür ve sanat aktiviteleri için her türlü ilgi alanına yönelik ödeme kolaylıkları
Hareketsiz kalma diye yapılan uygulama hoşuma gitti 😃
Öğrenciler için ev imkanı"elektrik su doğalgaz baya indirimli"
Gençlere yapılan güzellikler olmuş bence çok avantajlı. Güzel ayrıcalıklar var ve çeşitli çok ☺️
#AklımdaHayallerim arkamda İş Bankası'yla
güvenli bir gelecek için 18 yıldır biriktirdiklerimi
"Anadolu Hayat Genç Emeklilik Planı"nda değerlendirmek
"Maximum Genç"li olmanın en beğendiğim ayrıcalığı oldu.
Bir genç ve öğrenci olarak en güzel zamanlarımı kültür ve sanat etkinlikleri ile değerlendirip kendimi geliştirmeye özen gösteriyorum. Bu yüzden bu alanda ödeme kolaylığı olması benim için büyük avantaj
İsmini belirtmek istemiyorum, ama bankamdan ve kredi kartımdan çok memnunum, banka hesabım da var birikim hesabı böylelikle günlük hesabıma para atıyorum, banka da faiz veriyor böylelikle birikim yapmış oluyorum.
Maximum genç olmasa da maximumu yılalrdır kullanıyorum memnunum
Kartsız, karekod ile para işlemlerini yapabilmek en iyisi. Artık otobüslere binerken akbil için bile telefonla barkod okutabileceğiz. Telefon her işe yaramalı bence de, beğendiğim bir yenilik.
Gençleri düşünmüş olmak bile gözümde ayrıcalık ama onun dışında havale eft ücretsiz olması bayağı iyi.
Çok alışveriş yapıyorum bu yüzden indirim ve taksit fırsatları mükemmel.
Alışveriş yaparken edindiğim indirim ve taksit fırsatları. Aynı zamanda her harcamamda kazandığım MaxiPuanlar 🤩
Keşke aklımızdan geçenler hayatımızda olsa, ama bazan hayat bizi bir okyanus misali sürükler. Ve biz kendimizi bir adada buluruz
Çok alışveriş yapan biri için evet çok mantıklı benim için de öyle alışverişi seviyorum o yüzden beğendim harika bir düşünce
havale eft ücreti kısmı ayrıcalık oluyor bana göre.
tamam ücret çok yüksek değil ama neden kesiliyor ki o :D
💫Çalışan gençlerin nakit ihtiyaçlarını karşılamaları için masrafsız kredi imkanı
Bana sunulabilecek en güzel ayrıcalık olur 🙂🌺
İlk ve son kredi kartım Maksimum kesinlikle ayrıcalıklarından çok memnunum 💃 En sevdiğim ayrıcalık elbette ödeme kolaylıkları 🤩
Maximum karti kullaniyorum ve gayet memnunum herkesede tavsiye ederim
Havale ve ETF işlemlerinin ücretsiz olması bence harika bir avantaj. Bir de İşCep'ten karekod ile para yatırıp çekebilmek
Maximum biz öğrencilere bi incelik yapmış çok iyi yapmış 🥳🥳
Film, müzik, oyun platformları için ihtiyaç duyulan tüm dijital kodlara Maximum Mobil’deki Dijital Kod Martket’ten ulaşım ve MaxiPuan fırsatı,
Gençlere talih kuşu konmuş. İndirimler, ayrıcalıklar daha ne olsun. En çok indirimler dikkat çekici tabi
Alışverişlerde puan birikmesi ve spor salonu üyeliğimde +2 ay hediye üyelik vermesi 💞
💫 Çalışan gençlerin nakit ihtiyaçlarını karşılamaları için masrafsız kredi
Havale ve eft nin ücretsiz olması çok güzel bir durum
Fırsatçıyımdır her zaman indirim alışverişte gördüm mü alırım tatata
Her ayrıcalığı birbirinden guzel hangisini yazsam acaba 🙃
Benim en sevdiğim ayrıcalık
♂️ Hareketsiz kalma diye MACFit’lerde ödeme kolaylıkları,
havale ve eft'nin ücretsiz olması pek çok kişinin işine yarar
Ve ay sonunda gelen kredi kartı ekstresi 😊
En sevdiğim an
Bence en büyük avantaj qr kod ile para çekme yatırma işlemleri
#AklımdaHayallerim anında transfer eft süresi olmaksızın