Kişilik & Karakter Fırsatlarla ve ayrıcalıklarla dolu bir dünyada senin en çok beğendiğin ayrıcalık hangisi? (Sayfa 5) Maximum Genç Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2327 Fırsatlarla ve ayrıcalıklarla dolu bir dünyada senin en çok beğendiğin ayrıcalık hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 50 kişi beğendi
Gokcenin Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Alisverisssss indirimmmm yeni şeyler güzel şeyler 0 0 Yorumla
RubbieRolePlayy Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Çalışan gençlere masrafsız kredi önemli bir hizmet 0 0 Yorumla
AlastairHell Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Basit bir denklem kurayım İşbankası = Kalite 0 0 Yorumla
Xxmedusax Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 78% +1 yıl Çok çok alışveriş yaparak hediye gelmesi 0 0 Yorumla
YağızMert Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 40% +1 yıl Fırsatların hepsi güzeldir şahsen ben ayırmam 0 0 Yorumla
LosOlvidados Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Fırsatların hepsi güzeldir ayrıcalık tanımam 0 0 Yorumla
YiğitAkkoyun Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Çok güzel ve hayatımın her alanında işime yarıyor 0 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Havale eft ücretsiz olmasi gercekten baya iyi👌🏻 0 0 Yorumla
KhalTrex Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Teknoloji, teknoloji, teknoloji daha yazim mi :D 0 0 Yorumla
Burakkk29 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Maximum genç en büyük ayrıcalık değil mi zaten 0 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Havale ve ETF nin ücretsiz olması iyiymiş. 0 0 Yorumla
SingForMe Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Uçmak ne hoş olurdu ama özgürce uçmak... :D 0 0 Yorumla
ahmetkara-xyz Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Valla yaşamak heralde sakat olmamak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl En önemlisi alışverişlerde sağladığı puanlar ve avantajlar tabiki😍 0 0 Yorumla
larasuxxx Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Alışverişte yapılan indirimler carsa avantaj odur. 0 0 Yorumla
YetersizUmutsuz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 71% +1 yıl Güzel bir paylaşım olmuş eline sağlık 0 0 Yorumla
blackofgood Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Hayal ediyoruz da ne oluyor gerçekleşmiyor ki 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl başarılı bir çalışma olmuş tebrikler 0 0 Yorumla
eresbosss Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 72% +1 yıl Öğrenciye özel havale Eft ücretsiz olması müthiş 0 0 Yorumla
Agustinn Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 60% +1 yıl Havale ve EFT işlemlerini ücretsiz yapmak 0 0 Yorumla
seaman_01 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl Tek gerçek İş Bankası. Diğerlerinin değeri yok. 0 0 Yorumla
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Kullanmak isteyenler için güzen avantajlar 0 0 Yorumla
lastcomert Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl EFT ve Havalenin ücretsiz olması diyebilirim. 0 0 Yorumla
AdilOlmayanYıldırım Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 68% +1 yıl havale ve eft'nin ücretsiz olması çok iyi olay 0 0 Yorumla
MuptezelSaykoooo Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 89% +1 yıl Kullanmak istiyorum merak ettim şu an 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
317Cevap
Güzel ve havalı bir kart olması
Katilıyorum, bu bir harika
İş bankası en büyük yardımcım
Alisverisssss indirimmmm yeni şeyler güzel şeyler
Çalışan gençlere masrafsız kredi önemli bir hizmet
Basit bir denklem kurayım İşbankası = Kalite
Çok çok alışveriş yaparak hediye gelmesi
Fırsatların hepsi güzeldir şahsen ben ayırmam
sinema ve tiyatro ayricaligi
Fırsatların hepsi güzeldir ayrıcalık tanımam
Çok güzel ve hayatımın her alanında işime yarıyor
30 u geçenlere de var mı 😂
Havale eft ücretsiz olmasi gercekten baya iyi👌🏻
Havale ve eft ücretsiz olsun
İyiki almisım bu özellikler harika
Teknoloji, teknoloji, teknoloji daha yazim mi :D
Maximum genç en büyük ayrıcalık değil mi zaten
Havale ve ETF nin ücretsiz olması iyiymiş.
Uçmak ne hoş olurdu ama özgürce uçmak... :D
Havale eft ücretsizmiş birde
çok güzel bir bence tebrikler
bir iki üç dört beş altı yedi
Gerçekten başarılı olmuş :D
Valla yaşamak heralde sakat olmamak
Bi göz atmakta fayda var.
En güzeli kültür ve sanat etkinlikleri
En önemlisi alışverişlerde sağladığı puanlar ve avantajlar tabiki😍
Alışverişte yapılan indirimler carsa avantaj odur.
Ücretsiz havale ve eft çok iyi ya
Maximum maxsimim😁 güzel kart
Huzurlu bir ortam isterdim
Gzl kart kullanmasını biline
Güzel bir paylaşım olmuş eline sağlık
Guzel paylasim olmus tebrikler
Hepsi güzel bilgiler teşekkürler 😎👍
Hayal ediyoruz da ne oluyor gerçekleşmiyor ki
bence bir demek gerekiyor.
hiç aklımdan çıkmıyor ki, desem :)
başarılı bir çalışma olmuş tebrikler
Öğrenciye özel havale Eft ücretsiz olması müthiş
Havale ve EFT işlemlerini ücretsiz yapmak
insan olmam ayrıcalık zaten
Çok güzel ve kullanışlı 👍👍
Maksimum gençte taksit sayısı oldukça fazla ve iyibir karrt
Havale ve eft ücretsiz olması guzel
Maximum kullanmak guzellll
Tek gerçek İş Bankası. Diğerlerinin değeri yok.
Müze planı ilgimi çekiyor.
Aynen aynen cok güzel harika
Fırsatlar muhteşem çok beğendim
Güzel bir içerik olmuş bence
Hepsine bayıldım ı loved evrything 😂🍭
ilgilenenler için güzel avantaj
Kullanmak isteyenler için güzen avantajlar
Güzel olmuş tebrikler 🎊 🎊 🎊
EFT ve Havalenin ücretsiz olması diyebilirim.
Param ve evim vede ikinci evim var
havale ve eft'nin ücretsiz olması çok iyi olay
Havale ve eft nin ücretsiz olması iyi bi avantaj👍🏽
Kullanmak istiyorum merak ettim şu an