Kişilik & Karakter Fırsatlarla ve ayrıcalıklarla dolu bir dünyada senin en çok beğendiğin ayrıcalık hangisi? (Sayfa 3) Maximum Genç Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2327 Fırsatlarla ve ayrıcalıklarla dolu bir dünyada senin en çok beğendiğin ayrıcalık hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 50 kişi beğendi
OkanTas34 Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Benim bu cihanda Türk oluşum en büyük ayrıcalığımdır 0 0 Yorumla
albayrak00226 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl şartları çok iyi ama yaş sınırını geçtiğim için alamıyorum. 0 0 Yorumla
Bueste Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Öğrencilere yeteri kadar ayrıcalık tanınmalı. 1 0 Yorumla
Birazdeliamaiyi Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 81% +1 yıl Kullanmaya başladım ama ilgi çekici deneyebiliim 1 0 Yorumla
Kalp__hirsizi Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Benim ayrıcalığım marjinal olmamdan geliyor 😎👍 1 0 Yorumla
MayısssssssKızı Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Havale ve ETF işlemlerinin ücretsiz olması.. 1 0 Yorumla
ÖmürlükDünyaa Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Vay beeeee neler neler çıkacakk❤️❤️ 1 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Paran kadar harca özelliği de yer almalı.. 1 0 Yorumla
Serra_pink Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Öğrenciye özel havale Eft ücretsiz olması müthiş 1 0 Yorumla
Yangınçayıı Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl çalışan bizlere masrafsız kredi tabii ki 1 0 Yorumla
üyeismiolmayankadın Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Hepsi birbirinden güzel 👌🏻👍🏻 1 0 Yorumla
Professional58 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Havale ve EFT'nin ücretsiz olması güzelmiş 1 0 Yorumla
bendeboyleyimm Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 77% +1 yıl bende kaydolmayı dusunuyorum artik. 1 0 Yorumla
mmirasuu Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 85% +1 yıl Hepsi Ayrı Ayrı güzel ve çok da yararlı 1 0 Yorumla
ykp35 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Kart aidatı almasın yeter ben kendime yeterim 1 0 Yorumla
Falancaşeyler Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Baya güzelmiş kart aidatı almıyorsa gidip çıkartıracağım 0 0 Yorumla
Hayatdoktoruyum Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl İnandimi yapar vede yaşarım bu benim icin ayricaliktir 0 0 Yorumla
Esmrmlk53 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Teknolojiden markete, giyimden kozmetiğe günlük hayatın değişen tüm tüketim ihtiyaçları için kaçmayacak indirim, 0 0 Yorumla
sessizol12 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Anlaşmalı firmalar ile öğrencilere özel indirimler yapılması. Masrafsız ve faizsiz kredi imkanı sunalması aaah ah 0 0 Yorumla
azratheyargimachine Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Ekstra kullanım ücreti vs. ödemeden kullanım ve Maximum Genç avantajları. Kullandığım tek banka Ulu Önderimizin bankası Türkiye iş bankası :) 0 0 Yorumla
Nilda124 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Çokça alışveriş yapıyorum bu yüzden indirim ve taksit fırsatları varsa benim için avantaj bu anlama geliyor. 0 0 Yorumla
klmkdls Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Bir genç olarak alışveriş yapmayı çok seviyorum indirim falan olunca dahada zevk verici 1 0 Yorumla
Emreıl Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Zamanımı güzel geçirmek isterdim ama her istediğimiz olmuyor 0 0 Yorumla
nasıIl Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl gittiğin yerlerde ne olursa olsun sana açılacak bi masa olması 0 0 Yorumla
Darbelıask Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl Sağlıklı olmak ve bu pandemide çalışırken sağlıklı kalmak en büyük ayrıcalıktır bence... hamdolsun. 0 0 Yorumla
suriyeliYUNUS Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Tekrardan eski günlere Dönüp Genç Olup doya doya Alışveriş Yapmak Isterdim 0 0 Yorumla
TammbirLeydii Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Benim en sevdiğim ayrıcalık, beni en çok mutlu eden ayrıcalık Havale ve EFT'nin ücretsiz olması 0 0 Yorumla
Ersevin Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Günün her saati her dakikası anında ücretiz para tranferi 0 0 Yorumla
ebruss00 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ayyyy bana çok cazip geldii 😍 hele para transferlerinin ücretsiz olması kalp kalp kalp 0 0 Yorumla
dedikoducuboy Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl İşCep’ten kartsız karekod ile para çekme, yatırma ve para transferi çok iyi bence 0 0 Yorumla
Herhangi1kişi Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl İndirim en sevdiğim şey hele hele %50 ve üstü bayılıyorum 🤗🤗🤗 0 0 Yorumla
miyaavks Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl çalışan gençlerin nakit ihtiyaçlarını karşılamak için masrafsız kredi imkanlarıı😍 0 0 Yorumla
TurkishPubg Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Havale ve EFT'nin ücretsiz olması kalp ben diyorum.Bu gerçekten sevdiğim bir ayrıcalık. 0 0 Yorumla
conssi Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Kendimin farkli olmasi benim en büyük ayricaligimdir 0 0 Yorumla
DeliKızz0 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl En büyük avantaj Havale ve EFT işlemlerinin ücretsiz olması 0 0 Yorumla
Bekoflex Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl havale her saat olsa ücret kesilmese çok daya iyi olurdu 0 0 Yorumla
Leylaleyla1999 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Benim için en önemli şey beybisi tabiki alışveriş. :) 0 0 Yorumla
uye647104 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Mağazamızdan Maximumla alışveriş yapanların fırsatı✨ 0 0 Yorumla
çakmakgözlüm47 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Tabii ki maximum genç'li olmak!!! Bayılıyoruz ailecek. 0 0 Yorumla
BdsmmasterDom Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Şu bilgisayar fiyatları düşseydi onu fırsat bilip oyun bilgisayarı alacaktım "Monster" 0 0 Yorumla
HAKANN_27 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl İndirim avantajı olması güzel olur her alışveriş yapıldığı zaman 0 0 Yorumla
Iremamadelikanlıolan Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl arkadaşlarla kaliteli ortam ve sinirli benim yanımds pamuk gibi olması 0 0 Yorumla
ezginilsu Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Çokça alışveriş yapıyorum bu yüzden indirim ve taksit fırsatları varsa benim için avantaj odur 🥳 0 0 Yorumla
gelburayaxxx Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Havale ve EFT'nin ücretsiz olması kalp ben diyorum.Bu gerçekten sevdiğim bir ayrıcalık. 0 0 Yorumla
xxxxgirl11 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Hertürlü her şekilde ayrıcalık sunması gayette iyi seviyorum bende kullanıyorum 0 0 Yorumla
Lüthiennnn Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl En önemlisi alışverişlerde sağladığı puanlar ve avantajlar tabiki 0 0 Yorumla
sdmrl16 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl İşCep ve Bankamatiklerden öğrenci harcı ödeme kolaylığı 0 0 Yorumla
Ahmetcan877 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Çok güzel bir kart gerçektende çok havalı bir kart. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
317Cevap
Benim bu cihanda Türk oluşum en büyük ayrıcalığımdır
şartları çok iyi ama yaş sınırını geçtiğim için alamıyorum.
Öğrencilere yeteri kadar ayrıcalık tanınmalı.
Kullanmaya başladım ama ilgi çekici deneyebiliim
Benim ayrıcalığım marjinal olmamdan geliyor 😎👍
Havale ve ETF işlemlerinin ücretsiz olması..
Vay beeeee neler neler çıkacakk❤️❤️
Paran kadar harca özelliği de yer almalı..
Öğrenciye özel havale Eft ücretsiz olması müthiş
çalışan bizlere masrafsız kredi tabii ki
Rengarenk bir kart düşünün😍
Hepsi birbirinden güzel 👌🏻👍🏻
Güzelmiş.
Yararlanmayı düşünüyorum 🤸🏻
Hepsi birbirinden güzel ♡
Havale ve eft üçretsiz olması güzel
Hoşuma gitti eft havale ücretsiz olması dahada güzel
Havale ve EFT'nin ücretsiz olması güzelmiş
Avantajlıymış. Düşünülebilir
bende kaydolmayı dusunuyorum artik.
Hepsi Ayrı Ayrı güzel ve çok da yararlı
Tabiki havale ve eft ücretsiz olması
faydalı bilgiler için teşekkürler
Hepsini beğeniyorum ben güzeldeğil mi
Kart aidatı almasın yeter ben kendime yeterim
Gençlere güzel ayrıcalıklar tanınmış
Baya güzelmiş kart aidatı almıyorsa gidip çıkartıracağım
İnandimi yapar vede yaşarım bu benim icin ayricaliktir
Teknolojiden markete, giyimden kozmetiğe günlük hayatın değişen tüm tüketim ihtiyaçları için kaçmayacak indirim,
Anlaşmalı firmalar ile öğrencilere özel indirimler yapılması. Masrafsız ve faizsiz kredi imkanı sunalması aaah ah
Ekstra kullanım ücreti vs. ödemeden kullanım ve Maximum Genç avantajları. Kullandığım tek banka Ulu Önderimizin bankası Türkiye iş bankası :)
Çokça alışveriş yapıyorum bu yüzden indirim ve taksit fırsatları varsa benim için avantaj bu anlama geliyor.
Bir genç olarak alışveriş yapmayı çok seviyorum indirim falan olunca dahada zevk verici
Eft nin ücretsiz olmasını kalpliyorumm❤️
Bu kadar avantajı olması mükemmel
Zamanımı güzel geçirmek isterdim ama her istediğimiz olmuyor
gittiğin yerlerde ne olursa olsun sana açılacak bi masa olması
Sağlıklı olmak ve bu pandemide çalışırken sağlıklı kalmak en büyük ayrıcalıktır bence... hamdolsun.
Tekrardan eski günlere Dönüp Genç Olup doya doya Alışveriş Yapmak Isterdim
Benim en sevdiğim ayrıcalık, beni en çok mutlu eden ayrıcalık Havale ve EFT'nin ücretsiz olması
Günün her saati her dakikası anında ücretiz para tranferi
Ayyyy bana çok cazip geldii 😍 hele para transferlerinin ücretsiz olması kalp kalp kalp
İşCep’ten kartsız karekod ile para çekme, yatırma ve para transferi çok iyi bence
İndirim en sevdiğim şey hele hele %50 ve üstü bayılıyorum 🤗🤗🤗
çalışan gençlerin nakit ihtiyaçlarını karşılamak için masrafsız kredi imkanlarıı😍
Havale ve EFT'nin ücretsiz olması kalp ben diyorum.
Bu gerçekten sevdiğim bir ayrıcalık.
Kendimin farkli olmasi benim en büyük ayricaligimdir
En büyük avantaj Havale ve EFT işlemlerinin ücretsiz olması
havale her saat olsa ücret kesilmese çok daya iyi olurdu
Benim için en önemli şey beybisi tabiki alışveriş. :)
Mağazamızdan Maximumla alışveriş yapanların fırsatı✨
Tabii ki maximum genç'li olmak!!! Bayılıyoruz ailecek.
Şu bilgisayar fiyatları düşseydi onu fırsat bilip oyun bilgisayarı alacaktım "Monster"
İndirim avantajı olması güzel olur her alışveriş yapıldığı zaman
arkadaşlarla kaliteli ortam ve sinirli benim yanımds pamuk gibi olması
Çokça alışveriş yapıyorum bu yüzden indirim ve taksit fırsatları varsa benim için avantaj odur 🥳
Havale ve EFT'nin ücretsiz olması kalp ben diyorum.
Bu gerçekten sevdiğim bir ayrıcalık.
Hertürlü her şekilde ayrıcalık sunması gayette iyi seviyorum bende kullanıyorum
En önemlisi alışverişlerde sağladığı puanlar ve avantajlar tabiki
İşCep ve Bankamatiklerden öğrenci harcı ödeme kolaylığı
Çok güzel bir kart gerçektende çok havalı bir kart.