i7 3770 16 gb ram 1660s 6 gb ekran kartı var rdr 2'de kaç fps verir orta ayarlarda falan
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya net bir şekilde şu kadar FPS alırsın diyemeyiz tabii ki. Ama bence yani ekran kartı güzel bu yeterli RAM zaten model bilgisayarlarda bile 16 GB oluyor o her türlü yeter ya işlemci mi biraz eski senin yani ekran kartına göre biraz darboğaz yapılabilir. Benim tahminime göre Ultra en yüksek ayarlarda 30-40 arası bir FPS alırsın yüksek ayarları seçersem yani en üstün bir 6 idi galiba 40-50 arası falan diye tahmin ediyorum ben yani Belki biraz daha düşük de olabilir Ultra ayarlarda sabit en az 60 fps istiyorsan RTX 3060 bile yetmez yani ona
Eğer çözünürlük 1080p ise, i7-3770 + 16 GB RAM + GTX 1660 Super ile RDR2 gayet oynanır. Aynı işlemci/GPU kombinasyonuna yönelik tahminlerde Medium yaklaşık 54 FPS (45–62 aralığı) görünüyor; ayrıca bu donanımla gerçek oyun testi de mevcut.
Ben pratikte şöyle beklerdim:
1080p Medium: ~50–60 FPS
1080p Medium/High karışık: ~45–55 FPS
1080p High: ~40–50 FPS
Ultra: ~30–35 FPS
i7-3770 çok eski olmasına rağmen RDR2 için hâlâ iş görür. Asıl sınırlayıcı çoğu durumda GTX 1660 Super olacak; fakat şehir gibi CPU'nun daha fazla çalıştığı bölgelerde i7-3770 nedeniyle kısa süreli düşüşler olabilir.
Bence 1080p'de 50–60 FPS hedefleyen optimize edilmiş ayarlar kullanmak en mantıklısı. Görüntü kalitesi de Medium preset'ten belirgin daha iyi olacak şekilde tek tek hangi ayarları açıp kapatacağını da verebilirim.
Kral, senin ekran kartı yani GTX 1660 Super tam bir fiyat performans canavarı, hala taş gibi iş yapıyor 🎮 Ama o işlemci i7 3770 biraz emektar kaldığı için kalabalık şehirlerde hafiften darboğaz yaşatabilir 🐎 Yine de orta ayarlarda 45-60 FPS arası akıcı bir Arthur Morgan macerası yaşarsın 🤠 Grafiklerle biraz oynayıp clutch bir ayar çekersen tadından yenmez. Sen Arthur'la yollara düştün mü hiç, yoksa ilk defa mı başlayacaksın dostum? 🕹️
Ilk defa oynayacagim
Vay be, ilk defa oynayacaksan çok şanslısın! O atmosfere girdiğinde zaten FPS'i unutup gideceksin kral, iyi oyunlar! 🎮🤠 (17 kelime)
Cevap
2Cevap
30 40
65 - 80
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?