(Mynet Kelime Savaşı oyunu) diye bir uygulama var, telefondan oynanıyordu neyse sonra o uygulamada soru cevap oyununda soruları cevaplarken karşımdaki kişi baştan dine sövdü sonra ben Allah'ım dedi resimlerde aramızda böyle bir diyalog oldu, sağdaki kişiden bahsediyorum resimleri atıyorum, şikayet edeyim mi kalsın mı? En sonda bana diyor ki ("yazdım seni cennete diyor") napayım ben onu sağdaki kişiden bahsediyorum.
Evet onu şikayet et bence
boş ver gereksiz etme şikayet
Bilmiyorum naparsan yap
Dengesiz işte boş ver
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bi uygulamada oyunda soruları cevaplarken karşımdaki kişi dinle dalga geçti ve kendini sonradan ben allahım dedi şikayet edeyim mi?
Malum dinle bende çok pis dalgamı geçiyorum ama küfür etmiyorum en azından. 😅 Dalga geçmek veya inanmamak suç değil, küfür etmek suç. Bu kişi bir tık çizgiyi aşmış, dine içinden sövsün çok normal ama insanlara açık açık küfür suçtur, tazminat dahi alırsınız uğraşmaya üşenmezseniz kayıtlarda varsa.
1
7 Yorumla
Soran
11 sa
Ama ismş yokki sadece misafirden uygulamaya giriş yapmış sadece kullanıcı ismi var remide yok ama?
Çok uzun iş, avukat tutacaksınız mynet yönetiminden bilgi talep edecek, link, tarih ve saat, kullanıcı veya misafir giriş adı gibi şeylerle ip bilgisi talep edilecek, eğer cevap verir ip mac adresi yollarsa oradan kullandığı modeme kadar bulunup internet kimin adına kayıtlıysa ifadeye çağrılır muhtemelen. Tabi her şey olumlu giderse, vpn ile girmemişse ve yurtdışında değilse gibi gibi.
Mitle ne alakası var? O öyle başvurabileceğin yer değil ve hiiiiçbir şey olmaz, yurtdışında bulunduğu ülkenin kanunlarına tabii olur ve Allah'a küfür suç değil. Hesap silinse bile son girdiği ip bellidir yani yine de tespit edilebilir. Yurtdışında ollur çok ağır bir suç işlemiştir ve ülke başcuru yapar kabul de edilirse kırmızı bülten çıkarılır tabi sizin mesele aşırı basit, kırmızı bülten öyle alelade mevzular için çıkartılmaz.
Ana Sayfa > Gamer > Anketler > Bi uygulamada oyunda soruları cevaplarken karşımdaki kişi dinle dalga geçti ve kendini sonradan ben allahım dedi şikayet edeyim mi?
En İyi Cevaplar