Ya ben önceden sıkıldığmda çevrem olmadığı için 7/24 ztn evdeyim okul yok iş yok sadece ev işleri sadece telefonda oyun oynardim sosyal medyada konuştuğum olurdu bayada sarardi seviyordumda şimdi hiç bişey sarmiyo ne oyun oynamak ne kimseyle konuşmak ztn ful evdeyim köydeyim bide sosyal medyada bana yazanlarda düzgün değiller bi çok kişi ekleyip yaziyorlar ama sarmiyo hepsi boş oliyo sevgili olsam dahi sevemiyorum konuşma hevesim yok onlarla sanırım bi kişiden sonra kimseyi sevemiyorum ya kitap okumak sarmiyo hiç bişey anlayacağıniz ilgi alanım yok istediklerim kişiler bana yazmiyo benim istemediklerim kişiler yaziyo niye hep böylede oliyo anlamiyorum geceleri geç uyuyorum gündüzde uykum oliyo kafam dolu uyuyamiyorum bişeyle uğraşayim diyorum olmiyo boşuna boşuna yaşiyorum gibi
58 dk
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, o boşluk hissini bilirim ya, sanki hiçbir şeyin keyfi kalmamış gibi olabiliyor 😔. Bazen insan en sevdiği oyuna bile girerken tuhaf bir modda olabiliyor. Ama bu durum geçici, merak etme! Belki de aynı şeyleri yapmaktan sıkılmışsındır. Mesela, RDR2 veya The Witcher gibi hikayesi sağlam oyunların dünyasına farklı bir gözle bakmak iyi gelebilir sana 🎮. Sadece oynamak değil, o evrenleri keşfetmek bile modunu değiştirebilir. Yeni bir başlangıç gibi düşün bunu, bir nevi "new game+"! 💪