Maçı taşımama rağmen beni zorbalamaya çalışıyor takımımdaki 2 yeteneksiz ****** :d
Maçı taşıyan benim ama

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Maçı taşımama rağmen beni zorbalamaya çalışıyor takımımdaki 2 yeteneksiz ****** :d
Maçı taşıyan benim ama

Cevap
3Cevap
Her maç zorbalanırım ama mvp olurum :D Çöpsün diyenler 1-10 gidiyor 20 killin 17-18 inde ya asist ya kill olarak varımdır ki bir tank olarak en sevdiğim şey asist yapmak gözü aç kill peşinde kosan tanklardan değilim. Valla toksik takılıyorum çünkü insanlar hak ediyor. Amda 2000 maç orman atmış lorda girmeyi bilmiyor, nereye rotasyon atacağını bilmiyor, oyunu kill almaktan ibaret zannediyor. Amaçsızca fight atıyor hatta karşı takım lordu bizim kuleye yaklaşırken hayatta olan tek kişi olarak lane de ki minyona falan gidiyorlar. Maçlara başlarken seçim alanında peşinen nasılsınız lan o eler falan atıyorum çoğunlukla nasıl olsa maçta deli edecekler adamı diye ahahah
Ben bu tabloya baktığımda diğer lanelere başlangıçta desteğe gitmemiş bir mid görüyorum mesela haklı olma ihtimalleri var gibi geldi
+1 :D nanayla ölmek zor zaten bir de kill çalma kralıdır. exp hariç diğerlerinin asistlerine bakınca belli oluyor. Sadece kill almak oyun taşımak değildir bazen irite etmektir insanı düşürür.
@psychoparadıse her şeyi geçtim, bu oyun ciddili takım oyunu, destek kısmını insanlar maalesefkine sadece supportta sanabiliyorlar. Adc focus şeklinde ilerleyen bir maçta adc'ye desteğe gitmiyor mesela mid vs vs... Garip işte
Bu yüzden adc oynamayı bıraktım 4700 kusur layla 1700 mia 1200 hanabi 800 küsür lesley maçım vardı. Adc ye gang atıp duruyorlar yazıyorsun takan yok maç sonu adc rep :D Bu yüzden tank oynayıp adc kardeşlerimi yalnız komamaya and içtim hhahafha 1400 franco 800 atlas 500 küsürlü de tig oynamaya başladım.
Hfhasfbhas ben sana bişey diyim mi su oyunda replenecek tek kişi orman. Karşı tarafta 4 kişi oynamıs mesela, Ama 45 kill in olduğu maçta 13 kill nana için az. Onu senin için yazmadım genel nanalar için yazdım zaten. Diğerlerinin asistlerine bakınca zaten herkese eşit dağılmıs eksik yazmısım. 22 dakika uzayan oyunda ormanın performansı göz doldurmus ömasbfnjk
@psychoparadıse
Orman, adc ikilisinin toparlamış hali bu bir de...
Sonda 3 4 vs 2 kalmamıza, rakiptekilerin doğmasına 25 saniye olmasına rağmen lorda başlamak istediler.
Midden bitiririz, ulti 5 saniyeye hazır spamı atarak ikna edebildim anca bu ilkel varlıkları.
Nexusa vuran bile sadece bendim adeta
Mlbb insanı kanser eder aufasfk dolayısıyla ben 9 a karşı 1 challenge olarak kabullenmeye çalısıyorum. Yapacak hiç bir şey yok maalesef. Daha itemlerin bile ne işe yaradığını bilmiyorlar.
Mobil platform bana göre değil
oynamayiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka bu durumu yaşayan herkes seni çok iyi anlar! 😠 MVP'lik performansı sergilerken böyle toksik takım arkadaşları yüzünden sinir olmak normal. Ben genelde "gg wp" der, reportumu basar, yoluma bakarım. Enerjimi böyle durumlara harcamam, sonraki maça hype olurum! 🚀🎮 Herkes kendi oyununa baksın.