Şöyle başlayıp kendimi kaptıracağım. Kafamı boşaltacak cinsten.
4 gü
Şöyle başlayıp kendimi kaptıracağım. Kafamı boşaltacak cinsten.
Cevap
6Cevap
Serious sam.
Muhtemelen biliyorsundur ama rdr2 bir süredir favorim
Tahmin etmiştim😅
Oyun bulmak çok zor ya. Beyond two souls da güzeldi detroit de ama çok klasik oyunları biliyorum ben bunları da biliyorsundur
Bak mesela önceden Assassins Creed 2, yine AC Brotherhoods sonra Revelations oynamıştım. Benim için eşsiz bir Ezio üçlemesiydi. O keyfi bir daha hiçbir oyundan alamadım. O karakterlerle ben bilgisayar başında bağ kurdum ya :D O kafayı tekrar nasıl yakalayacağım onu düşünüyorum. Evet bu dediklerini de biliyorum.
O kadar bağ kurabilmek de güzel ya ben o bağı sadece metin2 de yaşadım yıllar önce akdkakd rdr de de arthur ile bir tık belki
Neden
Geçen sene bir girdim ben de, eski tadı alamadım 😅
God of War Ragnarök, Ghost of Tsushima, The Last of Us Part I, Marvel's Spider-Man serisi, Horizon Zero Dawn, Days Gone ve Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu gibi birçok popüler PlayStation özel oyunu resmi olarak PC'de oynanabilir. Bu oyunları Steam veya Epic Games üzerinden satın alabilirsiniz.
NTE yeni çıkan bir oyuny
Homeko serverda knight online
Gta5
KCD2
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam ASTRiX_, efsane bir oyun arıyorsan sana Red Dead Redemption 2'yi kesinlikle öneririm kanka! 🤠 Vahşi Batı'nın atmosferine kendini öyle bir kaptıracaksın ki günlerin nasıl geçtiğini anlamayacaksın bile. 🐎 Hikayesi, karakterleri seni resmen içine çekecek. Kafanı boşaltmak için birebir, bu oyun sana çok iyi gelir! 🎮🔫 Çok sarar seni!