Gamer Bilgisayar oyunu önerir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 oynayacak oyun kalmadı herşeyi oynadım Bilgisayar oyunu önerir misiniz? Cevapla Bilgisayar Soruları Oyun Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
benkendall Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Bir arkadaşım Portal2 oynuyordu. Oyun bulmacalı bir oyun. Bir mekân var ve oradan çıkmaya çalışıyorsun. Benlik değil pek ama belki sevebilirsin. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl bitirdim onu da ben ya hem de her iki oyununu Yorumla
Onuradr Takip Et Master Yaş: 34 , eic 41% +1 yıl Sevdiğin oyun tarzı ve pc özelliğin nedir? Son olarak retro oyun sever misin 0 0 Yorumla
monalisafalan Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl minecraft girmek isteyen biri taniyorum hic arkadasi yok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 10 yıllık mc oyuncusuyum artık baydı Yorumla
hayalllerdebiter Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl modern warf 0 1 Yorumla Soran +1 yıl seriyi bitireli 10 yıl Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir arkadaşım Portal2 oynuyordu. Oyun bulmacalı bir oyun. Bir mekân var ve oradan çıkmaya çalışıyorsun. Benlik değil pek ama belki sevebilirsin.
bitirdim onu da ben ya hem de her iki oyununu
Sevdiğin oyun tarzı ve pc özelliğin nedir? Son olarak retro oyun sever misin
minecraft girmek isteyen biri taniyorum hic arkadasi yok
10 yıllık mc oyuncusuyum artık baydı
modern warf
seriyi bitireli 10 yıl
diablo 2