Yeni bir pc aldım. Bilgisayar oyunları önerin (yüklenen)
Herhangi bir türden olur, ne hoşunuza giderse yazabilirsiniz.
Şimdiden teşekürler
Herhangi bir türden olur, ne hoşunuza giderse yazabilirsiniz.
Şimdiden teşekürler
"Valorant" ve "League of Legends" dışında hangi oyunu oynarsan okeydir, Önerdiğim oyunları oynayıp oynamayacağına youtube'dan gameplay videolarını izledikten sonra karar vermeni tavsiye ederim, Önerilerim şunlar.
Left 4 Dead 2 - Zombilerle dolu bir dünyada 4 kişilik bir ekiple checkpointten checkpointe doğru zombilerle savaşarak ilerliyorsun, Multiplayer modu da mevcut ve eğer istersen oyunun multiplayer serverlerinde özel zombi olup insanlara saldırma seçeneğin de mevcut, Okurken sıkıcı gibi gelebilir ama oyunun tadını aldığında akşama kadar oynayasın gelecektir.
Outlast 2 - Bir gazetecinin eşiyle birlikte hamile bir kadının cinayetini araştırmak için gittikleri Arizona çöllerinde yaşadıklarını konu ediyor, Türü korku.
Resident Evil Village - Bir gece ana karakterimiz ethan'ın evi bilinmeyen kişiler tarafından basılır ve karısını ö*dürüp ana karakterimizin bebeğini alıp kaçırırlar ve olaylar gelişir, Korku ve FPS meraklısı biriysen kesinlikle oynamanı tavsiye ederim.
Crysis 3 - Crysis 2 de dünyayı uzaylı saldırısından kurtardıktan 24 yıl sonra tekrardan bir uzaylı saldırısı gerçekleşir, Bakalım dünyayı tekrar kurtarabilecek miyiz?, Oyunda özel bir zırhımız var yeri geldiğinde görünmez olmamızı sağlıyor v. s bu zırhı ve silahları verimli bir şekilde kullanıp dünyayı kurtarmaya çalışıyoruz kısacası, FPS ve AKSİYON tarzında oyunları seviyorsan bakmanı kesinlikle tavsiye ederim.
Listem bu kadar, Eğer arkadaşlarınla birlikte oynayabileceğin co-op korku oyunları arıyorsan ona göre oyun önerileri de verebilirim, İyi oyunlar 👍
Hepsi çok iyi gibi geliyor kulağa, teşekkürler. Left 4 Dead 2 en merak ettiğim oldu
Cevap
7Cevap
Hangi tarz oyunları aklınıza daha cazip geliyorsa aklımızda bir kaç oyun vardır belki.
Savas sanirim
Teşekürler, bakarım bir ara
Ben Sniper elit serisini seviyorum. Stres atmak için güzel oluyor
The forest, long dark
Mario
Call of duty serisi
Pubg gel
World of tank
Gta 4
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?