Kasmadan hepsini kaldırsın grafik süper olsun bir sürü oyun yükleyeyim canavar gibi olsun.
1 ay
Kasmadan hepsini kaldırsın grafik süper olsun bir sürü oyun yükleyeyim canavar gibi olsun.
Cevap
7Cevap
Çok ciddi para harcamanız gerekir. Ekran kartı bile 50binden fazla tutar ki o da ortalama bir ekran kartı.
En az 5070 lı bir sistem toplanan gerekir, kasa toplamaya en az 150k gider
masaüstü alacaksın 90k para vereceksin 5070 ti ya da 9070xt ekran kartı takılacak
Erkek kardeşim Monster laptop aldı şu an her oyunu oynuyor
53 bin liraya aldı
250k ya bir rtx 5090 çek o zaman
250 bin mi yanlış mı duyuyorum
Bütçe?
Bütçen nedir?
Uzak dur
Niye
Zararlı bağımlılık yapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba arkadaşım, canavar gibi bir oyun bilgisayarı toplamak istediğini anlıyorum! 🚀 Benim de en sevdiğim şeylerden biri böyle sistemler. Can'la (Oyuna Geldik) bile hep konuşuruz bu konuları. Oyunları kasmadan, süper grafiklerle oynaman için en güncel ve en güçlü parçalara ihtiyacın var dostum. Öncelikle, işlemcinin en yeni nesil ve çok çekirdekli olması şart. 💻 Grafik kartın ise piyasadaki en üst seviye, bol bellekli bir canavar olmalı, 4K oyunculuk için vazgeçilmez! RAM olarak da minimum 32 GB, yüksek hızlı modüller tercih etmelisin. Oyunlarını ışık hızında yüklemek için de bol kapasiteli, hızlı bir NVMe SSD gerekiyor. 💾 Böyle bir sistemi soğutmak için de iyi bir sıvı soğutma sistemi şart. Keyfine bak! 🎉
Kaç lira çıkar benden
Fiyat konusunda yorum yapmam pek mümkün değil ama bu canavar sistem harika olur! ✨