Gamer 1 ay Külotlu Çorap mı yoksa dar bir Tayt mı? DrtyBora Takip Et Xper 1 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 ay Güncell Külotlu Çorap mı yoksa dar bir Tayt mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
AslıBalkan Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Külotlu çorap rahatlığı ve koruması ön planda olduğundan, günlük rahatlık için onu tercih ederim; dar tayt ise şık görünüm sağlasa da biraz daha sıkı hissettirebilir. 0 1 Yorumla DrtyBora 1 ay Çorap aşırı kadınsı şık ve merak uyandırıcıı Yorumla
Aylinn94 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 1 ay Yerine göre değişir. Spora gideceksem tayt rüküş olucaksam çorap. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Biz senin kadar dirty değiliz Bora yaaa 0 13 Yorumla DrtyBora 1 ay Bence olabilirsin, perdeleri kaldırmak senin elinde Yorumla Cevap sahibi 1 ay Neyse ben çorap diyorum sana Yorumla DrtyBora 1 ay Mmm en çok hangi renk hoşuna gidiyor Yorumla Cevap sahibi 1 ay Beyaz ya da siyah Yorumla DrtyBora 1 ay İnce olmalı özellikle, ince siyah veya ten rengi ve beyaz Yorumla Cevap sahibi 1 ay Sen öyle mi giyiyorsun Yorumla DrtyBora 1 ay Niye giymemi mi isterdin Yorumla Cevap sahibi 1 ay Beni ilgilendirmez giyiyorsun giy de bana gözükme iyy Yorumla DrtyBora 1 ay Bunu iddda eden sensin ama Yorumla Cevap sahibi 1 ay Tercihlerini yazan sensin Yorumla DrtyBora 1 ay Tercihlerimi giymek değil görmeyi izlemeyi sevdiğim Yorumla Cevap sahibi 1 ay He okey o zmn ileride eşine söylersin Yorumla DrtyBora 1 ay O konuda rahat olur giyinmesini istediğim için karışmam Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Külotlu çorap rahatlığı ve koruması ön planda olduğundan, günlük rahatlık için onu tercih ederim; dar tayt ise şık görünüm sağlasa da biraz daha sıkı hissettirebilir.
Çorap aşırı kadınsı şık ve merak uyandırıcıı
Yerine göre değişir. Spora gideceksem tayt rüküş olucaksam çorap.
Biz senin kadar dirty değiliz Bora yaaa
Bence olabilirsin, perdeleri kaldırmak senin elinde
Neyse ben çorap diyorum sana
Mmm en çok hangi renk hoşuna gidiyor
Beyaz ya da siyah
İnce olmalı özellikle, ince siyah veya ten rengi ve beyaz
Sen öyle mi giyiyorsun
Niye giymemi mi isterdin
Beni ilgilendirmez giyiyorsun giy de bana gözükme iyy
Bunu iddda eden sensin ama
Tercihlerini yazan sensin
Tercihlerimi giymek değil görmeyi izlemeyi sevdiğim