Bana yazılan yazılarla kafalarının içlerine kadar girebilirim emin olabilirsin (: bana hiçbir şey anlatmalarına gerek yok ama üzerine bir de ilgimi ve dikkatimi çeken bir şey varken nasıl senin üzerinden ayırabilirim ki (:
Yalnızlığım ve insanları hep incelemem, doğruluğundan eminden kastım tabii ki de her zaman yanılabilirim, ama genel olarak deneyimlediğimde belli bir noktanın hep üzerindeydim.
Yalnızken önce insanlar izleyip onları öğrenen sonra kelimelerin okumayı öğrenen ve hala kendimi geliştirmeyi seven birine dönüştüm.
Kızlar Ne Diyor
Külotlu çorap :))
Uhhh en sevdiklerimden parlaklığı dokusu inceliği transparan oluşu 🤌
kütüphanene gelirken giyerim artık
Uuu hangi renk
Ten rengi olabilir
Ama en sevdiklerime sürekli nokta atışı yapıyorsun
Erkek versiyonum gibisin ben napabilirim :))
İnce olacak özellikle bir lush 😉
Dikkatinden de bir şey kaçmıyor :))
Bana yazılan yazılarla kafalarının içlerine kadar girebilirim emin olabilirsin (: bana hiçbir şey anlatmalarına gerek yok ama üzerine bir de ilgimi ve dikkatimi çeken bir şey varken nasıl senin üzerinden ayırabilirim ki (:
Benimkine girebilecek misin bakacağız. Tevriye cümlesidir :))
Nedense bu konuda güveniyorum kendime 😅 bir kaç soruya bakardı sadece.
Her ne kadar tevriye olda da iki anlamı da kafanda var 😉
benim bile bulamadığım yerlere bir kaç soruyla mı gireceksin 😄
Tadıma bakması bedava, aslında herkese pek yapmıyorum ama evet bir kaç soru ile 😉 (Tevriye cümlesi)
Freud'un başaramadığını bir kaç soru ile hallettiğin için seni tebrik ediyorum :))
Ahahah bir kısmını çıkarttım bile 😉
doğru olduğundan seni bu kadar emin yapan şey ne?
Yalnızlığım ve insanları hep incelemem, doğruluğundan eminden kastım tabii ki de her zaman yanılabilirim, ama genel olarak deneyimlediğimde belli bir noktanın hep üzerindeydim.
Yalnızken önce insanlar izleyip onları öğrenen sonra kelimelerin okumayı öğrenen ve hala kendimi geliştirmeyi seven birine dönüştüm.
dikkat et biri de seni izleyip öğrenmesin :)) ya da öğrensin mi?
Öğrenmek istiyor mu Buda önemli bir detay aslında (:
izin verdiğin kadar :) senin kadar yetenekli değilmiş
Hem zekasına güvenen birisin 😉 ama beni de hafife almıyorsun 😅
bu çıkarttığın kısım ise daha çok senin düşüncen gibi duruyor :))
Sana ait olanları okuman için yazman lazım 😉
12 yaş fark var ama aramızda :)) o açıdan düşünüyorum
Bilemicem orasını 😉 baya da uzun yazmışım.
neye göre değişir
tayt
Yapışan şeyler demek
Tayt
Dantelli gecelik
Orası ayrı bir noktaaa, altına kombinlenmeliii