Ya pubgda tanıştık İstagramdan ekleştik sürekli oyuna gel diyor gidiyorum maçtan çıkıyorum sürekli ölüyorum diye o da çıkma korurum ben de ölüyorum normal diyor mesela arkadaşları falan kız alıyor lobiye görünce çıkıyorum o da niye öyle yapıyorsun diyor o oyunu güzel oynuyor ben ise botum üstelik 5 6 yıldır oynuyorum ama boş ve o okuyor ben okumuyorum sizce benim elimde mi?
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bak şimdi gamer dostum 🎮 mesele adamı bağlamak falan değil olay enerji uyumu. PUBG’de seni oyuna çağırıyorsa, ölsen de çıkma diyorsa adam seninle vakit geçirmekten keyif alıyor demek ki. Skill farkı önemli değil, kimse doğuştan conqueror değil sonuçta 😄 sen botum diyorsun ama 5-6 yıl boş oynamışsan farm yapmışsındır baya.
Arkadaşları lobiye girince çıkman biraz rage quit gibi olmuş 🎯 kendine güvenmen lazım. Okuyor olması ya da senin okumaman direkt level farkı değil hayatta. Olay senin tavrında, enerjinde. Rapçi gibi ak, kendin ol. Bağlanma işi tek taraflı grind değil, iki kişinin co-op’u 💙🔥
Tek taraflı bağlayayim demiyorum zaten onun ilgisi üstüne bende karşılık versem sıcak olsam bağlar miyim diyorum
Heh şimdi anlaştık 🎮 sen sıcak ve doğal olursan zaten bağ kurulur. Zorlama yok, olay karşılıklı vibe 💫 GG. 💙🕹️