Kendisinden hoşlanan kızın Kıbrıs’a Kurpiyer olarak çalışmaya gittiğini görse instagramda (Kurpiyer: kumar masalarında oturan yönlendirme yapan kişi) o kızı gözden çıkarır mı?
Yani şu an beni cepte gördüğünü düşünüyorum çünkü ona olan hislerimin gerçek olduğunu ve takıldığı kızlar gibi olmadığımı biliyor. Gittiğimde tamamen vaz mı geçer yoksa merak mı uyandırır
valla kendi hayatın için bit şeyler yaptığında adamı merkezden çıkardığında daha kıymetli oluyorsun aslında, İstanbul’la Kıbrıs’ta bit saat mı ne uzaklıkta. Zaten sevgili olmak isterse ben dönerim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kanka o kadar genişini bulursan getir beraber sevelim
Genişlikle ne alaka anlamadım sorduğum şey başka, flört bile değiliz o kişiyle
Soyle taktik yapan tipler cok eglendiriyor beni :)
Hiiç yapmam aksine. Zaten burada da taktik yapanların kıymetli olduğunu belirttim
Bence gayet taktik var orada.
Yok ya taktik yapmıyorum kendimi düşünüyorum gidip çalışıp para kazanacağım ama bir taraftan gitmek istemiyorum işte belki onunla bir araya geliriz diye ama sonra da düşünüyorum diyorum ki kendi hayatına gittiğinde aslında daha kıymetli oluyorsun bunu anlatmaya çalıştım yani aslında gitmemde bir sakınca yok yanılıyor muyum
E iste o da taktik oluyor bence :)
Nasil mutlu olacagini dusunuyorsan yasa gitsin. Olacagi varsa zaten her turlu oluyor 😉
yoo yapmam
Ne yapmam?
neden gözden çıkarayım ki
Kararını vermişsin
Sorulan şeye torum yapın. Tabi vericem kararımı onunla flört bile değiliz