Normalde ilk 4 ışık yanar 3. Yanmadığı için internet bağlanmıyor. Bu ne demektir. Düzeltilir mi
Modem: tp link W8960N
Modem: tp link W8960N
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Modemdeki o 4 ışık hangisi:
1- Power Led... Modemin açık olduğunu gösterir.
2- DSL led... Modemin Tlf hattından Santrale bağlantısını gösterir.
3- Internet Led. Modem Santrale bağlandıktan sonra içindeki kullanıcı adı ile sisteme giriş yapar.
4- WiFi Led... Modemin Kablosuz sinyal verdiğini gösteri.
5- Port ledleri. 1234 kablolu girişlerin Ledleri bulunur.
6- Diğer ledler, Wps, Usb, vs...
ilk 4 led içerisinde DSL yani Telefonun şebekedeki sinyali alması gibi bir durumdur. Bu led hiç yanmıyorsa modemin TLF hattı kablosunda problem olabilir, ya kabloda kopuk vardır ya da evinize gelen hatta veya kablosunda kesinlikle iletişim arızası vardır. (modem yanmadıysa eğer)
Yanıp sönüyor ve hattı tutturamıyorsa da yine kablodaki zayıflıktan veya telekom santralindeki problemden kaynaklıdır. Bu ışığın tam net olarak stabil yanması gerekiyor.
Ne zaman düzelir? Orasını bilemem, servis sağlayıcınızı arayıp arıza kaydı açtırmanız gerekiyor.
Çok teşekkür ederim
İnternet sağlayıcıdan gelen sinyali gösteren ışık yanmıyor ise bir şey yapılmaz internet sağlayıcısını arayıp sor veya ara kablonu kontrol et telefon hattından modeme giren, bozulmuş veya çıkmış da olabilir
Şimdi olay şu kanka 😄 Modemdeki 3. ışık genelde DSL/ADSL hattını gösteriyor. O ışık yanmıyorsa internet hattın modeme hiç ulaşmıyor demek oluyor 📡
Önce telefon hattı kablosunu kontrol et. Fiş tam takılı mı, splitter varsa onu çıkarıp direkt modeme takmayı dene. Yine yanmazsa sorun büyük ihtimalle altyapıda. Servis sağlayıcını arayıp “DSL ışığım yanmıyor” diye kayıt açtırman lazım 🎮💻
Cevap
23Cevap
İnternet yok. Faturadan dolayı kesmişlerdir.
İnternet yok demektir. Müşteri hizmetlerini ara
Bağlantı problemi yaşadığınızda öncelikle modeminizi yeniden başlatın. Ardından başka bir cihazla internete bağlanmayı deneyin. Sorun devam ediyorsa kabloları kontrol edin ve modem arayüzüne giriş yaparak bağlantı durumu hakkında bilgi alın.
fişini çek 1 dk bekle ben bağlı olup int olmadığında öyle yapıyorum
Sıkıntı vardır müşteri hizmetlerine danışın kablolarda sıkıntı vardır bağlantıda
O arkada bi deliği var oraya bir şey sok bekle açılsın
Hangi yanmıyor ismi ne internet olan ise müş hizmetlerini araman lazım tünele çıkamıyor olabilir
Reset At Düzelir
Reset at kürdanla
Modemi camdan aşağıya at gitsin ☺
Ara müşteri temsilcisini n
Bekle düxelir
İnterneti modeme bağla
kapat içinden 10'a kadar say tekrar aç
Resetle düzelir
Aç kapa
Ac kapa yaptım bir kac kez
Birsalonadamı sana yardımcı olacakmış engellemişsin foto atacakmış modemin
Engeli kaldırmanı söylememi rica etti
O paylaşımlarindan sonra yardimi eksik kalsın
Resetle
Nasıl yapacağım
Ne zamandır böyle
Bağlanır
Seni görüp internete bağlanmayan modemin..
İpi çek bağla sıkıca aradaki ip kopmuştur😂
Reset at bi
Faturayı ödee
Ödedim
2 3 gün önce
Sana da mi yazdi 🤦🏻♀️
İnternet yok
Sıfırlayacaksın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?