Modem ve internet sorunu?

İnternetimizde birkaç gündür sorun yaşıyoruz. İlk sorun yaşadığımızda gecikmeden Türk Telekomu aradık modeminiz arızalanmış ve garantisi bitmiş dediler. Dsl ve internet ışığı yanmıyordu. Tamam madem dedik yeni modem sipariş ettik perşembe günü gelecek. Arıza kaydı oluşturduk. Teknik ekipten biri geldi eve. Modemi ve kabloları ardından dışarıdaki dış saha kutusunu altyapıyı vs kontrol etti. Dış hatta sorun var modeminizde ya da kablolarınızda sorun yok dedi. Adam öğlen saat 12 gibi geldi. Gittiği gibi ertesi gün sabah saat 10'a kadar internet gelmedi tabii bu süre zarfında arayıp yeniden arıza kaydı oluşturduk. Bu sefer yine biri geldi ve gitmiş. Babamı aramışlar sorun sizde değil dış hatta ve hallettik diye. Saat sabah 10'dan akşam 7'ye kadar kullandık evde üç kişiyiz zaten fazla kullanan insan da yok. Yine kesildi. Bu saate kadar yok. Kaç kere aradık ben sayfalarına da şikayet yazdım dönen ilgilenen yok. Deprem kaynaklıymış hatta ben de hissetmiştim Balıkesir'de olan depremi. 1-2 gün önceydi sanırım yine sallanmış. Çözdük çözdük diyorlar sonuç yok. Deli olacağım. Ne yapmamız gerekiyor? Kime, nereye şikayet edebilirim? Modem dediler aldık yeni internet paketi dediler yeniledik. Paramızla rezil oluyoruz üstelik bir gün ödeme yapmazsan ki; biz geciktirmiyoruz bile. Tepene biniyorlar. Evde bir sorun varsa halledin dedik yok diyorlar. Anlamadım gitti nasıl çözülür bu?
Modem ve internet sorunu?