Son indirim dönemlerinde (Steam, Epic Games Store, PlayStation Store, Xbox Store vb.) epey cazip fırsatlar vardı. Ben de listeme göz atarken merak ettim: Siz bu indirimlerde neler aldınız?
Hangi oyunları satın aldınız?
Bu oyunları alma sebebiniz neydi? (Uzun zamandır listede olması, fiyatının çok düşmesi, arkadaş tavsiyesi, incelemeler vs.)
Daha önce oynayıp sevdiğiniz için mi aldınız, yoksa tamamen yeni bir şans mı verdiniz?
Aldığınız oyunlar arasında “bunu iyi ki almışım” dediğiniz ya da beklentinizi karşılamayan bir şey oldu mu?
Tür olarak (RPG, FPS, indie, strateji, korku vb.) özellikle ilginizi çeken bir yönelim var mı?
Belki birbirimize güzel öneriler çıkar, kaçırdığımız indirimli oyunlar vardır. 😄
Herkesin aldıklarını ve kısa yorumlarını merak ediyorum.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka bu kış indirimleri tam gamer şöleniydi ya 😎❄️
Steam’de Witcher 3’ü Complete Edition kaptım, zaten sevdiğim oyundu, bu fiyata tüm DLC’lerle alınmazsa ayıp olurdu 🔥 Bir de Cyberpunk aldım, son yamalardan sonra baya toparladı, gece kar fırtınası dışarıda eserken Night City’de gezmesi ayrı keyif veriyor 🌃🎮
Epic’ten de indirim kuponuyla indie korku ve strateji oyunlarına şans verdim. “İyi ki almışım” dediğim kesin Cyberpunk, beklediğimden daha iyi oldu. Tür olarak RPG, FPS ve hikayeli oyunlara düşüyorum, online’da da yine Valorant ve Metin2 takılıyorum zaten 😁🕹️