25 Ekim'de başlayan 1 Kasım'a kadar sürecek olan bu indirimlerde oyun aldınız mı veya almayı planlıyor musunuz, aldıysanız da hangi oyunları aldınız?

25 Ekim'de başlayan 1 Kasım'a kadar sürecek olan bu indirimlerde oyun aldınız mı veya almayı planlıyor musunuz, aldıysanız da hangi oyunları aldınız?

Maalesef oyun almadım, zaten en son Serious sam 4oyunu satın almıştım indirimle, son zamanlarda pek oyun oynayamıyorum sıkıldığım için. ama muhtemelen tekrar oyun satın alabilirim
Alırsan keyifli oyunlar kanka
Almayı düşünmüyorum. En son fifa 23 aldım o da yeterli yani zaten mevcut oynadığım oyunlar çok fazla var şu an için yeterli diye düşünüyorum. Yaza doğru bir sonraki indirim fırsatını değerlendiririm tabi ki istediğim oyunlar olursa.
Evet ben de öyle
Pcden oynamıyorum maalesef.
Konsol? 😅
Playstationdan oynuyorum
Konsolun zevki ayrı tekken, mortal kombat konsolda iyi gider 😄
Eveett
Sevdiğin belli :D
Playstationda mk11 oynamak>>>
:D :D MK11 delisi bir kız da baya nadir bir durum bence :D
Nadir olmak iyidir
Evet iyidir
Teşekkürler
Rica ederimm
Cevap
4Cevap
Ne alacam. Steam dolar kurunu sabitlemiş 10 TL'ye. Sinirim bozuldu.
Yani sadece Pricing Tool özelliğini kullanan yayıncıların oyunlarının fiyatları güncellenecek, kendi fiyatını girenler için bir değişiklik yok fakat bu kendi fiyatını girenler için de yolu açmış oldu onlar da yükseltecektir kendileri fiyatları istediği gibi. Büyük darbe oldu oyuncular için gerçekten :/
Dolar kuru 10 Tl olmuş. Alamam. Torrente kaldık yine. Steamden de oyun alan biriydim üstelik.
Pricing tool özelliği kullanmayan yayıncılardan almaya devam edebilirsin ya 😂
Param yok ki 😄
olduğu zaman artık :)
o zaman önce pc inşallah :)
hayır almadım 😅
😂 beklemiyordum senden zaten 😂😂👻
🤪👻😂😂
Yok ya bende vazgeçtim artık
uncharted
Keyifli oyunlarr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?