Steam için Cadılar Bayramı indirimleri yarın başlıyor. 25 Ekim - 1 Kasım arasında sürecek.
Hangi oyunlarda indirim bekliyorsunuz?

Steam için Cadılar Bayramı indirimleri yarın başlıyor. 25 Ekim - 1 Kasım arasında sürecek.
Hangi oyunlarda indirim bekliyorsunuz?

Aslında bir indirim falan beklemiyorum şu an almak istediğim herhangi bir oyun yok. Ama bence indirim yapmak yerine tamamen ücretsiz yapsalar daha iyi olur diye diye düşünüyorum. Yani bazı oyunlar çünkü çok pahalı almak içinde malum baya bir para yüklemek lazım. Direk ücretsiz olsa ne güzel olur. 😄
Cevap
26Cevap
Almam gereken oyunları aldım. Daha indirim beklemiyorum.
Daha elde pc yokken alacağımı aldım 😂
Bir çok oyun var beklediğim.

Sadece 150 civarında oyun kaliteli oyun.
Valla oyun deme aklıma girme ahah. Beklediğim oyunlarım çoğu indirimde değil ama "Tribes of Midgard","Warlord: Britannia" ve son olarak "Hunt: Showdown" olabilir. Karar veremedim.
Net olarak şu oyunu bekliyorum dediğim bir oyun yok ama bakarım eğer almak istediğim bir oyun olursa ve indirimi de ciddi anlamda makul seviyede ise alabilirim.
İllaki olur ama yani dolar kuru böyle iken yine alternatife devam sanırım alınmaya layık bir oyun yok çünkü
Steam de indirim mi bekliyonuz la 😂 Oyunu satın alıp serial kodunuzu saklayın iade edip paranızı alın ve o kodu kullanın. Adamların öyle çöp bir sistemi var işte. Mail attım düzeltin diye düzeltmediler kullanın o zaman
Hep aynı oyunlar aynı fiyatlar.. Gerçek indirim epicte oluyor.
FIFA 🙄 Pes, Spider Man, Metro Exodus muydu Call Of Duty miydi neydi hatırlayamadım o birde.
Kütüphaneme eklenecek ama oynanmayacak yeni oyunlar 😂
Oyun fiyatları uçtu ya %80 indirimdeki oyunlar 80 90 tl artık. Oyun alasım gelmiyor.
Özellikle beklediğim bir oyun yok da gözüme iyi gözüken indirimleri alırım.
Kurlar değişmiş Steam'in. Bilemiyorum ne kadar yansıyacak.
Bu indirim son olabilir bu arada steam kuru yükseltti 30 40 liralık oyunlar 200 liraya dayanabilir
üç beş kuruş para atıp pusuya yatacağım. 318. oyunum ne olacak merak ediyorum
Alamayacağım için sorun yok
İlk defa sims 4 icin indirdim daha yeni steami o da sims4 ucretsiz oldugu icin. İndirim olcagini bilmiyordum. Bir goz atarim. Senin indirim bekledigin onerdigin bir oyun var mi
Call Of Duty'ye bir zahmet indirim gelsin arkadaş 1099 TL oyun nedir ya?
Cod mw 2 ye gelse çok iyi olacak.
God of war almayı düşünüyorum.
Hiçbirini almayacağım için farketmez
Steam günahına indirim yapmaz
Güzel haber de para yok ki
Umarım işe yarar şeylere gelir ya
Burayı kullanmıyorum ben.
Days Gone olabilir.
Oyun oynayan toptur
Beklerim
Dyinglight 2
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?