2 saat içerisinde tabi.
Ben 5 tane içerim, 6. yi da zorlarım.
Ben 5 tane içerim, 6. yi da zorlarım.
Cevap
17Cevap
Shot içmiyorum ama maça 2 saat kala 1 saat içinde 6 bira falan içiyorum veya 2 kişi 70 lik vodka deviriyoruz
Ne maçı
70lik viskiyi 2 saate bitirdim. tek başıma o kırmızı tuborg olanlar. ağırdan 7 tanesini 3 saaate bitirdiydim
Bitirdikten sonea ne oldu 70 lik viskiyi
kafam da2şşak gibi oldu ne olacak
Komaya girme ve alkol zehirlenmesi yaşaman yüksek ihtimaldi
hiç biri olmadı lakin az buçuk midem bullandı tabi normal olarak. çıktım dışarı 1 2 saat takıldık arkadaşlarla geldiğim gibi uyudum zaten
Bana biraz abartı geldi be 😂
Haha komiksin 😂 ne bileyim senin pekmeze su karıştırıp içmeyeceğini dostum.
teklif var israr yok. 4x4 çekecem o videoyoyu sana parça parça atacam lakin paramıda alırım uyandırayım.
500 tl hiç önemli değil de iddiaa ya girmeye gerek yok, içiyorsan iç yani de 70 liliği 2 saatte devirip, sonra dışarda gezmen felan biraz sallamasyon gibi 🥲
heh böyle gel bana işte aslan bizde genel yapı bu ne kadar içersek içelim asla bozmayız kendimizi dışardan anlamassın sade kekeleme tutar o kadar. tekirdağlı olmakta ayrı bi fark :)
Roman mısın? 😂
2 saat içinde 100 lük viski, üstüne de 3 tane Tuborg Shot yapıştırabilin mi?
hayır.
kralı bile yapamaz onu aslan direkt hastaneye
roman değil
Bira içmem çok gereksiz bir içecek
Ne içersin
Chivas olur
Ben hızlı içmeyi sevmem
2 saatte az süre değil 😂
İki saat içinde kaç tane içebilirsiniz diye sorduğunda bu zamanla yarışmak oluyor kendini zorlamak oluyor ondan dedim zorlasam 5-6 tane içerim sanırım bilemiyorum
İdeal olan bu bence. Öyle 4-5 saat yavaş yavaş narkoz mu alıyorsun 😂
4-5 saat de değilde bi 3 saat falan içerim genelde sonra uykum gelir 😂
Sonra çay tabağında görürsün :)
Sıfırrr daha ağzıma bir damla sürmedim
Bir gün deneyelim:)
10 tane.
2 saatte 10 tane iç var ya sen komaya girersin 😂.
Viski içen adama da küfreder gibi bu yorum.
Ben de içiyorum viski, votka..
10 tane Tuborg Shot 2.5 litreye yakın yapıyor ve en alkollü bira, %9 alkol.
Sallama bol keseden, 2 saatte 100 lük viskiyi mi deviriyon da 10 tane Shot içeceksin
Beni tanımıyorsun, o yüzden boş ver.
Hıııı 😂 herkes öyle diyor zaten, söylemesi bedava. Sen varya 10 tane iç 2 saat içinde hastanelik olursun.
Yaw birayı bu kadar abartmayın. Shot mhot hikaye. Shot seviyorsan yapıştır tekila.
178 gram saf alkol yapıyor 😂. Koma sınırının üstünde 😄.
Komaya girmek iyidir bu ülkede, mis.
Geri çıkamaması sıkıntı 😄
O daha güzel, kurtuluyorsun bu lanet dünyadan.
Kurtulamamışsın daha neyse şaka 😄😄.
70 lik viskiyi 2 saatte içebiliyon mu?
İçeriz, ayıpsın.
İçeriz değil, içtin mi hiç? 😂
Dürüst cevap ver.
Tekila içtim sonra küvette uyandım.
Ciddiysen iyi sıyırmışsın 😂😂
Alkolü ne çok keyifli ne de çok mutsuz iken içmeyecen, b. ku çıkar.
Benim farketmez, dozunda içerim, dağıtmam. 5 tane shot yapıştırıyorum yetiyor.
Bende artık abartmıyorum. Alkolden aldık 2 sefer darbe, akıllandım.
Ne oldu kız?
zaten ufacık.2 saatte10 içersin
10 tanesi 178 gram alkol demek 😄 70'lik visliye denk. Toplamda 2.5 litreye yakın.
2.5 litreye yakın dedim zaten 😂
Sen 10 tane içemen dostum shot 😂
Ha 5-6 saatte içilir. 2 saatte komaya sokar.
Neden ki? Zaten tak tak atarsın, 2 saatte kısa bir süre değil. Ben 2 saatye 5 atıyorım 😂
Kişiden kişiye göre değişir. Bira kültürü ayrı bir şey ama Türkiye deki mantık farklı.
Evet az ama son zamanlarda seçenekler çoğaldı. Migros'a git orada bayağı çeşit var.
Ben mesleğim gereği Kıbrıs'ta 2 yıl kaldım merak etme. Avusturya, Fransa ve Azerbaycan'da da bir müddet kaldım 😂
Gerek yok ben hepsini bilirim. Kıbrıs'ta zaten her alkol satan yer o Ertan Market gibi 😂 millet orayı sosyal medyada görüp şişirdi.
Deneyelim bi gun bilmem
Hiç.
Alkol kullanmıyorum
Aferin sana
Sonra kim uğraşacak seninle 😂😂😂
sen beyaz tenlı mısın?
1 tane
ben şehit icerimm
Ne?
shot tekila
Haaa o da iyi
gel. birlikte icekim
Yat uyu kanka vaktini boşa harcama
Uykum tok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, Tuborg Shot konusu biraz iddialı olmuş ya! 🍺 Ben pek alkol sevmem, o yüzden yorum yapması zor ama bu tarz şeyler biraz kafa kaldırıyor, bilesin. Oyun başında bir şeyler içeyim mi diye düşünmek daha keyifli mesela. Sonbahar akşamlarında bir kahve ya da çay tercihim olur, sonra dalarım oyuna! ☕🎮 Tuborg Shot için sen yine ölçülü ol derim, 6’yı falan zorlama! 😄