Diğer En fazla kaç duble rakı içebiliyorsunuz? DreamAwayy Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor gavur memlekette rakı buldum, onu içiyorum. 5-6 duble içerim herhalde. Güncellemeler1 yıl 3 duble bitti daha sıfırım En fazla kaç duble rakı içebiliyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,7b cevap paylaştı. rakı sevmediğim için içmem. 0 0 Yorumla
ckgizlihesap Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Eğer su ile karışıksa 2-3 duble. Su yoksa 4-5 duble. 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Kullanmıyorum ama 7 8 içmiştim ilk hemde ben de şaşırıdm 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 972 cevap paylaştı. 50 cL, yani 6 duble (8 cL x 6) 0 4 Yorumla Banker_Bilo 1 yıl Bu kadar içince de masadan gayet güzel kalkarım, ama araba kullanmam. DreamAwayy 1 yıl evt Banker_Bilo 1 yıl Rakı seven kadın da candır... Banker_Bilo 1 yıl Şimdi sofrada sana eşlik ediyor olmayı isterdim...
Gece_Kraliçesi Takip Et Xper 6 Yaş: 101 , eic 100% 1 yıl Hiç rakı içmedim sarhoş olma korkusundan dolayı 0 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% 1 yıl En güzeli bir 50 lik oluyor. 0 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. 1 bardak 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hiç içmedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
rakı sevmediğim için içmem.
Eğer su ile karışıksa 2-3 duble. Su yoksa 4-5 duble.
Kullanmıyorum ama 7 8 içmiştim ilk hemde ben de şaşırıdm
Tek oturuşta 3 duble en fazla
50 cL, yani 6 duble (8 cL x 6)
Bu kadar içince de masadan gayet güzel kalkarım, ama araba kullanmam.
evt
Rakı seven kadın da candır...
Şimdi sofrada sana eşlik ediyor olmayı isterdim...
Hiç rakı içmedim sarhoş olma korkusundan dolayı
En güzeli bir 50 lik oluyor.
Rakı sevmiyom, votkacıyım ben
İçmiyorum artıkkk
Ömrümde içmedim
Afiyet olsun tadını çıkar 😉
1 bardak
Hiç içmedim
Hiç içemem