Far cry 4, witcher 1 ve 2, hogwarts legacy alinir mi?

Witcher hikayesini cok merak ediyorum. Oyunları ilk oyundan oynama takıntım olduğundan 3. oyun 5 aydır falan öylece yatıyor kütüphanemde. Almayı düşünüyorum indirimdeyken. Witcher 2 combat mekaniği kötü, hikayesi de biraz bayat diyorlar. witcher 1 hikayesel cok iyi ama oynaması zor diyorlar. Resident evil 2005 oynadım, gayet okey gelmişti oynanış. Witcher 1 zorlar mı sizce? Ya da cok rahatsız eder mi?

Far cry serisinin daha önce hiç bir oyununu oynamadım. Bu tarz oyunlar üzerine tek deneyimim de 2016-8 gibi cod2 oynamam. Beğenir miyim sizce? Yeni oyunlar da keşfetmek istiyorum. 3.59 dolar olmuş steamde, sizce şans vereyim mi?

Hogwarts legacy e geldiğimizde şahsen harry potter filmlerini çocukluktan beri sevmezdim. Geçen aylarda ilk kitabını okudum ve aşırı sardı. Sonra hemen ilk filmi izleyip sonrasında ikinci kitabı okumaya başladım. Kitap bitmek üzere ve çok hoşuma gitti yine. Hogwarts oyunu da ilk çıktığında çok övülmüştü diye hatırlıyorum. 60 dolardan 9 dolara düşmüş. Yine de emin olamadım. Oyun oynayabilecegim bir dönemde değilim sadece indirimdeyken merak ettiğim oyunları belki sonra oynarım diye alıyorum. 14 günü geçince genelde iade alıyorlar ama almazlarsa ve begenmezsem param yanar diye korkuyorum. Ne yapayim sizce?

Far cry 4, witcher 1 ve 2, hogwarts legacy alinir mi?