Gamer Hogwarts legacy indireyim mi? __Güzelavratotu__ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Oyun torrent e düşmüş ama hemen indirip indirmemek konusunda kararsız kaldım, sizce beklemeli miyim Bide daha düzgün bir çeviri yayınlanır mı Hogwarts legacy indireyim mi? Cevapla Oyun Soruları İndirme Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Deluxe edition dahi kırılmış :D Gelecek güncellemeleri kıracaklar mı acaba 0 1 Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Kırarlar herhalde :) Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl bende emin değilim henüzhataları düzeltisin diye bekliyom:) 0 3 Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl İşte bende bu yüzden sordum, hemen indirmiyim demi Affedilmeyen +1 yıl Ben bir indirip bakacam bolca zamanim var bu siralar makine cevirisi yapilmis sanirim oyunin yuzde yuz olmasa da anlasilabilir halde __Güzelavratotu__ +1 yıl Sen bak da bana haber ver o zaman olur mu 😅
Afrolevent Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Steamden indir. Güzel oyun beğendim. Yeni başladım bende 2 gün oldu :D 0 1 Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl 800 TL 😅 Yorumla
ezgilimanli Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Bence hemen indirme biraz daha bekle, zaten yeni çıktı illa ki düzeltmeler ve eklemeler yapılır. Birazcık daha sabret :) 0 1 Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Aynen bende öyle düşünüyorum bekleyecez bakalım :) Yorumla
Ri18xos Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl daha düzgün çeviri baya uzun sürer yapılması çünkü oyun daha yeni çıktı indir ama oyunu güzel oyun belki seversin 0 10 Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl İndirecem ama işte sorun çıkarmı diye düşünüyorum Yorumla Ri18xos +1 yıl nerden indirdiğine bağlı Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Nerden indirmeliyim Yorumla Ri18xos +1 yıl ben proramlardan indiririm güveniyorum Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Nasıl yani Yorumla Ri18xos +1 yıl site ismi proramlar Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl He tamam bakayım teşekkürler Yorumla Ri18xos +1 yıl rica ederim Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Torrent oyun indir di galiba sitesinin adı Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Bulamadım Yorumla
Mertt28 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Korsan almak günah, 3 kuruşluk zevk için değmez :) 0 13 Yorumla Mertt28 +1 yıl "Bütçem 500-900k arası" diye soru sormuşsun hangi arabayı alma konusunda. burada 150₺ verip bir oyunu almıyorsun gerekçe olarak da param yok diyorsun :) Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Araba benim değil ailem için sormuştum, ve evet gerçekten öyle bir bütçem yok en fazla 150 TL verebilirim oyun 800 tl Yorumla Mertt28 +1 yıl Anladım, bütçene uygun oyunlara bakmana tavsiye ederim. Steamde sürekli indirim oluyor Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Çok kötü oyunlar , iyi oyunların indirimide pahalı oluyor Yorumla Mertt28 +1 yıl Çok kötü mü? Grafiklere göre mi değerlendirme yapıyorsun? 150₺ ye kadar çok kaliteli oyunlar var Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Evet grafiklere göre değerlendiriyorum sanırım Yorumla Mertt28 +1 yıl Yanlış bir değerlendirme biçimi ama Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Mesela ne tavsiye edersin, bakiyim Yorumla Mertt28 +1 yıl Steamden eklemek ister misin, mağazaya bakmam lazım pcden Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Yok sen ismini söylersen ben bakarım Yorumla Mertt28 +1 yıl Dmden söylerim başka insanların bakmasını istemiyorum burdan Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Hayır oyunun ismini demiştim Yorumla Mertt28 +1 yıl Mağazaya gir bak, şu an bakamıyorum ben Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Çeviri yayınlanmış 😅 törent indirma günah 😅 0 14 Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Yapay zeka çevirisiymis pek yeterli değil gibi geldiAyrıca 150 TL falan olsa alırdım ama daha fazlasını verecek durumum yok Yorumla Zindanadasi +1 yıl Bekle god of war geliyor ona verirsin para 😅 çeviri konusunda berbatız zaten. Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Hogwarts legacy daha güzel Yorumla Zindanadasi +1 yıl İndirdin mi 😅 Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Yok hayır Yorumla Zindanadasi +1 yıl İndireceksin ama 😅 Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Bekliyecem sanırım Yorumla Zindanadasi +1 yıl Nerden indiriyorsun normalde Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Torrentoyun indir Yorumla Zindanadasi +1 yıl Anladım. Geçen burada sordum hikayesi saran bir oyun öneri istedim. Sana da sorusunu sorup rahat bırayım. Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Rdr2, mafia , AC ODYSSEY , Detroit became human , Yorumla Zindanadasi +1 yıl Rdr2 bitirdim. Rdr1 bunları tamamını biliyorum. Mafia yine öyle. Detroit bh oynamadım. Deneyeceğim. Teşekkürler. Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Spiderman de güzel Yorumla Zindanadasi +1 yıl Bakacağım Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl günah günah yabma öyle şeyler 0 3 Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Fakirim napiyim Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl 150 TL falan olsa alırdım yani ama daha üstünü veremem Yorumla TekErkek94 +1 yıl fakirsen fakir oyunları oyna kardeş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Deluxe edition dahi kırılmış :D Gelecek güncellemeleri kıracaklar mı acaba
Kırarlar herhalde :)
bende emin değilim henüz
hataları düzeltisin diye bekliyom:)
İşte bende bu yüzden sordum, hemen indirmiyim demi
Ben bir indirip bakacam bolca zamanim var bu siralar makine cevirisi yapilmis sanirim oyunin yuzde yuz olmasa da anlasilabilir halde
Sen bak da bana haber ver o zaman olur mu 😅
Steamden indir. Güzel oyun beğendim. Yeni başladım bende 2 gün oldu :D
800 TL 😅
Bence hemen indirme biraz daha bekle, zaten yeni çıktı illa ki düzeltmeler ve eklemeler yapılır. Birazcık daha sabret :)
Aynen bende öyle düşünüyorum bekleyecez bakalım :)
daha düzgün çeviri baya uzun sürer yapılması çünkü oyun daha yeni çıktı indir ama oyunu güzel oyun belki seversin
İndirecem ama işte sorun çıkarmı diye düşünüyorum
nerden indirdiğine bağlı
Nerden indirmeliyim
ben proramlardan indiririm güveniyorum
Nasıl yani
site ismi proramlar
He tamam bakayım teşekkürler
rica ederim
Torrent oyun indir di galiba sitesinin adı
Bulamadım
Korsan almak günah, 3 kuruşluk zevk için değmez :)
"Bütçem 500-900k arası" diye soru sormuşsun hangi arabayı alma konusunda. burada 150₺ verip bir oyunu almıyorsun gerekçe olarak da param yok diyorsun :)
Araba benim değil ailem için sormuştum, ve evet gerçekten öyle bir bütçem yok en fazla 150 TL verebilirim oyun 800 tl
Anladım, bütçene uygun oyunlara bakmana tavsiye ederim. Steamde sürekli indirim oluyor
Çok kötü oyunlar , iyi oyunların indirimide pahalı oluyor
Çok kötü mü? Grafiklere göre mi değerlendirme yapıyorsun? 150₺ ye kadar çok kaliteli oyunlar var
Evet grafiklere göre değerlendiriyorum sanırım
Yanlış bir değerlendirme biçimi ama
Mesela ne tavsiye edersin, bakiyim
Steamden eklemek ister misin, mağazaya bakmam lazım pcden
Yok sen ismini söylersen ben bakarım
Dmden söylerim başka insanların bakmasını istemiyorum burdan
Hayır oyunun ismini demiştim
Mağazaya gir bak, şu an bakamıyorum ben
Çeviri yayınlanmış 😅 törent indirma günah 😅
Yapay zeka çevirisiymis pek yeterli değil gibi geldi
Ayrıca 150 TL falan olsa alırdım ama daha fazlasını verecek durumum yok
Bekle god of war geliyor ona verirsin para 😅 çeviri konusunda berbatız zaten.
Hogwarts legacy daha güzel
İndirdin mi 😅
Yok hayır
İndireceksin ama 😅
Bekliyecem sanırım
Nerden indiriyorsun normalde
Torrentoyun indir
Anladım. Geçen burada sordum hikayesi saran bir oyun öneri istedim. Sana da sorusunu sorup rahat bırayım.
Rdr2, mafia , AC ODYSSEY , Detroit became human ,
Rdr2 bitirdim. Rdr1 bunları tamamını biliyorum. Mafia yine öyle. Detroit bh oynamadım. Deneyeceğim. Teşekkürler.
Spiderman de güzel
Bakacağım
günah günah yabma öyle şeyler
Fakirim napiyim
150 TL falan olsa alırdım yani ama daha üstünü veremem
fakirsen fakir oyunları oyna kardeş
İndir