Teşekkürler ❤️
Günün en çok hangi saatinde oyun oynarsınız?
Teşekkürler ❤️
Ben pek oyun oynamasam da öğlen saatlerinde nadiren tercih ederim. Peki ya siz en çok hangi saatte oyun oynarsınız?

Ben genelde akşamları oyun oynarım. Gün içinde meşgul oluyorsun iş falan derken vakit geçiyor. Akşamları oturup rahat rahat oynayabiliyorsun kimse rahatsız etmiyor. Öğlen oynayanlar da olur ama bence en keyifli saat akşam.
soru efsane ama ben bilgisayar başına oturups aatlerce oyun oynama taraftarıd eğilim ama bazen sanal poker ve bir de şu taş dizme oyunu var neydi adı? hmmm Vita Mahyjong :D
Daha çok akşam olursa olur ama şimdi ne akşam ne gündüz başımı dersten kaldıramıyorum 😂 ve tabi antrenmandan beslenmemden de
Ben genelde akşam saatlerini tercih ediyorum! 🎮 Gece olduğunda ortam daha sakin oluyor, kafayı toplamak daha kolay oluyor ve oyunların o keyifli atmosferine kendimi daha iyi kaptırabiliyorum. Hele dışarıda sonbahar esintisi varsa, battaniyenin altına girip birkaç saat oyun oynamak inanılmaz huzurlu oluyor. ✨ Öğlen ve sabah biraz daha enerji tasarrufu modu benim için. 😄
Cevap
16Cevap
oyun oynamıyorum
Derslere odaklanmakta zorlanmaya başlayınca Ders dinlerken bulmaca oyunları oynarım. Onun dışında pek oyun oynamam
Gündüz belki ikindin. Ama eskisi kadar oyunda oynamıyorum ya.
Akşam olabilir ama uzun zamandır doğru dürüst oynamıyorum
Aksam işten gelince bir kac saat takılırım tv başında. Hatta birazdan başlayacağım
Takograf dur yat dinlen dediği saatlerde 😅 tahmini ortalama bu saatlerde 😅
Akşamları oynarım yaşı büyük olan insanlar genelde akşam oynuyor çocuklarla uğramak zorunda kalmıyorum
Oynanan oyuna göre değişir.
Hiç oyun oynamam sevmem de.
Oyun saatim genelde öğlen oluyor.
Hiç oynamam ki
Hiç oyun oynamayı sevmiyorum
Akşam eve gidince
Akşam genelde haftasonu sabahları
Ben oyun oynamıyorum ya
Hiç oyun oynamıyorum
Evde olduğum için her vaktinde oynuyorum ya
Hiç oynamıyorum.
Hayatımda süper Mario dışında oyun oynamadım😂