UZAK MESAFE İLİŞKİM BİTTİ?

Bu kızla ilk oyundan tanıştım, mezun senemdi. Uzunca bir süre bu kız bana yürüdü ben uzak mesafe ilişkisinin imkansızlığı ve kafamın doluluğundan dolayı istemedim ilişki, neyse zamanlar aktı geçti sınav bitti derken kendimi bir aşkın ortasında buldum. Şimdiye kadar bir çok ilişkim olmasına rağmen hiç bu kadar sevildiğimi hissetmemiştim ve bir nefes yanımda olan insanlardan daha fazla güven aşılamıştı bana gözüm kapalı güveniyordum ona. Gel zaman git zaman okullar başladı konuşabildiğimiz süre oldukça azaldı ayrıca ailesi aşırı baskıcı şöyle anlatayım evleri okula uzak diye babaannesinin evine yolladılar kız babaannesinde yaşıyor. bunun okulda telefonunu alıyorlar evde de babaannesi telefonunu alıyor konuşabildiğimiz tek zaman kızın servisten inip yolu uzattığı o kısacık andı. Bir gün benden ayrıldı babasının telefonunu alacağını söyledi bende 'beni seviyor musun?' diye sordum o da bana karşılık olarak seviyorum cevabını verdi. Ben de buna karşılık olarak ''sevdiğin sürece senden ayrılmam'' dedim. 1 hafta sonra sevmiyorum sevemiyorum dedi ayrıldı. ayrıldıktan sonraki kısımlar karışık o yüzden kısaca şöyle geçeceğim; ayrıldı engelledi bir şekilde ulaştım bu sevemiyorum falan kısımları yaşandı ardından ben de içimi döktükten sonra yollarımızı ayırdık ben ara sıra kontrol ediyordum başka hesaplardan ayrıldıktan 3 hafta sonra inst@gram hesaplarını sildi ve düzenli girdiği oyuna 2 haftadır girmiyor telefonu alındı diye düşünüyorum 2 şekilde de hayatımda yok.

(gerçekten sevdim beklemeli miyim yoksa silip atmalı mıyım karar veremedim çok belirsiz son konuşmalarımızda çok baskı altında olduğunu söylemişti. Belki de her şey ona çok fazla geldi birinin seni sevmesi çok ağır bir yük o da bunu kaldıramadı diye düşünüyorum.)

UZAK MESAFE İLİŞKİM BİTTİ?