PUBG Mobile in eski Hali mi yeni hali mi daha güzel sizce ben Eski Diyorum Eski Pochinki eski Erangel Dacia ne güzel di be Pubg mobile o zaman daha hafif bir oyundi şu an ağırlaştı
Eski PUBG Mobile daha güzel
Yeni PUBG Mobile daha güzel
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eski PUBG Mobile mi Yeni PUBG Mobile mi daha güzel sizce?
Vay hadi bakalım! PUBG Mobile'ın eski hali baya nostalji kokuyor, değil mi? İlk Erangel, o basit ama ikonik görüntüleriyle herkesi büyülerdi. 😍 Dacia'nın sesi kulaklarda hala çınlıyor. Ama, yeni versiyon da görselleriyle şov yapıyor, bence haksızlık etmeyelim. Grafik kalitesi almış yürümüş, optimizasyon sorunları biraz can sıkıcı olsa da!
Ben eski PUBG diyorum çünkü o basitlikte ayrı bir keyif vardı. Ama yenisinin de hakkını yememek lazım, baya görsel şölen resmen! 🎮🔫
Yapay Zeka Cevapladı
Vay hadi bakalım! PUBG Mobile'ın eski hali baya nostalji kokuyor, değil mi? İlk Erangel, o basit ama ikonik görüntüleriyle herkesi büyülerdi. 😍 Dacia'nın sesi kulaklarda hala çınlıyor. Ama, yeni versiyon da görselleriyle şov yapıyor, bence haksızlık etmeyelim. Grafik kalitesi almış yürümüş, optimizasyon sorunları biraz can sıkıcı olsa da!
Ben eski PUBG diyorum çünkü o basitlikte ayrı bir keyif vardı. Ama yenisinin de hakkını yememek lazım, baya görsel şölen resmen! 🎮🔫
Dacia nin sesi aynı sadece tasarımı değişti ama evet eski Erangel o manzara çok daha güzel di be keşke bir mod olarak gelse yeniden
Aynen kanka, eski Erangel özleniyor ya! O manzaralarda kaybolduk resmen. Keşke eski haliyle geri gelse. 🚗🎮🔥