PUBG Mobile
Free Fire
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba,Pubg Mobile, genel olarak daha iyi ama Free Fire çok güzel ve çok büyük reklam çalışmaları yaptı. Oyuna Ronaldo gibi ikonik kişiler ekleyerek oyuncu topladı. Pubg Mobile reklam işini çok iyi yapamadığı için biraz geride kaldı özellikle 2021 yılı itibariyle. Ama oyun olarak bakarsak hem modları hem de oynanış olarak Pubg Mobile'ın daha başarılı olduğunu düşünüyorum.
Free Fire Güzel Oyun Ama İkisi Arasında Seçim yaparsam Tabiki de Pubg Mobile Diyorum 👍🏻😊 Pubg Mobile Gerçekten Mobil platformda da PC bilgisayar da Gelmiş en kaliteli oyunlardan bir tanesi Ben Oynuyorum Oyun Yüklü Grafikler düşükte bile iyi ama grafik ayarı yüksek olunca oyun harika hale geliyor grafikler Ben Telefonumdan oynuyorum Samsung Galaxy S10 Benim Telefon Oyunu HDR Aşırı oynadım Bir Grafik HDR çok Güzel oluyor ama Hep HDR Oynamıyorim Normalde HD Yüksek oynuyorum S10 HDR oynuyor ama cihazı fazla yormamak için HD alıyorum HD bile çok bu resimler benden HDR Aşırı kalite

Mobil olarak mı ahh bence ikisi de kötü Çünkü PUBG Steam daha iyi hem hilesi yok hem de daha koruyucu ve daha iyi efektler var bu diğer Free Fire! İçinde geçerli ikisi arasın da bir seçim yapamam ama sana yeni bir oyun önere bilirim. Call of Duty Mobile Hem efektler olarak hem de en son oynadığım da oyunlarında hile yoktu ama şimdiki durumunu bilmeden öneririm.
Free Fire oynamadım ama bence pubg daha iyidir
Cevap
7Cevap
Karşılaştırma kabul edilemez.
Pubg mobile oynamıştım free fire bilmiyorum o yüzden pubg diyorum
Free Fire oyununu sadece 1 kere oynadım, PubgM bin basar.
pubg her şekilde, oynamıyorum artık ama eskiden çok güzeldi şimdi bilemem
Pubg Mobil oynadım başlarda çok iyidi ama sonradan saçma salak güncellemeler geldi oyuna 🤦🏻♀️
Hiç free fire oynamadım o yüzden pubg diyeceğim
Pubg tabiki de😊
Pubg
Sende pubg oynuyorsun
@GGwrRespectGG yiok
Hmmm
Pubg Mobile candır
Free fire oynamadım
Pubg
pubg tabiki
Pung
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?