Merhaba hepinize içimi dökmek istediğim bir gün yine
9 yıllık evliyim 8 ve 2.5 yaşında 2 çocuğum var severek evlendik eşim iyi bir insandır istediklerimi elinden geldiği kadar yapar arkamda durur fikirlerime önem verir vs vs amasına geleyim oyun bağımlısı her akşam işten gelir bilgisayara oturur sigara kullandığı için bilgisayarını ayrı bir odaya koyduk ben evde çocuklarla ilgilenen ödev yaptıran bakan kişiyim oda para kazanıp getiren kişi yardıma ihtiyacım olduğundan söylerim gelir çocuklarla durur geri gider her fırsatta bilgisayara gider yıllarca söyledim bırakmadı bazen 1 ay oturmaz dizi film izlerdik son aylarda asla bırakmadı 6 da oturur gece 12 uyumaya gelir icerde ölsem haberi olmaz son zamanlar arkadaşlarımın nasıl dayanıyorsun lafı ile yine kafaya takmaya başladım artık çok sıkıldım çocuklar beni çok zorluyor ne bileyim kendimi yaşlı kadınlar gibi odada yalnız otururken buluyorum dizi izliyorum vs ama ne bileyim yalnızım işte küsmeyim diye arada gelir kapıdan selam verir şaka yapar gider bilmiyorum son zamanlar da yoruldum ve sevgimden şüphe eder hale geldim acaba dedim maddi durumum olsa ayrılırmiyim 28 yaşındayım çok gencim hayatım hep böyle mi geçecek diye düşünürken buluyorum kendimi sosyal yaşantımız 0 ben gündüzleri bir yerlere giderim gelirim ama ailecek bir yerlere gidelim birileri gelsin vs yok bugünde modumun düşük olduğunu gördü ise gidince aradı mesaj attı hastamısin neyin var aklım sende kaldı diye bende söyledim durumu laf arsında maddi gücüm olsa durur muyum diye düşünürken buluyorum kendimi dedim ama göz dağı gibiydi oda buna çok kırıldı eğer böyle düşünüyorsan maddi imkanını sağlayım gideyim evden ayrılalım dedi şaşırdım kaldım gurur yaptı beni sevdiğini hissediyorum bilgisayarı sen taşıdın dedi geri içeri al yanında oturmamı istiyorsan diyor oyunu bırakayım demiyor çocuklarımı gelir arada görürüm maddi imkan sağlarım bu söylediğini unutumam dedi oyun için bizi birakmayi düşünüyor yani napmaliyim nasıl davranmaliyim bilemiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer