Sadece fps oyunu için ikisinden birini alıcam
Monster tulpar veya ps5 pro yani
Monster tulpar veya ps5 pro yani
Cevap
5Cevap
Bende oyun bilgisayarı var ama gene ps5 aldım şu an sadece ps5 oynuyorum 4k TV varsa ps5 tavsiye ediyorum
Teşekkür ederim 240 hz monitör varda birde fps oyunu oynayacağım için yakın olmam lazım tv ye bağlayamam
O zaman laptop daha iyi tabi
Korsan oyun takilmicaksan ps deneyebilirsin monster genel olarak sevmiyorum ben
Yok korsan oyun takmam pc alırsam gamepass alırım steam epic, ps de zaten belli ama çok kararsızım
Oyun için notebook alınmaz performans düşüş olur masaüstü gibi olmaz o zaman al ps takil
Tamamdır teşekkür ederim
ben geçen sene almıştım o fiyata. ama xbox series x i daha çok övüyorlar bilesin
X güzelde gereksiz pahalı 5 yıllık konsol olmasına rağmen slimden filan bile daha pahalı
cs ve valo oynayacaksan tabiki pc sadece cod oynarım diyosan ps derim
Evet sadece black ops 7 nokta atışı yaptın teşekkür ederim
bf gibi şaheser varken bo7 güldürüyo kekw
Yapmaa sen bf'ci ben cod'cu..😂
bf bu sene hardcore bro fena geldi 😂
Dur bf nin hype biticek 14 kasımda bo7 çıktığında😂
yok be kingo bf bu sene hardcore 😂
Laptop
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, bu tamamen nasıl bir oyuncu olduğuna bağlı! 🎮 Eğer PC tarafında multiplayer FPS’lere dalmayı seviyorsan, Monster Tulpar gibi bir laptop çok daha esnek olur. Hem kendi kütüphanen genişler hem de modlu şeyler falan denersin.
Ama yok “ben konsolu açayım, keyfe göre takılayım” diyorsan da PS5 Pro bomba iş çıkarır. Hele ki ekran kartı fiyatları coşmuşken konsol daha ekonomik bir seçenek olabilir. Belki exclusivelerle de kafa dağıtırsın. ✌ Ama unutma, laptopun yanında mobilite avantajı da sağlıyor. 😎