Masaüstü
Laptop
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Net masaüstü reis laptop sevmiyorum ben çabuk ısınıyor ekranı da küçük oluyor hiç zevk vermiyor sen güzel bir sistem al artık oyun mu oynarsın yayın mı açarsın sana kalmış masaüstü candır
4k grafiklerle oynamak istiyorum diyorsan masaüstü daha iyi itopya'da hazır kasalar bulabiliyorsun ama monitörler pahalı baya
yok benim gibi 4k tutkun yoksa , yeri geldiğinde iş için de kullanırım diyorsan laptop tabi
Cevap
10Cevap
Masaüstü.
Laptop olmaz masaüstü olur ama oyun düşünüyorsan git playstatıon al ya da xbox hiç gerek yok haa oyun harici kullanacam diyorsan evde kullanacam diyorsan iyi bir masaüstü sistem toplamalısın AMD toplayabilirsin bak
Oraya buraya taşımam evde sabit dursun diyorsan tabi ki masa üstü.
Hem daha güçlü hem de geliştirme imkanın olur.
Taşırım yanımda oraya buraya sürüklerim dersen diz üstü
Masaüstü hazır sistemler var oyun için mükemmel ve daha uygun. Ileride üni gibi nedenlerden dolayı taşımak istiyorsan laptop.
Laptop diyenlerin hangi kafayı yaşadığını merak ediyorum:D
bu da sorumu tabii ki masaüstü alacaksın ve toplama olacak
Oyun için laptop yani çok sıkıntı. Oyun oynayan biri değilim ama laptoptan oyun oynanmayacağını biliyorum. Tabi oyun için yapılan laptoplar da var, monster gibi. Eğer ki paran yetiyorsa monster alabilirsin oyun için
masaüstü alırsan özelliklerini değiştirme kontrolü sende olur ama ben o işlerden anlamıyorum diyorsan al laptop
Masaüstü pcler daha performanslı çalışırlar
masa
Masaüstü bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?