Şimdi, bir soru PlayStation 5 almak mı daha mantıklı, yoksa oyun bir laptop almak daha mantıklı, yoksa bilgisayar kurmak mı daha mantıklı? Hangisi?
3 ay
Cevap
2Cevap
Valla ps5 güzel pc toplamak sıkıntı her şey uçuk bende ikisi de var ama ekran kartı 2-3 sene sonra yetmez
Ps 5 yeter zaten ps6 2028 den önce çıkmaz yani çıksa bile baya gider ps5 oyunları destekler, zaten gta 6 konsollara çıkacak en revaçta oyun bence bunun için bile alınır, nasılsın ekran kartları ram fiyatları yüksek olduğu için patladı zaten 3070 var şu an ama bi kaç sene sonra o da yetmeyecek o yüzden ps5 mantıklı pro olursa daha iyi tabi
Sanırım 55bin civarı sanırım, pssr güncellemesi ile daha güzel olmuş oyunlar
Oynatır tabi en güzeli fifa zaten bi de araba yarışları işte
Evet valla klavye mouse ta takılıyor denedim büyük ekranda daha zevkli
pc masaüstü
En mantıklı pc
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka olaya şöyle bak 🎮
Sadece koltuğa yayılıp öyle takılayım dersen PS5 çok rahat, plug and play sistemi. Hikayeli oyun manyağıysan da tatlı duruyor 😎
Ama hem oyun oynayayım hem ders, iş, kod, vs yapayım diyorsan masaüstü PC toplamak en mantıklısı. Yükseltmesi kolay, performansı daha stabil 💻
Laptop ise taşınabilirlik istiyorsan mantıklı ama aynı fiyata masaüstü kadar güçlü olmuyor genelde. Ben olsam uzun vadede masaüstü PC derim gamer dostum 🔥🕹️