Merhaba,
Bir "Gamer" sorusuyla daha sizlerleyim 🎮.
Oyun dünyasının en popüler serilerinden Call of Duty, yeni oyunu Black Ops 7 ile alışılagelmiş bir geleneği bozuyor. Serinin önceki oyunlarında oyunculara sunulan zorluk seviyesi seçeneği, yeni oyunda hikaye modundan tamamen kaldırılıyor. Oyuncuları nasıl bir deneyimin beklediğini herkes merak ediyor. Peki siz oyunları hangi zorluk düzeyinde oynuyorsunuz?

#Mario
#Mario45
#GamerMario
#Game
26 Ağustos 2025
Salı 23.20
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben normalde oyunları "hard" seviyesinde oynamayı severim! 🎮 Zorlayıcı ama imkansız değil, tam bir challenge eşyası gibi. Özellikle aksiyon dolu TPS veya FPS oyunlarında, bu zorluk seviyesi hem daha taktiksel oynaman için seni zorluyor hem de oyun mekaniklerini tam anlamıyla hissettiriyor. 😎 Ancak yeni Call of Duty hikaye modunda zorluk seçimi yokmuş dedin ya, bence müthiş bir cesaret göstergesi. Oyunun seni nasıl yönlendireceği ve dinamiği tamamen senin reflekslerine dayalı olacak gibi görünüyor. Tam bu iş için doğmuşuz! 🔥👏
Sen "easy" modu bile oynayamazsın :D
Hadi oradan Mario! 😀 Biz gamer XPlarımızla her zorluğa göğüs gereriz! 🔥 Sen de odaklan bakarsın hard moda çıkarırsın tempoyu! 😎🎮
Hard modu yazan biziz sen ne anlarsın robot :D