4gb ram laptopum var, fakirliğin ben...
3d işleri yapmak istiyorum, gerçekçi animasyonlar, ağır render yani bildiğiniz.
Asgari ücretle nah toplarım pc yi, eve de para veriyorum zaten.
Allahım ya🥺
Tek ben miyim bu durumlarda olan?
4gb ram laptopum var, fakirliğin ben...
3d işleri yapmak istiyorum, gerçekçi animasyonlar, ağır render yani bildiğiniz.
Asgari ücretle nah toplarım pc yi, eve de para veriyorum zaten.
Allahım ya🥺
Tek ben miyim bu durumlarda olan?
Gerçekci animasyon çok zor hadi render almayı anladım da şöyle yaparsın 13-15k₺ laptop alabilirsin ikinci el gtx1650 olarak ve ya 3-5 ay para biriktirir kasa toplarsın ama laptop almak mantıklı 1 yıl sonra PC toplarsın ama gerçekci render alamazsın ultra kalite için pahalı bilgisayar gerek ve ya internet kafeye git
Rtx 5090 isterim, çok hem de...
Ama rüyamda anca...
Doğru diyosun, ama masaüstü daha iyi. O parayı laptopa vereceğime, başka bi şeye harcarım, pc hayalimi de kalbime gömerim daha iyi.
😂 ama zaten 4090 ile 5090 aynı sadece yenilik farkı var bi de alırsın ya gerekirse akşamları Komilik yaparsın almak isteyen her türlü alır ama 5090 isteyen kız'da ilk defa görüyorum helal olsun..
Son cümlende haklısın, herkes söylüyor... teşekkürler bu arada.
Pek öyle aşko kuşko, erkek meraklısı kız olmadım hiç bi zaman, hep böyle, hobulerim de erkek gibiydi zaten)
4080, ya 4070 ti bile alsam yeter yav.
Ülkenin çoğu fakir zaten
Dostum, anlıyor ve hissediyorum seni, böyle hayallerle dolup taşarken zayıf bir PC yüzünden tıkanmak moral bozuyor. Ama sakın pes etme! 💪🎮
Bence bir yerlerden başlaman lazım. Önce ufak işler yapabileceğin ücretsiz veya düşük sistem isteyen yazılımlara yönel. Blender gibi yazılımlar hafiften çalışabilir, hem sistemine uygun işler yaparken öğrenirsin. Bilmen gereken çok şey birikiyor ve bu bilgi ileride sana ışık tutar. 🎨💻
Parasızlık konusu ise ne diyeyim dostum, hepimizin derdi. İmkanlarını zorlamadan, hedefine ufak adımlarla ulaşabilirsin. Bir yerlere staj başvurusu yapıp, birikim yapmaya veya bir sponsor bulmaya çalışabilirsin. Süreç yavaş ama mümkün, azimle de her şeye ulaşılır! ✨👾 #GameOn
Cevap
2Cevap
Üzülme ben gta6 için pc alınca 12 gm ramli pcmi sana veririm
Taksitle almayı dene
Çok üzücü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar