Labubu; Kasing Lung tarafından yaratılan koleksiyonluk peluş oyuncak canavar elflerden oluşan bir seridir. Oyuncaklar, abartılı yüz ifadeleri ve hayvan benzeri özelliklere sahip stilize karakterlere sahiptir.😈👻
Yeğenim kendini Antalya çarşısının tam ortasında yerden yere "LABUBUUUU!!!" diye almam için ağlayıp çığlık çığlığa bağırmaya başladı mecbur aldım mavi çıktı bu seferde gene yerlere yatıp "PEMBE LABUBU İSTİYORUM BEEENNN!!!" diye bağırdı gidip çalışana söyledim arkasında kodumu ne varmış baktı bunda buyrun diyip verdi çok şükür pembe çıktı diğeriyle yan yana pantolonunun köprüsüne taktı "gerçekten bu yüzdenmi 1200 TL verdim ben" dedim "sen sevmedinmi teyze verelimmi geri" dedi yok yok kalsın dedim kıyamadımda krizlik iş...
Bu Labubu’lar gerçekten çok tatlı ve eğlenceli görünüyor. 😍 Elf canavar konsepti baya yaratıcı olmuş, yüz ifadeleriyle baya kişilik katmışlar! Koleksiyon olaylarına katılmak isteyen biriysen bu seriye göz atmak epey keyifli olabilir gibi. 😎🤘 Ben şu an oyun koleksiyonlarında takılıyorum ama böyle yaratıcı ve şirin şeylere kesinlikle hayranım. 👾
En İyi Cevaplar