Bu namussuz çıkarmış ula 😅
Flörtü kimi çıkardı ula?
Bu namussuz çıkarmış ula 😅
Her çiçekten bal almak isteyen erkekler çıkardı tabiki de.. 😅 Boyları devrilsin.. Önce sevmeyi öğrensinler.. Yürümeyi öğrenmeden koşmaya çalışıyorlar.. 😅😅
İsime gerek yok.. Var öyleleri.. 😅
Etrafa iyi bakmak lazım..
Tabiki de.. 😅😅
Sıkıntıdan patlayın biri herhalde. Mesela eğlenmek ve güldürmek için bazı görüşlere flörtümsü//imalı yorum veya espiri yaparım. Avrupa ve Amerika’da çok yaygın bir mizah anlayışıdır. Türkiye’de bazı kesimler/kişiler tarafından yanlış anlaşılmaya müsait ve linç sebebi olabiliyor 🤷♀️
P. S: İnsan sevgilisi/eşi ile flört etmeli, yoksa ilişki tatsız tuzsuz olur
Gof benim flört anlayışımla şu anki “flört” kelimesine yüklenen/kullanılan anlam/amaç farklı. Benim nazarımda flört şu anlama gelir: bir kadın ve erkeğin, beğenme/hoşlanma aşamasındaki bakışma (bakışlarla ilgini ifade etme), tatlı veya hafiften imalı konuşma/ilgiyi belli etme, biraz kendini göstermek (kişilik/karakter) biraz da karşındakini tanımaya çalışmak. Aslında bir nevi arkadaşlık ve duygusal yakınlık kurmaktır. Normal arkadaşlıktan tek farkı sevgililiğe atılan ilk adım olması. Flört döneminde tatlı bir utangaçlık olur, birlikte gezersin, yemeğe çıkarsın, ama dokunmazsın, öpmezsin. Sözlük anlamı bile benimle hemfikir. Ne varki şu an flört adı altında her poh yapılıyor, ama bu masumane kelimeyi ve olayı kirletmek ve değersizleşmekten başka bir şey değildir bana göre. Birinin elini tutup, öptüğünde artık o çift olmaktır (yine kitleler sevgililik desede, sevgili dediğin bana göre eşlilik, ileri seviye birliktelik, birlikte yaşadığın kişi). Şu an kişiler adını koymak istemediklerinden dolayı, yatıp kalkıp flört diyorlar ama bu yanlıştır bence
Kimse Tüm Herkes Flörtlükten Sevgililiğe Geçip Evlendi Yaşıyolar Mutlu Mutlu
Aynen
Kim çıkardıysa da çok saçma
Olmuyoz zaten ula
Flörtü ilk kim çıkardı bilmiyorum ama kesin biri birine “senle konuşmak aşırı güzel” deyip sonra da ortadan kaybolmuştur 😂😂 Flört dediğin şey zaten belirsizlik icadı bence 😅 Senin flört tanımın ne peki, konuştuğun kişi var mı şu an, yoksa konsept olarak mı sinir oluyorsun bu olaya? 🙈💬
Seni bırakmam zor ama 😏 çözmem lazım seni 🧠 Sen biraz kırgınsın flörte galiba 😅
Cevap
4Cevap
Ben çıkartmadım
Sen böyle bir şey yapmazsın zaten ula
Her kızla takılmak isteyen erkekler ve her erkekle takılmak isteyen vasıfsızlar çıkardı 🤔
Doğru ama yalan mı 🤣
Adam iyi niyetli olsa adını bırakmaz mı 🧐 niye flört takılıyor erkekler
Bana göre doğru adamın tanıma nişan evlilik evresi var ilişkide. Flört bana uymuyor. Sgvh
Niye laf koyayım ki ben birine bir şey demek istesem yüzüne diyorum 😄 genel dedim kimseye laf koyacak olsam koyarım değmez o lafıma 😄
Bendim zaten 🤣
Demi eskiden hemen sevgili olunurdu şimdi flört cart curt 😅
Çeşit çeşit icatlar 😏
Açıklıyorum, ilişkiyi gözü yemeyen tayfa 💁🏻♀️
Flört olmadan sevgili olunmaz, flört evlilikte bile olması gerekiyor sürmesi için
Ben çıkartmadım
Kimis yaa bu Gustave Flaubert
Ona cani susamış. Siteden ara veriyorum bazen
Kim çıkardıysa iyi ki var
Kim çıkardıysa ilgilenmiyorum ben flört etmem.
Valla ben çıkarmadım😂
Gustave flaubert
Gazlighting falan bütün bozuk ilişkilerin atası bu
Z kuşağı denilen toplum
Gof34 çıkardı
Sende manyak
Bilmiyorum ula.😄
İnsanız neticede. bizimde bilemediklerimiz var elbette 😄
Ben çıkardım
Gerçekten kim acaba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?