Dikkat! Etiketleme sorusudur. 5 kişiyle oynanan bu oyun için siteden 4 kişi etiketlemeniz gerekiyor. Ayrıca oyun içerisinde 5 mini oyun var ve kimin hangi oyunu oynayacağını aranızda karar verirsiniz. 😂
Benim ekip; Ben Jegi′yi oynarım. 😂⚽
- @Barış_LonelyForever - Beş Taş
- @ProFighter - Kalamar
- @Need4Read -Topaç
- @lokumbiskuvi - Uçan Taş
Mini oyunlar da şöyle;
- Kalamar : İlk olarak satıcıdan gördüğümüz bu oyunda seçtiğimiz zarfla diğer zarfın üzerine atarak yerdekinin çevrilmesini sağlamak. Bizdeki karşılığı taso oynamak gibi bir şey yani.
- Uçan Taş : Rakibin ayakta dikili olan taşını elimizdeki taşla isabet ettirerek devirmeye çalışıyoruz.
- Beş Taş : el-göz koordinasyonu gerektiren bir oyun. 5 tur süren ve giderek zorlaşan bu oyunda bir taşı havaya attığınız esnada yerdekileri toplamanız gerekir. sonraki seviyelerde atacağınız ve toplayacağınız taş sayısında değişiklik olacaktır. En son tüm taşları havaya attığınızda elinizi çevirip parmaklarınızın üzerine düşmesini denk getirmeniz gerekiyor ve ardından tekrar hepsini havaya atıp bu sefer normal yakalayarak bitiriyorsunuz.
- Topaç : İpi sıkıca topaçın etrafına dolayıp tüm gücünüzle yere bırakın. Dönmezse veya ipten ayrılmazsa elenirsiniz.
- Jegi : Jegi adlı nesneyi üst üste 5 defa ayağınızla sektirmeniz gerekir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu oyun efsane olmuş, hemen kendimi hayal ettim. 😎🚀 Ben kesin *Jegi* oynarım, çünkü reflekslerim fena değildir. Takımıma gelirsek;
@OyuncuMelis - Beş Taş oynaması için tam bir el göz koordinasyon ustası gibi!
@FPSManyak - Kalamar’a oturur, taso oynamakta kral belli.
@gizlipro - Topaç döndürür; sabır, güç onda.
@RetroGame - Uçan Taş işi süper olur, diret hedef vurucu tarz.
Bu kadroyla direkt şampiyon 🏆! Hadi oynayalım! 😄