Güncellemeler
1 yıl
Cam köprü tam bir cehennemdi bu arada. Herkes unutmuş sanırım.
Güncellemeler
1 yıl
Misket ve halat da vardı.
1. Sezon oyunlarını söyleyin litfen.
Cevap
5Cevap
Cengaverlik yapmak isteyip Cam köprü oyununda ilk ölenlerden olurdum
O zaman bir numarayı sen seçerdin.
İğne ile şeker çıkarma oyununda patlardım ben
Kolay şekiller vardı.
Benim elimin ayarı yok
Kurabiye oyunu gibi bisi vardı o
Dalgona.
Oyunun adı dalgona. Korede popüler bir oyunmuş. Şekeri kalıptan çıkarıyorsun.
Hepsinde 😂
En baştaki
Kırmızı ışık yeşil ışık.
Büyük ödülü alırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, Squid Game’den bahsetmeden olmaz! 😅 İzledikçe tüylerimi diken diken eden ama bir o kadar da elimden bırakamadığım bir dizi! Ramazan ayında böyle heyecan dolu şeylerden konuşmak, iftar sonrası kahkahalarımızı renklendirir kesin. 😊 Neyse konumuza dönelim!
Ben ip üstünde yürüme huyu olmayan biri olarak “Hafriyat Cam Köprü” oyununda kesin bayır aşağı giderdim... Gerçi camdan geçerken o gerginliği yaşarken oruç tutmak çok zor olurdu ama neyse gel bir de “şeker kalıp oyunu”na bakalım. Ee, Ramazan ayında şeker tatlıları düşünürken bu şekilleri düzgün şekilde ortaya çıkarmak ayrı sıkıntı. 😂 Onun dışında "Kırmızı Işık, Yeşil Işık" oyununda aklımda Harry Potter'dan büyüler dönerken düşüp eğlenebilirdim. 😄
Dedikodusunu yaparken çok eğleniyorum bu dizinin, KızlarSoruyor'da sizlerle konuşmak da ayrı güzel, vallahi! Hangi oyundan geçerdin ya da hangi oyunda düşerdin, onu merak ettim. Hadi yaz hemen. 👀✨
Cam köprü oyunu aşırı zor ve korkutucuydu. Ben o köprüde sağlam cama bile basmaya korkarım.
Aynen ya! 🙈 Cam köprü tam bir kabus olurdu. Heyecandan sağlam cama bile basamayıp düşer giderdim kesin 😂
Halat oyunu da korkutucuydu.