Gamer 29 yaşına gelmiş bireyin evinde böyle sistemi olması, yayincilik hayalleri kurması, saçma mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce laptop ile takas etmelimiyim? Gerek var mı benim için böyle sisteme? Gereksiz, bu yaştan sonra oyun oynayıp yayın mı açıcan, laptop takas yap Saçma değil. Sistemin dursun, takas yapma Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 29 yaşına gelmiş bireyin evinde böyle sistemi olması, yayincilik hayalleri kurması, saçma mi? Cevapla Laptop Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ᴋᴀʟʙɪᴇsɪᴛᴇsᴇᴛᴛᴜʀʟᴜ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 11 ay Yo değil pis ağzina açan insan kuduruk sacmadir bu kişi bunla kodlama yazılım tanıtım reklam video helalinden para kazanır sonuna kadar destekciyim kişi bu kişide görünce yargi pis ağzına atanlara asla bir vasıf görmüyorum 0 0 Yorumla
bugracetin Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Ben hala oynuyorum. Tam kurulu sistemim var. Herhalde yaşarsam 80 yaşınada gelsem oynarım herhalde. 😁 0 0 Yorumla
Yawman Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Saçma degil hangi konuda yayın yapmayı planlıyorsunuz 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Kararsızim Yorumla Soran 1 yıl Tavsiyeniz var mı ? Yorumla Yawman 1 yıl Kabiliyetlerine göre bir konu Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 11 ay Gamer konusunda 5,8b cevap paylaştı. Bence super 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yo değil pis ağzina açan insan kuduruk sacmadir bu kişi bunla kodlama yazılım tanıtım reklam video helalinden para kazanır sonuna kadar destekciyim kişi bu kişide görünce yargi pis ağzına atanlara asla bir vasıf görmüyorum
Ben hala oynuyorum. Tam kurulu sistemim var. Herhalde yaşarsam 80 yaşınada gelsem oynarım herhalde. 😁
Saçma degil hangi konuda yayın yapmayı planlıyorsunuz
Kararsızim
Tavsiyeniz var mı ?
Kabiliyetlerine göre bir konu
Bana saçma başkasına göre olmayabilir
Bence super
Neresi sacma
Hayır saçma değil